Proday je napisao(la):Vampire mene interesuje da li je uopste moguce kreirati account i uci u igru bez da se uopste daju podaci sa necije kreditne kartice???
Proday je napisao(la):Vampire mene interesuje da li je uopste moguce kreirati account i uci u igru bez da se uopste daju podaci sa necije kreditne kartice???
vampire je napisao(la):Sto se tice tog placanja sa kreditnom karticom , neznam koje nase mogu , ali znam da ti sam vrsis uplatu , a ne da blizzard sam skida sa tvoje karte.
Imam otvoren racun u banci Societe Generale i korisnik sam visa kartice, treba da pored dinarskog racuna imate otvoren i devizni racun.
Za online placanje mora Visa virtuon.
Ako ne moze Visa Classic Societte General banke, sta da ukucam da dobijem onih mesec dana free?
Cak i da odem veceras ili sutra da otvorim Virtuon u Rajfajzenu, bice gotova tek posle NG a to mi je suvise kasno da cekam, a da kupujem game card to mi se ne isplati. Plz, odgovorite sto pre :S:
Postoji nesto sto se zove fake visa druze, a nalazi se pomocu googla, a onda kada ti bude isticalo tih mesec dana promenis nacin placanja na Visu virtuon koju naravno izvadis u medjuvremenu i to je to...
Imam otvoren racun u banci Societe Generale i korisnik sam visa kartice, treba da pored dinarskog racuna imate otvoren i devizni racun.
Sto se tice samih mesecnih pretplata Blizzard sam skida sa vasih kartica.
Naravno mesecno dobijate izvestaj da vidite da li je sve uredu.
@Colt Poslacu ti kasnije na PM ako nadjem taj sajt...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari