Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

Ja se ne brinem. Meni se on isplatio uveliko. Ubijem 20 evra na njemu dnevno, a imam ga više od pola godine.

najtuznije od svega je to sto su mi prekjuce dosli ortaci iz odeljenja(prvi put) da pikamo DoA4 i posle 45 minuta pocela da se zamrzava slika,i mrlje da se pokazuju na ekranu,mislim nismo se ni posteno naigrali...i tako ja iskljucim pa ukljucim par puta i tako stalno...sutradan,ja da ukljucim odigram Top Spin,7 minuta i ono opet pljas!...isljucim ga,ponovu ukljucim i ono RROD...pu,pu!...na momente se upitam zasto sam uopste i pazario 360...mislio sam da je safe zbog x-clapm fixa koji resen ali moja greska sto to nisam vise istrazio,i raspitao se ko ga je sredio...tuzno je to sto sam pre samo nekoliko dana imao mocnu konzolu s kojom sam bio prezadovoljan,a danas ga gledam kao ubudjalu kutuju od koje nema nikakve vajde...ali i sam sam kriv za to...isao sam na taj rizik i s**** sam se...ako se xbox osposobi prodacu ga i kupicu ps3 i da se ne brinem...
Driver,znaci da ga vozim kod tebe a? :)
EDIT:e evo malopre sam ukljucio konzolu upalila se normalno i posle 5 minuta(cisto da probam jos jednom) igranja box se ugasio,a pritom je za sekund pokazao crveno svetlo...10ak sekundi nije uopste ni hteo da se ukljuci...ukljucio sam ga posle,usao je normalno i izvadio sam cd i ugasio ga...bolje da ga ni ne ukljucujem vise...ionako iovako konzola je pokvarena i nema tu mnogo filozofije...

Poslednja izmena:
Nemoj vishe da palish konzolu, smanjujesh shanse za popravku tako. Konzola nece sama od sebe proraditi nikako, tako da nema svrhe to da radish.

ljudi postoji li neka igrica gdje mogu 2 da rokaju istovremeno cooperativ ali iz treceg lica neka tuca,neka similacija bilo sta!!??

pa sad...ima zaista puno takvih igara...za igru gde dvoica igraju istovremeno preporucujem Dead or Alive 4...igra je stara,ali tabanje je do jaja...

pa sad...ima zaista puno takvih igara...za igru gde dvoica igraju istovremeno preporucujem Dead or Alive 4...igra je stara,ali tabanje je do jaja...
dead or alive, igra suckuje sve vishe sa svakim nastavkom. soul calibur ftw

MS priznao da su jos pre pocetka prodaje x-kutije znali da ona grebe diskove,ali su je ipak izbacili..neki lik ih tuzio za 50000 zelenaca,ali nije on bitan..bitno je to sto se po netu pojavilo ko zna koliko nacina da se to spreci,jedni preporucuju "podizanje diska" , drugi "da se ubace neki gumeni drzaci" i td i td....jel neko imao ovakav problem i sta vi znate o tome..MS je porucio svima da ne drmusaju konzolu dok je disk unutra i sve ce biti ok :D:D

^ Ja za sada nemam takvih problema. Davno sam cuo za to ali nisam cuo da neko konkretno ima problem. Mada, sad od kada imamo opciju da instaliramo igru na HDD cemu briga? :)

Od kad je ne drmusanje konzole postalo reshenje problema a ne cista logika? Mislim kolko treba biti covek glup da chachka konzolu dok radi punom parom. Poprilichno je teshka tako da bi je posteno izdrmao, moras svetski da se potrudish. Jedino ako neko zhivi na brodu i putuje nemirnim vodama.....

Ko god je imao i PS2 (slim) je sigurno barem jednom iz *******cije digao konzolu u vazduh do radi i drmno je....rezultat je blago ogreban disk.

Ljudi rekao mi c4eva da vas pozdravim

<c4eva> ix15 for sammy,benq,liteon has been marked final and are undergoing final testing!
<c4eva> merry christmas everyone!
<c4eva> happy new year as well!
<prankster> c4eva: are the flash tools for liteon cli or gui?
<c4eva> both
<c4eva> liteon truely is the best drive! very impressed!

Poslednja izmena od urednika:
Znaci liteon ipak moze da se flesuje i to sto je read only ipak nije toliki problem.:p

Изгледа да ради, бар по изјавама оних који су пробали. Мало су неки разочарани буком драјва @12x.

Pa za kopije nije toliko bitno ali ako koristi live, 1.5 je jos bezbedniji koliko sam cuo.

Изгледа да ради, бар по изјавама оних који су пробали. Мало су неки разочарани буком драјва @12x.

da, ali ako instaliras igru na HDD, onda nema ni buke drajva, zar ne? ;)

Zasto njega napadate? Pa svuda po netu je pisalo da je read only i da flashovanje nece biti moguce.

Predvidjam samo takav skok prodaje x360. Flashovanje liteona je sad moguce i ljudi vise nece bjezati od njega nego ce cak svi traziti liteon jer je i najbolji drive!

Zasto njega napadate? Pa svuda po netu je pisalo da je read only i da flashovanje nece biti moguce.
Nosi ga kući, neka ti pravi inventar.
Pisalo je da ne može da se dump-uje ceo firmware i to je (nekada) bio glavni problem. Oni se za read only nisu puno nervirali. ;)
Ali koga je briga sada kada su napravili odličan posao. c4eva for president :)

kupi arcade pa onda wd bevs disk

dobra cena, samo da prodjesh bez carine (teshko)

Nazad
Vrh Dno