shin-bojan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.10.2004
- Poena
- 925
Samo ga treba prebaciti ovde.
Posto nabavljam xbox, vidim da je jasper sa ixtreme 1.5 firmeware-om 210 "ojra" kod svaba.
Otkad se to zvanichno prodaje fleshovan X360![]()
Da bi flash-ovao konzolu, moraš je otvoriti, a otvaranjem, gubiš garanciju. Čak i da ti ostane garancija (ako može da se uradi wireless flash-ovanjepise da je nova i da zadrzava garanciju, a ima ixtreme 1.5
Čekaj, nemaš konzolu, ali ćeš čekati još 10-ak meseci na novu reviziju XB360?
Pogledaj PM poslao sam ti odgovor.Pozz svim ljubiteljima X-Box 360 konzole. Posto ja planiram da kupim istu zeleo bih da mi odg. na par stvari.
1)Gde ima da se kupi posto necu da dam 380 Eura Game-Su za nesto sto ima i za manje pare.Mene konkretno zanima Premium varijanta.
2)Kolika je verovatnoca da ce mi riknuti ako je neflesujem?
3)Gde moze da se flashuje
4)Gde vi nabavljate igre
JA se izvinjavam ako sam dosadan ali za one strpljive koje imaju vremena da mi odgovore neka to urade na PM.
Imate veliki pozz od mog brata Gruje33
Imam u ponudi za sitne pare da uzmem 120gb bevs 2.5". Kako se on uopste "uglavljuje na Arcade? Gdje stoji posto predpostavljam da ne stoji unutra jer je ionako vruceKoliko je komplikovan proces ubacivanja?
sorry na uzastopnom postu, nisam mogao da editujem![]()
2.5" HDD-i se jedva nešto malo greju, tako da se nemoj bojati za toplotu.Imam u ponudi za sitne pare da uzmem 120gb bevs 2.5". Kako se on uopste "uglavljuje na Arcade? Gdje stoji posto predpostavljam da ne stoji unutra jer je ionako vruceKoliko je komplikovan proces ubacivanja?
sorry na uzastopnom postu, nisam mogao da editujem![]()
Odes u Segedin tamo ima 100% jeftino.Zna li ko gde u Mađarskoj može da se najpovoljnije nađe kutija PREMIUM ili ELITE?
1) Bolje je X-clamp fix uraditi dok je kozola nova, nego kada(ako) se dogodi RROD.kupio sam xbox360 elite(120gb) u moskvi za 330evra pa me zanima par stvari:
1.posto sam cuo da ove nove verzije konzola nemaju veliku veratnocu da ih cepi rrod da li treba da uradim x clamp?
2.kako da saznam koj mi je tip konzole npr.falcom,jasper.....
3.kako da saznam da li je konzola flesovana,posto nisam shvati one ruse da li jeste ili nije,ali mislim da nije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari