Šta je novo?

X-COM: Enemy Unknown

[YOUTUBE]FZzjpTVTYUo[/YOUTUBE]

Sjajni likovi napravili sjajnu igru. :)

jedino sto je preorder 50 evra na steamu, mislim wtf

bila je neka fora na gmg-u da se uzme za 30 dolara al sam je propustio meh

ali da se razumemo

- imamo samo jednu bazu
- nema municije
- videli ste kakav je nacin opremanja vojnika, inventar takoreci ne postoji
- nema salvage-a opreme sa mape
- turnbase bez akcionih poena tek treba da se pokaze

generalno mislim da ce sve biti poprilicno pojednostavljenoa ali sa par zanimljivih obrta... igra ipak puca i na konzole tako da....

Demo je bas ogranicen pa je malo bezveze, ali mi deluje kao da ce biti dobra igra :).

Ne mogu da udarim edit sa tapatalk-a, pa onda moram novu poruku da pišem :mad:
Kako san napisao onu prošlu, stavio mission control i ono kraj :)
Moglo je da bude malo duže, ali mene su navukli, jedva čekam da izađe.

Ko bi da proba sve "tri" misije demoa, ne mora da se trudi - Kina i Amerika su jedna ista misija :wall: :smash:

totalno konzolaski deluje na prvu loptu :(

a hteo sam da je preorderujem

Zašto su izbacili inventar? Zašto? :(
Nisam uopšte siguran da li želim da igram ovo...

pa suvise je konfuzan inventar za vecinu igraca, kao i baratanje sa Time Units koje su takodje izbacili :] herpderp

Ma daj sta das al samo da ne bude nelogicnosti kao na onom snimku kada je pucao kroz zgradu, to je onako bas ocajno...

edit: A da za inventar im je ono kao mikro menadzment pred svaku bitku pa je komplikovano i dosadno. Pa ako je tako zar nisu mogli da stave AUTO FILL namestis inventar jednom pa se on nadopunjuje pred svaku bitku onako kako je namesten a kada hoces da promenis samo udjes u inventar i promenis. Tako bi oni sto mrze inventare morali jednom da se pomuce i to je to... Ma ***...

Poslednja izmena:
Ogroman Demo, a tako malo u njemu.
Tesko je reci dali jednistavno Demo shit i ne predstavnja punu igru..ili ce stvarno bit tako jednostavna.
Rock-Paper i Shotgun su imali prilicno destruktivni artikal o Demu!

:butt::butt:

Gledam sada na gametrailers neki video gde oni igraju u multiplayer-u i ima ih šestorica.

Gledam sada na gametrailers neki video gde oni igraju u multiplayer-u i ima ih šestorica.
Pa da cetvoro ti je osnovni tim. Posle mozes da "obucis", tim da primi jos jednog pa jos jednog sto mu ukupno dodje 6 clanova. Ne znam dal se nesto tu istrazuje ili kupuje ili sta god u glavnom mozes da imas max 6 ljudi u timu.

Ja nisam igrao original, tako da mi ovo deluje skroz ok. Mada kada vi navodite neke mane, onda vidim da je moglo i bolje.

Evo sada sam dobio i potvrdu sa SK foruma da nisam nesto utripovo. U jednom prelazu igraces oko 30 misija i to je to, zavrsena igra. 30 (trideset) pisljivih misija. 2-3 dana igranja i to je to... WOW... YEY!!!... -.-

Pročitah sada tamo šta piše. Ima prvo i onaj lik što smiruje strasti :)
Ako je bio mod za demo, sigurno će biti i mod za full igru, a to može doneti još puno sati igranja.

možete nabrojati neke slične igre, nisam se nikada oprobao u ovome žanru a izgleda mi primamljivo?

Poslednja izmena:
Ako bude bilo linearno kao demo, bice uber sr**e... Samo neka izadje pa da vidimo :).

Ako stvarno ispadne crap, idemo svi da kupimo Xenonauts!

True that :)..., Xenounauts je bio uber dojaja.

Sada sam guglao. Jeste li vi igrali onaj demo što može da se skine sa kickstarer-a, ili imate nešto više?

Ima demo, ovo što sam ja igrao je od maja :)
Moram priznati da je bilo malo dosadno. Presreo sam jedan ufo i uništio, drugi sam samo srušio i poslao ekipu na mesto pada. Tu sam se ganjao sa gomilom ljudstva da bih ubio jednog vanzemaljca i završio misiju.
Krenuo sledeću misiju, video opet potpuno isto okruženje i ugasio :)
Kapiram da je stari demo i da će biti bolje, ali xcom demo je bio zanimljiviji.

Ako xcom bude nelinearan i bude imao i velike mape, biće super. Nedostatak inventara mi nije minus (pošto je valjda moguće menjati opremu vojnicima), jedino što bih voleo je da ograniče broj granata i municije i tako tih potrošnih stvari.

Nazad
Vrh Dno