Šta je novo?

World of Warcraft thread

Jel mora da se koristi Blizzard Downloader ?DL ide veoma sporo, a i patchevi ce biti na mirrorima, tako da ja mislim da ne treba. Sta vi kazete ? :)

Pazi najlaksi nacin da izbegnes download svih peceva je da nadjes nekog druga ili jos bolje drugaricu :) koja/koji igra wow od kuce zatim uzmes njen/njegov dat file i prekopiras preko svog na ovaj nacin ces izbeci bilo kakav download peceva.
Ako se ipak odlucis da skidas peceve od kuce, odgovor je da moze da se skida sa bilo kog sajta ali pazi koju verziju peca skidas, znaci za nasu zemlju se skida english verzija ili enGB zavisi razliciti sajtovi razlicito obelezavaju istu stvar nece ti raditi ako skines neku drugu verziju recimo US.

Poslednja izmena:
Pazi najlaksi nacin da izbegnes download svih peceva je da nadjes nekog druga ili jos bolje drugaricu :) koja/koji igra wow od kuce zatim uzmes njen/njegov dat file i prekopiras preko svog na ovaj nacin ces izbeci bilo kakav download peceva.
Ako se ipak odlucis da skidas peceve od kuce, odgovor je da moze da se skida sa bilo kog sajta ali pazi koju verziju peca skidas, znaci za nasu zemlju se skida english verzija ili enGB zavisi razliciti sajtovi razlicito obelezavaju istu stvar nece ti raditi ako skines neku drugu verziju recimo US.

Ma znam ja to ;) , nije mi problem da skinem, posto ne igram na dial up-u
:)

Posto treba da reinstaliram Win, da li mogu samo da backup-ujem ceo WoW folder iz Program Files i posle samo da ga vratim, tj. da li treba jos nesto da se sacuva sem tog foldera ?

Ima li koga da ima ovakvih problema u WoW-u (moj ortak je u pitanju):

I enter WoW, select one of my characters and click 'ENTER WORLD'. I am in the game, but i cannot move or type and mouse is not responding. Only thing i can do is left click on icons in the main bar (character screen, social, quest log, menu, etc.). So i can only logout using mouse and menu button in the main bar. Again, i am in the select character screen. I enter the game...again ( it is no matter if it is the same or some other character ). Everything is working normally, ok. I need to change char for some reason, i logout and enter with another. Same thing happens as mentioned earlier. Very irritating thing, but bearable. Two days ago i enter game, select my warrior and click 'ENTER WORLD'. Blue bar indicator goes smoothly to the end and....nothing. It just stay as that forever. I noticed that since this last problem had appeared, i cannot enter VTW website either (?!?) while every other game (website) works (loads) perfectly. Sometimes i am able to open homepage and browse through site,but it only lasts for few minutes. In the same few minutes, while the page is working, i can enter the game but that is all. Very soon, i cannot play or browse the site. I tried everything i could remember to fix this, reinstalled game twice ,blindly following starters guide instructions, i even formatted my HDD and installed system from scratch, but all in vain.

Molim za pomoc, jer stvarno niko nema pojma i covek je prilicno truda ulozio u likove sa kojima igra.

Poslednja izmena:
Ima li koga da ima ovakvih problema u WoW-u (moj ortak je u pitanju)

Ako je sve ono probao, mozda je problem u konekciji do providera. Stvarno, ovo je vrlo redak problem

Vidim, niko se ne javlja, rekoh mozda se skinuli sa droge :d. Za mene, igra jeste dobra, ali tolika navlakusha :d kao shto se prica nije. Ali, npr. FEAR nisam pustao dok ga nisam zavrsio :).Ne znam, mozda sam izgubio ineresovanje za igre, a mozda to ide s' godinama :d

Poslednja izmena:
Predlozi mu da pogleda da li mu je ram memorija u redu, ako je ona u redu neka pogleda plocu mozda neki od slotova za ram memoriju nije u redu, jer se jasno vidi iz onoga sto je napisao da je problem u hardveru...

Poslednja izmena:
Ali on kaze da mu ostale (mnogo zahtevnije) igre rade bez problema, kao i to da otvara razne druge sajtove i forume po netu... ali ima problema SAMO na tom blizzlike serveru i njihovom sajtu (forumu). Ako je do provajdera trebalo bi mozda i meni da se javi taj problem uskoro (tek sam juce instalirao WoW posle par nedelja pauze).

