Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

Otkad se to zvanichno prodaje fleshovan X360 :)

ebay.de, kao sto rekoh 210 evra

http://cgi.ebay.de/xbox360-Arcade-m...14&_trkparms=72:1229|66:2|65:12|39:1|240:1318

pise da je nova i da zadrzava garanciju, a ima ixtreme 1.5, pa ga ti znaj :)... nebitno, uglavnom jasper se moze nabaviti, ali koliko shvatam i pored smanjene portosnje treba uraditi x-clamp fix, cisto da se bude "on the safe side".

@shin-bojan

bas sam danas dogovorio detalje prebacivanja :)

Poslednja izmena:
Da, i evo ubili su mu aukciju :d

I niko nije rekao da se Jasper ne moze nabaviti, ali treba reci da nema smisla juriti ga...

Poslednja izmena:
pise da je nova i da zadrzava garanciju, a ima ixtreme 1.5
Da bi flash-ovao konzolu, moraš je otvoriti, a otvaranjem, gubiš garanciju. Čak i da ti ostane garancija (ako može da se uradi wireless flash-ovanje :D), koliko će koštati ponovno vraćanje u Nemačku na servis (+ još jedno švercovanje preko granice :))?

ma ja cu najverovatnije da se opredelim na svercovanje....poslala sam na servis neispravu konzolu,sad mi ne dolazi nikakva.....znaci i jasper ima rod????cekamo xbox walhalla...

Čekaj, nemaš konzolu, ali ćeš čekati još 10-ak meseci na novu reviziju XB360?

Ma ako mozes da ga dovezes iz inostranstava uzmi ga bez obzira. Ja sam pre 20 dana, u povratku doneo iz Austrije za 199e Premium 60Gb Falcon, arcade je bio 179e. Niko me nista nije pitao na granici nit' sam ja sta prijavljivao. Na kraju ga nisam ni flesovao, posto i onako imam 2 igre koje me interesuju na box-u plus par arkada tipa Braid i Castle Crashers, to sam uzeo. I koristim ga umesto skajpa sa burazerom koji igra uglavnom box. Online je zaista bez i jedne zamerke, dok je PS3 poceo da me nervira sa online servisom.
Realno ja sam vise ljubitelj PS3 igara i Sonija. Vise mi odgovara MGS4, LBP, Motorstorm i to imam, sledece je Killzone2. 179e za xbox je zaista fer cena za ovo sto sam iskusio zadnjih 20 dana.
Ako crnke, ako, kako god. Opravicu ga ovde i onda cu mozda da ga i flesujem a dok ide ide.
Samo ne nikako ovde da kupujes, 33000 za Premium, pa stvarno su kraljevi.

U celoj Austriji su cene 179e Arcade, 199e Premium 60Gb sa 2 igre i 249e Elite 120 GB sa dve igre.

Poslednja izmena:
Čekaj, nemaš konzolu, ali ćeš čekati još 10-ak meseci na novu reviziju XB360?

ma neee.nego mislim cekamo da vidimo dali ce sledeca revizija konacno biti bez rod-a...inace videcu da prosfercujem jednu iz EU,Sofija mi je blize nego BG,stvarno je sramota sto je kod nas tako skupo..

Poslednja izmena:
el ima neko tutorial objashnjenje ili slichno kako da kupim MS points? imam uk account. ocu onaj geometry wars da kupim :D
pozdrav

jel postoji neki nacin da se skine NXE a da se ne ide na live(jos ga nisam aktivirao) i kako to da uradim

Imas tri puta bedza, 3 puta mozes da se registrujes i da dobijes free 30 dana.

Pozz svim ljubiteljima X-Box 360 konzole. Posto ja planiram da kupim istu zeleo bih da mi odg. na par stvari.
1)Gde ima da se kupi posto necu da dam 380 Eura Game-Su za nesto sto ima i za manje pare.Mene konkretno zanima Premium varijanta.
2)Kolika je verovatnoca da ce mi riknuti ako je neflesujem?
3)Gde moze da se flashuje
4)Gde vi nabavljate igre

JA se izvinjavam ako sam dosadan ali za one strpljive koje imaju vremena da mi odgovore neka to urade na PM.
Imate veliki pozz od mog brata Gruje33

Pozz svim ljubiteljima X-Box 360 konzole. Posto ja planiram da kupim istu zeleo bih da mi odg. na par stvari.
1)Gde ima da se kupi posto necu da dam 380 Eura Game-Su za nesto sto ima i za manje pare.Mene konkretno zanima Premium varijanta.
2)Kolika je verovatnoca da ce mi riknuti ako je neflesujem?
3)Gde moze da se flashuje
4)Gde vi nabavljate igre

JA se izvinjavam ako sam dosadan ali za one strpljive koje imaju vremena da mi odgovore neka to urade na PM.
Imate veliki pozz od mog brata Gruje33
Pogledaj PM poslao sam ti odgovor.
Odgovori mi putem maila (imas u PM i moj mail) ili putem samog PM a nemoj ovde na temi,da ne budemo "sankcionisani" od strane moderatora.:banana:

Driver napisao ranije u ovoj temi:

Ako radi, posle uradjenog xclampa ima da ti traje 100 godina

Postoji topic na jednom forumu gde ljudi koji su radili xclamp prijavljuju iskustva, ali sad nemam link, mislim da je xbox-mods ili neki od tih najjachih. Xclamp se radi vishe od godinu i po i u tom threadu mislim da ima samo jedan primer da je posle 8 ili 10 meseci zauvek riknuo, ali to je specifichan sluchaj, taj primerak je verovatno RRODovao puno puta pa je fizichki plocha oshtecena, jer nema razloga da radi toliko pa na kraju da rikne totalno zbog chipova, zato i kazem da je najbolje xclamp uraditi pre nego shto se pojavi problem a ne da se cheka RROD. U krajnjem sluchaju, ljudi to rade razlichito, nije svaki xclamp isti, nije svako mozda dovoljno spretan da to uradi, a ja ga radim drugachije nego oni tamo, jednostavno nisam nashao identichne delove koji su potrebni ali poshto funkcionishe, ne diram.

Cela fora je ultra jednostavna i kada je razumesh, potpuno je jasno zashto se RROD i svi problemi uopshte i pojavljuju, pa je jasno i da se vishe nece pojavljivati bilo kakav problem u vezi sa CPU/GPU. Ako ti znash zashto Microsoft to isto ne radi, znam i ja. Verovatno ista stvar koja je i dovela do tako velike greshke, nemarnost. Ni Microsoft ni Virtual sigurno to ne rade, imao sam dve konzole koje su bile na servisu u USA (mozda i vishe puta) i 4 ili 5 konzola koje su bile jednom ili vishe puta u Virtualu. Ove iz Microsofta kao da im nishta nije radjeno, a ove u virtualu sve do jedne prelemljen Ana chip, a xclamp ostao. U prevodu, josh nisam video konzolu kojoj je uradjen xclamp a da se vratio RROD, niti chuo za takav primer, a koliko ima konzola kojima nije uradjen a ne rade ? Mora da tu neshto ima

Shto se tiche pouzdanosti ovoga, ako konzola koja je imala RROD i nije htela da radi 5 minuta u dashu, sada radi 3 dana bez gashenja pod punim opterecenjem, znachi da problema sa kontaktima nema, i problema da odvodjenjem toplote nema. Poshto je to sve lepo fiksirano i nema shanse da mrda ili se olabavi, ja ne vidim razlog da to isto tako ne bude i za godinu dana ili dve godine. Jedino shto moze da se desi je da rikne drajv ili Ana chip, ali za to postoji josh jednostavniji fix, a ja na 10ak Xboxova koliko sam uradio nisam imao taj problem.

Naravoucenije na osnovu prakse (ne samo Driverove) XBOX360 ispravan + xclamp i nema sanse da ti se desi rrod!!!

99% slucajeva ako jednom dozivi rrod opet ce posle xclamp-a da radi jedino ako niste kao onaj JEDINI kome se rrod vratio.

Prema ovim tvrdnjama rrod je stvar proslosti naravno uz xclamp fix.

Jel kupovao ko onaj addon za Forzu2 ? 400 poena je ja mislim i sadrzi neka kola i staze. Da li vrijedi uzeti ga, koja kola dodju? Cini mi se da dolazi Audi S5 :)

Imam u ponudi za sitne pare da uzmem 120gb bevs 2.5". Kako se on uopste "uglavljuje na Arcade? Gdje stoji posto predpostavljam da ne stoji unutra jer je ionako vruce :D Koliko je komplikovan proces ubacivanja?

sorry na uzastopnom postu, nisam mogao da editujem :)

Stoji gde i hdd na ostalim konzolama, ali ti treba kućište hdda i neko da ti to sve uradi.

Imam u ponudi za sitne pare da uzmem 120gb bevs 2.5". Kako se on uopste "uglavljuje na Arcade? Gdje stoji posto predpostavljam da ne stoji unutra jer je ionako vruce :D Koliko je komplikovan proces ubacivanja?

Moze i da se nabudzi da stoji u kucishtu, a to je bash to, budzenje. Najelegantnije i za HDD sigurno bolje da se uradi upgrade nekog 20GB.

2.5" HDD-i se jedva nešto malo greju, tako da se nemoj bojati za toplotu.

Evo vidi kako sam ga ja ubacio: http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=181394

Ako ti treba još neka pomoć "đetiću" :), tu sam.

Jel ima da se kupi gdje taj HDD rack? Treba li neki specijalan?

Zna li ko gde u Mađarskoj može da se najpovoljnije nađe kutija PREMIUM ili ELITE?

XBOX 360

06.01. - Hotel for Dogs
16.01. - The Lord of the Rings: Conquest
23.01. - Skate 2
20.01. - Stoked
26.01. - MLB Front Office Manager
27.01. - Afro Samurai
30.01. - WSC REAL 08 World Snooker Championship

ENGY

kupio sam xbox360 elite(120gb) u moskvi za 330evra pa me zanima par stvari:
1.posto sam cuo da ove nove verzije konzola nemaju veliku veratnocu da ih cepi rrod da li treba da uradim x clamp?
2.kako da saznam koj mi je tip konzole npr.falcom,jasper.....
3.kako da saznam da li je konzola flesovana,posto nisam shvati one ruse da li jeste ili nije,ali mislim da nije?

kupio sam xbox360 elite(120gb) u moskvi za 330evra pa me zanima par stvari:
1.posto sam cuo da ove nove verzije konzola nemaju veliku veratnocu da ih cepi rrod da li treba da uradim x clamp?
2.kako da saznam koj mi je tip konzole npr.falcom,jasper.....
3.kako da saznam da li je konzola flesovana,posto nisam shvati one ruse da li jeste ili nije,ali mislim da nije?
1) Bolje je X-clamp fix uraditi dok je kozola nova, nego kada(ako) se dogodi RROD.

2)
identifying.jpg

3) Nabaviš kopiju neke igre (za XBOX 360 :)), staviš je u kozolu i ako se ona startuje (možeš da je igraš), konzola ti je flash-ovana.

hvala ti,nego nije mije jasno sve igre su na internetu su oko 6gb kako da narezem to na dvd od 4,7gb.i koji je najbolji sajt za skidanje igara za xbox?
i da moj je falcon je to dobro....koji je od ovih 3 najbolji

Najbolji je Jasper, igre se rezu na double layer dvdove.

Nazad
Vrh Dno