ali box pepoznaje 120gb
ali box pepoznaje 120gb
To nije pitao. Pretpostavljam da ne može da nabavi od 120GB, pa pita za 250GB.ali box pepoznaje 120gb
WESTERN DIGITAL Scorpio 120GB 5k 8MB SATA150 WD1200BEVSnije problem da se nabavi i 120 i 250gb ,nego mi recite koji da uzmem-odnosno koji moze u xbox a da radi normalno i da ga prepozna!?
ok hvala!WESTERN DIGITAL Scorpio 120GB 5k 8MB SATA150 WD1200BEVS
ima li jos neko da mi preporuci neku dobru igricu za 2 ali da nisu jedan protiv drugog,nego da u saradnji zajedno: biju,lete,voze,pucaju i td.![]()
Ima li kod nas i gde kabal za xb koji ima optički izlaz, vga i 2 činča?
EDIT: baner, mislis da sa tom optickom varijantom moze ona fora za PS3 i PC zvucnicima, dobijanje surrounda?
Pa nema PC i nePC zvučnika. Imaš zvučnike, a pre njih pojavačla/risivere/drajvere koje pripremaju zvuk koji će oni puštati... Ako "ti" pre zvučnika imaš šta da ti pripremi zvuk, oni će da sviraju, bilo da su PC ili nePC
![]()
GeOW grafika sudecu po ovom snimku stvarno izgleda fenomenalna...i bre sta je ovo sve konzolne igre zaposele tron...inace ne znam zasto je ova PERSONA 4 igra uopste nominovana za 2 kategorije:d
Možeš imati problema, ako imaš stari firmware, sa novim igrama. Za probleme sa starim igrama, prvi put čujem... ko ti je to rekao?Je li tacno da se na flesovanom lite-onu ne mogu igrati neke stare igre, ako je tacno koliiko stare igre se ne mogu igrati
Video sam 1 deo na kompu a drugi kod poznanika koji ima xbox
I dalje tvrdim da je mgs4 graficki lepsi od gears2
A inace dao sam svoj glas gersu2 u temi igra godine za 360
Za box je to najlepsa igrica godine bez dileme ali gledajuci globalno za sve platforme ne![]()
Meni je lepsi gears od gta4 a gta4 mi je bolji![]()
Je li tacno da se na flesovanom lite-onu ne mogu igrati neke stare igre, ako je tacno koliiko stare igre se ne mogu igrati
Jeste, prijateljice.jel izasao jasper mozda?
jel izasao jasper mozda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari