Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

Ne moze, postoje raznorazni hackovi, neki lik je uspeo da poveze Saturn jpad na x360, a taj jpad i jeste najbolji za borilacke igre.
Sixaxis jeste bolji od klasicnog x360 jpada ali ne mnogo, jer nema dijagonale tako da je pre namenjen za tabacine kao sto su Tekken i MK gde se potezi uglavnom rade bez motiona(sem za Mishima-style karaktere), dok je za SF bas to bitno.
Sem toga triggeri jednostavno nisu potrebni u borilackim igrama i vise smetaju nego sto koriste, a i za SF je potrebno imati svih 6 tastera na prednjoj strani jpada. Zbog svega ovoga joystick je najbolje resenje, a trebalo bi da se pojavi zvanicni SF4 joystick koji kod nas verovatno ili nece moci da se nabavi, ili ce kostati previse.

Poslednja izmena:
NXE se instalira prvo u ROM samog Xboxa i naravno da radi bez ikakvih eksternih memorija, ali se instalira i na njih, tako da Xbox koji nije updateovan moze da ima NXE ako ubodesh HDD/memorijsku na kome se nalazi NXE pa ce se onda sa njega uchitavati. Mozda je on to uradio u testu, ali ja ne verujem da je uopshte radio ikakav test, to je besmisleno gubljenje vremena + dobro znam choveka :d A i vrlo lako je mogao pri samom paljenju oba boxa da tu "trunku" zakasni kod starog.

Poslednja izmena:
4758.gif

Ovako nešto je kao stvoreno za tabanje i platforme.

Brzina ulaska u OS? Ma hajde, to je najmanje važno, pogotovo ako je minimalna (ako u opšte) razlika, meni odmah, znači čim uključim Xbox, odmah ide animacija i meni, a ja koristim 256 Mb externi MU. Najvažnija promena je prebacivanje igara na HDD (ko ima), da bi se eliminisala buka DVD drive-a, koji je najglasnija komponenta.

Ma hdd je obavezan, save-game zauzima bezobrazno mnogo a 256mb je premalo memorije.

Ja imam na memorijskoj jedno 90 Mb slobodno, Imam NXE i sejvove za Halo 3.

Moze, samo ako imash kesha :) 170$ je u USA :)

^ Pa na toj strani je sve na engleskom, ne razumem nishta :d:d

moja konzola je nesrecnim slucajem zaglavila u bugarskoj...uzeo je neki lik iz MS-a koji je tvrdio da ce je popraviti (moj lakoverni brat je pao na to i dao mu je),i dugo vremena nismo nista znali o njoj a ni o tom liku....napisao samo mail da oni pruzaju tehnicku podrsku i da ce je ostaviti u nekom dobrom a jeftinom servisu......danas je stigla posle ko zna koliko,a uz nju i pisamce na bugarskom koje otprilike ide ovako
"vasa konzoli je bila u veoma losem stanju,morali smo da zamenimo celu plocu,uradimo osvezavanje i ponovni flesh iste,sada je sa njom sve u redu" i naravno broj racuna na koji treba da uplatimo 180eu u roku od nedelju dana,u suprotnom bicemo krivicno gonjeni...ZAMISLITE!!!
nisam dobila racun o popravci uz nju pa nemam nameru da im platim,(a i da imam,nikada nebi dala toliko para),preko grane necu skoro tako da mogu samo da placu...nego jel moguce da su meni zamenili celu plocu???ja za te popravke nisam cula..

Poslednja izmena:
naravno. ne chudi me. chim sam prochitao bugarska.. najkriminalnija zemlja od svih..

moja konzola je nesrecnim slucajem zaglavila u bugarskoj...uzeo je neki lik iz MS-a koji je tvrdio da ce je popraviti (moj lakoverni brat je pao na to i dao mu je),i dugo vremena nismo nista znali o njoj a ni o tom liku....napisao samo mail da oni pruzaju tehnicku podrsku i da ce je ostaviti u nekom dobrom a jeftinom servisu......danas je stigla posle ko zna koliko,a uz nju i pisamce na bugarskom koje otprilike ide ovako
"vasa konzoli je bila u veoma losem stanju,morali smo da zamenimo celu plocu,uradimo osvezavanje i ponovni flesh iste,sada je sa njom sve u redu" i naravno broj racuna na koji treba da uplatimo 180eu u roku od nedelju dana,u suprotnom bicemo krivicno gonjeni...ZAMISLITE!!!
nisam dobila racun o popravci uz nju pa nemam nameru da im platim,(a i da imam,nikada nebi dala toliko para),preko grane necu skoro tako da mogu samo da placu...nego jel moguce da su meni zamenili celu plocu???ja za te popravke nisam cula..

Pa realno ako nekome bas prsne plocha, to je onda manje vishe cela konzola i tada se kazhe da je konzola "out". Znaci ako ti nisu samo dali novu, seru i trazhe pare. I nece niko krivichno da te goni, to nemoj da se brinesh. A da se ikada tako nesto desi, lepo pokazhesh mail/post u kom je covek rekao da ce za jeftine pare popraviti konzolu a bez vaseg znanja je odradio jos 10 popravki tako da je sam sebe s****.

Poslednja izmena:
Ima mnogo postova u ovom threadu pa sam mozda neki propustio, ali nije mi jasno da li se lite-on flashuje ili se menja drajv samsungovim?

Nego izvinte sto malo skrecem sa teme imam jedno pitanjce u vezi xboxa,a to jeste da trenutno razmisljam o njeovoj kupovini pa me interesuju cene novih i polovnih naravno flesovanih sa hardom od 20 pa navise giga,a moze recimo i nov da se naknadno flesuje pa me zanima koliko bi to sve kostalo radi budzeta posto sada nije veliki?Cuo sam da su cene pale pa koliko bi to otprilike sada kostalo.

ma meni je to bilo odmah cudno,mislim menjanje ploce.ovde na forumu niko nije pominjao da takve popravke postoje..ma vise me nece videti,a ovog sto je odneo konzolu ima da napucam kad-tad

pa sad, koliko ja kontam, ako ne platis, popravka te izasla dz? :d

pa da dzaba...nije mi jasno samo kako su poslali konzolu nazad u srbiju???valjda su mislili da sam postena:D,ja sam mislila da cu morati preko grane..

npr 180 dinara, i kazes da je odnos dinar:euro 1:1 :d

npr 180 dinara, i kazes da je odnos dinar:euro 1:1 :d
ma neka im upalti onaj lik sto je tvrdio da je servis jeftin...danas se iscimah opasno,palim konzolu a ona svetli crveno,uhvatih se za glavu i poceh da panicim i zakljucim da sam zaboravila da ubodem skart:wall::wall:

bozeee5.gif

Poslednja izmena:
lol:d ...evo ja danas uzo konzolu s popravke(virtuala) i igro sam pola sata i radi :banana: ...mada ne nadam se puno...necu da me ROD ponovo polije hladnim tusem :d

Nazad
Vrh Dno