Šta je novo?

World of Warcraft thread

1.Traje mesec dana
2.Imas da biras preko ceg ces da placas (visa, master card, game card...) Za registraciju trebas da uneses svoje podatke kao i na svakom drugom sajtu, broj kreditne i to je to
3.Mislim da cuva koliko god ti traje

Znaci bez kreditne kartice je prakticno nemoguce i poceti igru (ja se ipak nadao da to nece biti neophodna stavka ukoliko koristim dopune)? I jos me interesuje koje od nasih kartica mogu da se koriste za uplatu kao i to da li blizard sam skida svakog meseca odredjeni iznos sa kartice ili licno vrsim elektronsko placanje kad ocu???

Pa ne treba ti kreditna kartica ako koristis dopune! Dopune kupis na svaka dva meseca (2500din) i to ti je kao pretplata. Samo ukucas u account i to ti je to produzeno ti je. To sluzi za one koji nemaju mogucnost placanja kreditnom karticom.
Sto se tice tog placanja sa kreditnom karticom , neznam koje nase mogu , ali znam da ti sam vrsis uplatu , a ne da blizzard sam skida sa tvoje karte.

Poslednja izmena:
Vampire mene interesuje da li je uopste moguce kreirati account i uci u igru bez da se uopste daju podaci sa necije kreditne kartice???

Probaj pa ces videti. Ako nemozes ili ako nemas broj, javi se na PM, pa cu ti poslati nesto.

Proday je napisao(la):
Vampire mene interesuje da li je uopste moguce kreirati account i uci u igru bez da se uopste daju podaci sa necije kreditne kartice???

Naravno bre da je moguce, samo ukucaj bilo koji broj iz bilo kog generatora, nadji na guglu. Oni to ne proveravaju dok ne bude trebalo da se placa. Izvadi Visa Virtuon karticu kod Raifaizen banke pomocu koje ces placati (kartica se placa oko 500 din plus na njoj mora da ti bude zarobljeno 20€), ili kupuj Game Card (ne znam gde toga ima) koji ti je skuplja varijanta.

Zahvaljujem vam se svima na objasnjenju, bas to mi je trebalo da saznam.

Proday je napisao(la):

Pa moze ako budes koristio Game Card koji ima da se kupi u platou........

vampire je napisao(la):
Sto se tice tog placanja sa kreditnom karticom , neznam koje nase mogu , ali znam da ti sam vrsis uplatu , a ne da blizzard sam skida sa tvoje karte.

Imam otvoren racun u banci Societe Generale i korisnik sam visa kartice, treba da pored dinarskog racuna imate otvoren i devizni racun.

Sto se tice samih mesecnih pretplata Blizzard sam skida sa vasih kartica.
Naravno mesecno dobijate izvestaj da vidite da li je sve uredu.

Pozdrav! :wave:

Gde moze da se kupi igra i mogu li je naruciti postom posto nisam iz BGa?

Igra je skroz brutalna samo nemojte previshe da se lozite da ne zavrshite ko oni kosooki:)

Stvarno, nije preporucljivo kupovati wow. Ako vam je stalo do zivota kakav ste znali pre njega... :D

Ili ako vam je stalo do fakulteta.... :D

Yebote, igra je sve skuplja :d Stigla nova tura u Plato po ceni od 4399 dinara. Sramota :smash:

Pa znas kako je evro skace, a ako i igra, mada realno bi bilo da je oko 4250din, ali moraju i oni malo da zarade :D

Ja sam je kupio 13.2 za 3600 din (tadasnjih 45e) preko guilda.
P.S. Zaboravite na Plato nadjite nekog ko dovlaci iz npr Madjarske.

Za online placanje mora Visa virtuon.

Ovi zi Societte banke su rekli da moze sa Classic karticom da se placa preko interneta, a to bi valjda trebalo da ukljucuje i WoW. :S:

I jos nesto, koji broj ukucati pri kreiranju accounta ako se nema kartica trenutno, tj. kako moze da se "otkljuca" tih besplatnih mesec dana ? Znam da je slicno pitanje postavip Proday, ali mi nije jasno sta tacno treba da se unese :S: .Verovatno je to neki account generator (kao sto rece Geek_master ), ali nisam ga nasao na Google-u, pa ako bi neko bio voljan da mi posalje ili kaze sta drugo da ukucam, pre nego sto mi stigne kartica. Hvala :)

Poslednja izmena:
Ja i par drugara kad smo kreirali acc kad je izasao retail nisu proveravali broj kartice koji ukucas.MOgao si da lupas sta si hteo :), a drugar koji je uzeo pre par meseci morao je da kuca broj kartice... To su cini se nazalost ukinuli :(

Ako ne moze Visa Classic Societte General banke, sta da ukucam da dobijem onih mesec dana free?
Cak i da odem veceras ili sutra da otvorim Virtuon u Rajfajzenu, bice gotova tek posle NG a to mi je suvise kasno da cekam, a da kupujem game card to mi se ne isplati. Plz, odgovorite sto pre :S:

Moras imati broj validne kreditne kartice druze. Bojim se da ces morati da cekas svoju ili da se snalazis za neku drugu.

Ako ne moze Visa Classic Societte General banke, sta da ukucam da dobijem onih mesec dana free?
Cak i da odem veceras ili sutra da otvorim Virtuon u Rajfajzenu, bice gotova tek posle NG a to mi je suvise kasno da cekam, a da kupujem game card to mi se ne isplati. Plz, odgovorite sto pre :S:

Postoji nesto sto se zove fake visa druze, a nalazi se pomocu googla, a onda kada ti bude isticalo tih mesec dana promenis nacin placanja na Visu virtuon koju naravno izvadis u medjuvremenu i to je to...

Mene zanima da li neko moze pouzdano da kaze da li Blizzard sam skida sa racuna 13 eura posle mesec dana ili ti sam placas, mislim nelogicno mi je da Blizzard sam skida, a da me pritom ne pitaju za saglasnost.

Poslednja izmena:
Postoji nesto sto se zove fake visa druze, a nalazi se pomocu googla, a onda kada ti bude isticalo tih mesec dana promenis nacin placanja na Visu virtuon koju naravno izvadis u medjuvremenu i to je to...

Ako bi mogao da mi posaljes na PM ;)

Imam otvoren racun u banci Societe Generale i korisnik sam visa kartice, treba da pored dinarskog racuna imate otvoren i devizni racun.

Sto se tice samih mesecnih pretplata Blizzard sam skida sa vasih kartica.
Naravno mesecno dobijate izvestaj da vidite da li je sve uredu.

Kako kMario placa preko Vise iz Societte, a moze samo Visa Virtuon iz Rajfajzena ?

Poslednja izmena:
Visa je visa nebitno je u kojoj je banci izvadjena bitno je da sa tom visom moze da se placa preko net-a, u ovom slucaju je to visa virtuon u Evropi moze da se placa i visa electron karticom ali iz Srbije to nemoze zato sto je nasa zvanicna valuta dinar.

@Colt Poslacu ti kasnije na PM ako nadjem taj sajt...

@boba84
Pouzdano ti kazem da ti blizzard SAM skida pare sa kartice po isteku pretplate, nista ne pita niti te banka zove da odobravas. Naravno skida se isti iznos ( u tvom slucaju 13e)

@Colt Poslacu ti kasnije na PM ako nadjem taj sajt...

Nasao sam, hvala u svakom slucaju ;)

Jel igra jos neko ? Na kom serveru ima neki nas dobar Hordaski guild? Poceo sam sa Alijansom na Dragonmawu jer znam da tamo ima dosta nasih, iako vise preferiram Hordu :D.
Napisite na kom serveru igrate i ime lika. Moj lik je Mightybizis :d

Druze dragonmaw je propao; svi presli na frostmane :wave:

evo ja igram na Dragonmaw-u, horda naravno :)

Jel mora da se koristi Blizzard Downloader ?DL ide veoma sporo, a i patchevi ce biti na mirrorima, tako da ja mislim da ne treba. Sta vi kazete ? :)

Nazad
Vrh Dno