Šta je novo?

WRC 3 (2012)

Citam ove vase komentare i obaranje vremena i jedva cekam subotnje popodne da konacno i ja malo vozim do ponedeljka :D ****m ti posao!

Nije varao sigurno, pao je na drugo mesto ;), :p...

Brate, svaka ti cas' :) Stvarno ne znam kako da stignem ovo vreme jer svako kasno kocenje na onoj podlozi u Meksiku znaci restart i sve ispocetka :d A mislim da sam nasao sve male precice..

Uglavnom Rapture, Boris i ja izdominirasmo vremena, da se ukljuci jos neko i sva wrc 3 top 10 vremena ce biti srpska/bench :d Jos samo Boris da se prebaci malo sa dosadnog tarmaca na gravel.. :p

Poslednja izmena:
Mogu se prebacim al ne mogu sad trista staza da vozim :) A i mora lepo da mi izgleda na oko i da je zanimljiv stage, a ne sad daj bilo sta :) Onaj Mexico ocajno izgleda neka zelenkasto-siva boja, grafika ko iz 99-e :)

^los izgovor ako se plasis gravela :d :p

La Mussara, od jutros, 04:13.24, moze jos brze ali gresim svaki put..

Neko me skinuo u guanajatito :d....

Vidis da ti ne ide :d, prihvati se argentine i italije :p

Steta sto nemamo bench wrc3 klan :d, mislim da bismo vratili sve top 20 igrace u rally school :d a o ostalima da ne pricam :)

Novi rekord za guanajuatito- 2:27 :94, nije moj :d, ovo mi stvarno deluje nemoguce :D.

Prvo i pre svega, ne pada mi na pamet da se ganjam sa nekim apsolutno suludim vremenima.
Ako mene pitate, svako vreme koje napravite ovde koje je po voznji najpribliznije odnosu rizika i brzine iz real life voznje, je po meni odlicno. Yebo ja to da vozim La Musavu jedno 20 puta, vozim kao da me juri armija od 100 napaljenih devica, i svaki sledeci pokusaj dodje jos jedno 50 devica. Uopste mi nije u cilju da na svakoj trecoj krivini strepim da li cu da prezivim, nije mi to trip uopste u reliju.
Zna se bre sta je reli, a RBR je to umeo najbolje da prenese, kada vozite pazljivo a opet brzo, opustite se na 5 sekundi i zaginete, kao u RL. Ovde koliko vidim se ne opustate ni malo, sasvim suprotno, preletite stazu kao da vas te iste device cekaju na cilju ahhhaha. :D

Nego, koristite li flashback (i koliko) prilikom tog jurcanja aka obaranja vremena, ili kada se polupate idete na restart?

Poslednja izmena:
Jeste, flashback, na sta ti mi licimo :D

Ja sam na kamionima dok mi neko ne obori Mussaru :D

Prvo i pre svega, ne pada mi na pamet da se ganjam sa nekim apsolutno suludim vremenima.
Ako mene pitate, svako vreme koje napravite ovde koje je po voznji najpribliznije odnosu rizika i brzine iz real life voznje, je po meni odlicno. Yebo ja to da vozim La Musavu jedno 20 puta, vozim kao da me juri armija od 100 napaljenih devica, i svaki sledeci pokusaj dodje jos jedno 50 devica. Uopste mi nije u cilju da na svakoj trecoj krivini strepim da li cu da prezivim, nije mi to trip uopste u reliju.
Zna se bre sta je reli, a RBR je to umeo najbolje da prenese, kada vozite pazljivo a opet brzo, opustite se na 5 sekundi i zaginete, kao u RL. Ovde koliko vidim se ne opustate ni malo, sasvim suprotno, preletite stazu kao da vas te iste device cekaju na cilju ahhhaha. :D

Nego, koristite li flashback (i koliko) prilikom tog jurcanja aka obaranja vremena, ili kada se polupate idete na restart?

Flashback all the way :D, ja se zaludeo par dana, sa par staza, njihovim vremenima :D, presao reli, pa malo i ovo, i naravno mnogo je vece uzivanje u stazi kad vozis opusteno :). ali mi je drago da na bar jednoj stazi takav zalud koji mora svud da bude prvi, uzdise po ceo dan :d ...

Ne znam Rapture sta da ti kazem za ono vreme.. mozda je lik izvalio neku precicu koja ne odradi respawn.. ja stvarno ne vidim nacin da spustim ispod 02:35 mada nisam probao da spojim jednu deonicu koja deluje malo ravnije :D

Pe11e, cini ti se, pre svega zbog retardirane kamere i Spanije da je sve prebrzo i da nema uzivanja (prebrzo je i u Francuskoj), a i uopste retardirana kamera doprinosi nerealnosti i slaboj preglednosti voznje, posebno u sumama u Argentini i NZ i u brzim krivinama.. i jeste, koristimo flashback :d pa treba streljati prvog ko je ubacio tu glupost u rally igru, nesto se ne secam da li je bilo u dirt1 ali znam da je pocelo sa erom ken blokizacije auto sporta i relija, kakva slucajnost :d (dirt2)

Vozio sam veceras malo mp i u pocetku sam se jedva sastavio, prsti su mi lenji, vikend me unistio.. :d Posle sam ih pokidao :d Ali zato dok nisam dosao sebi, pa 10 sekundi sporije od rekorda u grckoj i argentini svaku stazu odvozah.. a da ne pricam sto sam imao prevrtanja na asfaltu..

Sa La Mussarom sam zavrsio, 04:13.24 i ne mogu vise da se cimam.. vidim da jos niko nije spustio ispod 04:02.
Ja sam na kamionima dok mi neko ne obori Mussaru

Ne znam koja igra je u pitanju ali posle wrc relija ti kamioni dodju kao eva ras posle eve mendes :d

Poslednja izmena:
Ima tema na benchu, kupljen sam :)

Pa ne znam brate kako mozes da igras to, pa da je najbolja simulacija, sporo je to, mislim kamioni mrcine :)

Inace jbni Milestone nije naucio lekciju.. sva sreca pa vozim mp sa ''duhovima'' pa sam video kako mentoli prave dobra vremena (ako i sa ovim mogu da nas poskidaju iz top 10 :d), evo npr u grckoj ogroman pravac pa hairpin, bio sam prvi sa jedno 3 sekunde prednosti u prva 2 sektora i sad tu bez obzira na pravac moram rano da krenem da kocim i zahebem se i mnogo usporim i vidim 2 lika kako me preticu i pice pravo u provaliju i respawnuju se posle 2 krivincine, znaci velika prednost u vremenu za jbni respawn bag i zavrsio sam kao treci, prosto ne verujem da mentoli nisu sredili ovo a isti bag je postojao u wrc2.

Ko li je raycoteamlasolana, vozi kao besan :) A nije los ni onaj "prti for life"

Zar ti prvi ne zvuci kao neki spanac? :) A prti for life sam ja :d

AA, opasan si :D Aj probaj da odigras na hardest sa kompom special stage u Portugalu?? I javi mi sta si uradio, al stavi na najteze i isklj sva pomagala

@stoned

Ma nije problem kamera, vozim sa hood kamere i lezi mi, problem je sto ne uzivam u rally voznjama kada moram da jurcam kao manijak, tj. neralno brzo u odnosu na RL, sa mnogo rizika. I eto na kraju kad pogines lupis flashback i nastavis sa divljanjem, glupost. Zato kod mene nivo za AI stoji negde na sredini, mozda za kvadratic iznad.

A cekaj, ko tebe tera da koristis flashback? I veruj mi da je do kamere, ostre krivine na asfaltu izgledaju bolesno brzo, uzmi probaj bilo koji gravel reli i videces da je osecaj brzine prilicno dobro odradjen ;) Uostalom, mozes da vozis sa kamerom iz kokpita pa uporedi sa nekim snimkom sa YT, sasvim ok osecaj brzine.

Aj probaj da odigras na hardest sa kompom special stage u Portugalu?? I javi mi sta si uradio, al stavi na najteze i isklj sva pomagala

Aj probacu sutra, road to glory vozim na 6/10 ili 7/10 tezini da bih sto pre presao i otkljucao sva vozila, single stage 7 ili 8/10 jer je ai bas dobro odradjen, kad naucim sve staze mozda i povecam.

Inace sss i ne vozim nesto dobro jer je to smaracki asfalt :d ok sam u Karlstadu jer je sneg i po onom blatu u Argentini :D

spustio guanajuatito ispod 2:30, uz jedan ubrzavajuci respawn .

Kako brate? :) Mislim nisam se ni cimao oko guanajuatito poslednjih par dana al' ne znam kako da spustim za jos 6 sekundi a da nije neka bag precica koju bih morao da nadjem :d

Poslednja izmena:
Sve staze i sve respawn-ve :d..spustio guanajuatito ispod 2:30, uz jedan ubrzavajuci respawn :D.

Stvarno bezveze sto nisu odradili respawn kako treba :smash:, kada se provale onda "realna" situacija izgleda ovako : guanajuatito-2:26:75 i deramadero-1:51:47 :smoke: :p....

Cekaj 3d magare :D, ti si ovaj rekord postavio uz respawn ili..? Ili mislis na respawn bagove?

Popravio sam za oko 2 sekunde vreme u Guanajuatito a u El Cubilete sam prvi :p 02:53.06 :smoke:

Inace igra je sasvim ok, danas sam onako za svoju reli dusu :D igrao razne stejdzeve sa lancerom, evo IX, kamera iz kokpita i sva sranya na off naravno, neverovatno uzivanje, cak i na asfaltu :p Ali sam sporiji jer zbog kompleksnosti (uglavnom gravel) staza jos uvek gresim ko lud, posebno sa tom nepreglednom kamerom. Ali je uzivanje, jos evo ima koliko-toliko krsten zvuk koji dize adrenalin.

Gledao sam ocene po netu, strasno je sta radi placenicka dirt banda, ovo je bas podcenjena igra i pored svih svojih mana!

Poslednja izmena:
Uz respawn naravno :D, par njih u guani i jedan u deramadero, ma igra je super, nego ako vec u samom startu pristupis kao da je totalna arkada takav ce osecaj i biti, nego treba opsuteno, jednostavno pustis da te igra vozi :type:...

Ne razumem ona vremena tipa 00:58:33 koji chiter moze da obidje celu SS portugal za ovo vreme... omg

Ma covece svaki dan za sebe igram random relije, uglavnom sa Evo IX ili Imprezom jer obozavam ta 2 automobila a i Polo me smorio iz MP :D I bukvalno svaki gravel reli je pravo uzivanje, Vels me odusevio zbog blata i kise.

A u MP je show, kad vidis session sa 15 igraca uletis i jedva cekas da igras ali tu su se skupile neznalice i uz voting sistem biraju samo najlakse stejdzeve! Znaci ako se vozi sampionat od 10 staza bukvalno Nemacku biraju 4 puta, Finsku takodje i zabodu po jednu Spaniju i Monte Karlo i tako svaki dan :d Da ne pominjem sto je sve sa light damage.. Ali i tako ih dobri vozaci ostave u zajbanim gravel stazama do isteka vremena- dnf :d

Zato kada se skupi dobra ekipa, heavy damage i sampionat sa 10+ random staza.. :smoke: samo prsti ,)

Izgleda je Milestone krenuo u pravom smeru, da poboljsaju jos malo fiziku i da ubace realan zvuk i wrc 4 ce biti vrh. Takodje bi mogli malo da desaturizuju grafiku u nekom drzavama, poboljsaju teksture okoline..

I da stejdzevi budu od 3,5-8 km, ne moraju duzi ali sve krace od 3,5km je nebulozno mada su i 3,5km 2 stejdza iz dirt3 :d

Ne razumem ona vremena tipa 00:58:33 koji chiter moze da obidje celu SS portugal za ovo vreme... omg

Ni meni to nije jasno, da li je neki bag.. sumnjam da vec ima tako zahebanih cheatova.

Poslednja izmena:
Sad sam odvozao Guanajutito(ili kako vec) sa Citroenom 2:43 mi je vreme, oznoji se sav :)

Svaka cast ovom liku sto vozi ispod 2:30

Pa to je Rapture :d

Ja sam na 02:34.xx. A ni to tvoje vreme nije lose, tako sam i ja krenuo a i za sebe si ostavio neke vrh mp vozace iz wrc 2, aviator005 npr a ovaj Madeirarallys je samo malo ispred tebe a odlicno vozi.

Inace, video sam neko vreme, rekord, ne znam koja staza i reli, 0:11.xx i to je to :d :d To je neki bag zesci.

Poslednja izmena:
"Mama to sam ja, vidi me....." :d... u guani sve sto je ispod 2:30/29:50 je 100% neregularno...

Nazad
Vrh Dno