Šta fali kastomizaciji? Mislim da je ovo sasvim dovoljno.
I sta kazete? Vredi li igrati ovo?
A sta se desi kada uhvatis zivi primerak? Jel to onda doprinosi necemu. Ona riba rece da im je za nastavak istrazivanja neophodan zivi primerak... *** treba uloviti nekoga sa onim retardiranim elektro pistoljem...
Znam ,jesam iz drugog puta. Ostetim ga ostane mu 2HP-a dodjem sa tizerom 80% da ga pogodim i slogiranje ne uspe. Baja mi u sledecem potezu pokida vojnika. E onda sam se grohotom smejao kada sam ucitao sejv napravljen 2 poteza pre akcije jer sam tacno znao da ima da bude neki random fail...Neznam kako da ti kazem, ali kad ulovis tog malog, posle treba da ulovis jos jednog, ali malo veceg
Inace nije problem ga uhvatiti, sacekas da ostane zadnji, izletis ispred njega, eventualno popijes malo demidza i to je to.
Ostetim ga ostane mu 2HP-a dodjem sa tizerom 80% da ga pogodim i slogiranje ne uspe.
izgleda da procenat koji ti pokazuje nema bas mnogo veze da li ces pogoditi ili ne (ili je mnogo manji nego sto pokazuje)
igra izgleda randomizuje ishod tvog gadjanja
dakle igra prvo sracuna da li ces pogoditi ili ne pa tek onda ti preduzimas tu akciju, bez obzira na kojeg vojnika se oslonis da gadja
takodje procenat preciznosti se ne menja u odnosu na udaljenost mete
Inače, ne znam da li je bio bag ili šta, ali napao sam veliki ufo sa običnim interceptor-om i ovaj me je ubio, ali se ufo ipak srušio kao da sam ja njega ubio.
Ja nikako da nadjem ulogu za snajpera, i uvek mi zaagine. Imam 1xHeavy, 3xAssault, 1xSupport i jedan nesrecni Sniper. Assault su mi ubedljivo najbolji cepnesh run and gun dotrcis do nepriajtelja i pokidas ga sa onim duplim pucanjem.
Ja nikako da nadjem ulogu za snajpera, i uvek mi zaagine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari