Šta je novo?

X360 Crashed!

Mare je napisao(la):
PS3 neće večno da košta 400 dolara. Takođe, igre koštaju 70 dolara i to samo hitovi i to samo prvih par dana. U sledećoj turi, to je sve već jeftinije, a ako su neke igre ala "pređeš jednom i nemaš neki razlog da prelaziš opet", onda se te igre na ebayu nalaze i za 10 dolara. Isto tako, pre neki dan sam nabavio 15 vrh igara za PS2 i opet ne uspevam da igram više od 4, iako celo svoje slobodno vreme poslednjih dana posvećujem igranju. Naš je problem što smo navikli da po kućama imamo CD/DVD klubove ili da se igramo 16 sati dnevno. Meni prvo nije potrebno, a za drugo nemam vremena.

Ma ne treba uopste porediti PC u smislu gamerisanja i konzole. Kozola ima neki svoj smek a PC opet svoj. Ima tu i ociglednih objektivnih stvari ali ima i u percepciji dosta toga.
Objektivno CoD2 na PCu izgleda neuporedivo bolje, bukvalno to nije ista igra. Da ne govorim o sramnom seckanju na Xboxu koje sam doziveo.
S druge strane, ima smeka igrati se na kozoli 1:1. Taj dozivljaj PC ne moze da pruzi, sigurno.
Vidim ovde ljudi koji se loze na igre imaju i mocan PC i PS2 i xbox...nema tu nikakvih suprotstavljenih strana i slicno. Kada bi postojao zakon da onaj ko se igra na konzoli ne sme na PCu i obrnuto onda bi cela prica imala smisao ovako je sve to besmisleno...

kalky je napisao(la):
o, borze, tacno sam znao da ce pogresno da me shvate :d
ja samo govorim o tome da izlazak PS3 moze a i ne mora nista da promeni...a i ako promeni to se nece skoro desiti..
plus sto nemaju svi dovoljno love da sebi priuste big ass screen i originalne igre (jeste, i piraterija se ipak nesto pita u ekonomskim racunicama)...i ja bih zeleo da imam mnogo toga ali nemam, a korisnik sam a ne prodavac...pa vidi iz kog ugla ja mogu da sagledam

Pogreshno si ti mene shvatio 🙂

Naravno da nisam mislio da ce sad za godinu dana PC da izumre i da se PS3 koristi za sve zivo 🙂, ali pogledaj vecinu korisnika PCa shta radi na njemu. Sve ono shto ce PS3 sigurno moci, a zahvaljujuci linuxu, wifi, mrezi, BT, ni ne mozemo da pretpostavimo kakve ce mogucnosti u buducnosti imati, shto od zvanichnih developera, a pogotovo od homebrew softvera koji je i za xbox bio jak.

Ono shto ja mislim da je dobra stvar, je savrsheno vreme izlaska PS3. LCD televizori su sve jeftiniji, a krajem sledece godine, moci ce da se kupe za vec 500-600 evra vrlo pristojni. E sad ti zamisli da u dnevnoj sobi imash PS3 koji je online, i gde klikom na dugme proverish mail, imash icq/irc, imash surf, mozesh da ga programirash da snimi neki film, imash sve shto linux ima, fale ti samo ozbiljni programi kojih na linuxu nema, i koje mi najvecim delom iz bezobrazluka koristimo. Imash ti PC u drugoj sobi, i za njega cesh sedati sve redje, jer ce ti PS3 raditi svakodnevne poslove sa PCa. Ako budesh hteo neshto ozbiljnije, seshcesh za PC.

Ovo ne mora da se desi za dve ili tri godine, ali do izlaska PS4, bice mnogo vishe korisnika PS3, bivshih PC only korisnika, a pogotovo igracha.

I da, shto se tiche PC developera, valjda znash da Epic, Carmack, i josh neki do sada PC only developeri, rade za obe konzole, a U3 engine ce biti i deo PS3 devkita. Samo je pitanje vremena kada ce i svi ostali krenuti da rade za PS3, jer sada vishe ogranichenja nema ni shto se tiche grafike, snage, ili kontrola.

Bane® je napisao(la):
Šta misliš da li bi ruter bio dobro rešenje?
Ne znam ja bas razmisljam sta cu sa adsl-om,mislim da ovi iz sezama pripremaju drivere za PS3!? :zgran:

A shta je problem ? Upishesh dnsove i gateway i na netu si. Pa kako PS2 ide na net ? 🙂

Poslednja izmena:
driver je napisao(la):
A shta je problem ? Upishesh dnsove i gateway i na netu si. Pa kako PS2 ide na net ? 🙂
Nemam pojma zato pitam,nego jesi li ti igrao CS nekad sa neverhood-om u G-ju? 😉

Ahaha, kakve sad to veze ima ? 🙂

driver je napisao(la):
Ahaha, kakve sad to veze ima ? 🙂
Ma offtopic,slucajno sam se setio da pitam jer ja sad igram malo s njim a treci ortak je na istom netu kao i ti (wireless),pa ste nesto pricali o tome,e sad me zanima da li si ti drzao igraonicu u trznom centru na konjarniku ili si neki drugi iz G-a.... :eyebrows: 😀

Poslednja izmena:
Nisam ja drzao igraonicu, radio sam u par njih...

ovaj, zasto se toliko prica o necemu sto izlazi za godinu dana kao da ce izaci za nedelju dana 🙂

sjajan bajan je ps3... ali godinu dana... eeej 🙂

Godinu dana ? Try 10. mart 😀

Driveru verovatno su te ovo vec pitali ali cu ipak rizikovati da nisam originalan. Sta ti toliko imas protiv Microsofta i XBoxa da se nasladjujes svakom sitnicom koja im pravi probleme?

Bogda je napisao(la):
Driveru verovatno su te ovo vec pitali ali cu ipak rizikovati da nisam originalan. Sta ti toliko imas protiv Microsofta i XBoxa da se nasladjujes svakom sitnicom koja im pravi probleme?
Mislim da on nije protiv M$-a vec obozava Sony kao japanski brend 😀 po sistemu sve sto je japansko je i najbolje 🙂

driver je napisao(la):
E nisam znao da je Mario za nintendo 😉 Rekao sam, da nije bilo sonija, ne bi se pomerili od maria..
gluposti! i sega Saturn i N64 su bile, ako ne bolje, onda jednako kvalitetne kao i PS1 (N64 je bio malo "kvalitetniji" 🙂 ) tako da bi mi preziveli nekako i bez Sonyja 😉

kovacm je napisao(la):
gluposti! i sega Saturn i N64 su bile, ako ne bolje, onda jednako kvalitetne kao i PS1 (N64 je bio malo "kvalitetniji" 🙂 ) tako da bi mi preziveli nekako i bez Sonyja 😉
Hmm, N64 je postojao paralelno sa PS1... Kasnije se pojavio PS2, ali ne i N65 😀

a gamecube?

Ajde jedan grupni odgovor na poslednjih nekoliko postova, poshto se odnosi na jednu te istu stvar.

Problem je u tome shto vi gledate "PC ochima" gde je samo hardver bitan 😀, ali ovoga puta PS3 ima i najbolji hardver, da li ima neke sumnje ?

Sony ima daleko bolje igre, daleko vishe igara.
Sega je propala zbog toga, Nintendo je tu gde je, zbog toga, Xbox je pretrpeo ogromne gubitke zbog toga, X360 launch je fijasko zbog toga (mada im nije dosta pa izbacili i beta hardver), PS3 ce sve da razbije zbog toga. Jel jasno sad ? 🙂

Bogda, ja ne mrzim Microsoft, vec mrzim njihovu politiku i vecinu njihovih proizvoda, jer su loshi, a zbog monopola, nemam izbora. Pogledaj samo ovaj thread i thread Sumrak PS3, i to je samo dovoljno da ti se smuchi od Microsofta.

Previshe sam u zivotu imao negativnih iskustava sa Microsoftom da ne bih znao kako ce i X360 recimo da prodje. Stvar je u tome kako pristupaju poslu, shto se nije promenilo ja od prvog dana kompanije.

Poslednja izmena:
@Broz:Ma radi link, nego uradi copy/paste.. ili klikni na link pa odradi refresh....

Poslednja izmena:
PS2 ships 100 million units - Sony Computer Entertainment has today announced that worldwide shipments of the PlayStation 2 reached 100 million units on November 29th 2005. This makes the PS2 the fastest console to reach that mark.

Kolko je ono prodao Xbox?

~30 miliona, zvanichno se ne zna tachno...PS1 je inache prodat u 95 miliona primeraka, a s obzirom da ce se PS2 prodavati bar josh godinu dana, ochekuje se nekih 120 miliona...

driver je napisao(la):
~30 miliona, zvanichno se ne zna tachno...PS1 je inache prodat u 95 miliona primeraka, a s obzirom da ce se PS2 prodavati bar josh godinu dana, ochekuje se nekih 120 miliona...

Znas li mozda koliko je igrica (naravno originala) prodato po konzolama? To bi bio interesantan podatak. Bas me zanima koliko prosecan konzolas ima igrica.

Nazad
Vrh Dno