Poslednja izmena:
Ali on kaze da mu ostale (mnogo zahtevnije) igre rade bez problema, kao i to da otvara razne druge sajtove i forume po netu... ali ima problema SAMO na tom blizzlike serveru i njihovom sajtu (forumu). Ako je do provajdera trebalo bi mozda i meni da se javi taj problem uskoro (tek sam juce instalirao WoW posle par nedelja pauze).

Neznam zasto nisi odmah napomenuo da se ne radi o regularnom blizardovom serveru, jer to menja stvari iz korena, odgovor je da je server bugovan kao i svi nezvanicni serveri i tu ti mogu pomoci samo vlasnici tog servera ako znaju...

Poslednja izmena:
Od par stotina ljudi na tom serveru jedino on ima taj problem, tako da ne znam bas da li je do servera. Samo da dodam da je ortak dao account i sifru nasem drugom ortaku koji nije na SBB-u i sa njegovog kompa sve radi bez problema.

Vidim da za nesto manje od dve nedelje treba da se pojavi Burning Crusade i kod nas. Cena ce biti oko 3000 din. Interesuje me da li iko zna oce li i uz njega ici mesec dana besplatnog igranja kao i uz regularni WOW?!? Inace ja svoj primerak porucio tako da se vidimo ubrzo ;)

Jos jedna stvar koja mi nije jasna je da li ce se postojeci serveri updateovati za BC ili ce biti otvoreni samo novi?

He,ja sam krenuo sa tim ali me nije odrzalo u nekoj formi..Jeste igrica droga ali posle nekih mesec dana kada vise nisam mogao svaki dan da izadjem napolje sa devojkom(ostavile me 2)i sa drustvom,skinuo sam se sa WOW-a samo tako!!Ma da znam bolesnike jer radim u internet kafeu-igraonici koji su tu dan-noc.

@ Proday
Najverovatnije nece doci dodatnih mesec dana i da serveri ce biti "updateovani" tojest moci ces da ides u outland, ali ce ti se to otkljucavati tek aktivacijom tbc-a...

Tako se prica na mom serveru, i suska po forumima, ali ne nista zvanicno nije objavljeno jer realno zapadu to nije breaking news tih 13e....

Ortakov problem je resen. Stvar je bila do SBB-a.

Poz

Tako se prica na mom serveru, i suska po forumima, ali ne nista zvanicno nije objavljeno jer realno zapadu to nije breaking news tih 13e....

Aj da pitam jos, recimo ako sad uplatim karticom dva meseca i kupim BC za pola da li cu moci BC da igram onda?!?

Naravno ja, vec sada krecem ka Metrou. :)

A zar vam nije bilo lakše da ste naručili preko neke igraonice (kao ja) i da vam lepo stigne na kućnu adresu po povoljnoj ceni, tj 36e.

Ajde ralno sta ti znaci da ides nocas po exapnziju? Ja sam rezervisao lepo u najblizoj radnji gde ce biti i cekam sutra poslepodne da se prosetam.
BTW veceras je kao neki Launch party u KGB-u od 01 00, meni licno ne pada napamet da idem jer znam kakvo ce se "drustvo" tamo okupiti ali ko voli nek izvoli.
Btw za one koji se brinu da nece imati gde da kupe evo cisto informativno a ne reklamno :p:
http://www.compland.co.yu/games/wowbc/gde_kupiti.html
I mogao bi sutra novi topic da se otvori kad igra vec dolazi...

Ne radi mi zvuk u igri :mad: . Skinuo sam najnovije audio drajvere i opet nece. Sve ostalo radi - zvukovi iz Windowsa, muzika, filmovi. U cemu je problem ? :S:

Da nije problem slican onom u Freelancer-u? Tamo je bio problem sa mp3 codec-om, naime cuveni radium-fraunhofer v1.263 mp3 codec nije reprodukovao zvukove kako treba pa je bilo potrebno vratiti nazad onaj "windows-ov" v1.9b305.

Jos niko da potvrdi/demantuje da li uz BC ide i mesec dana (ili možda manje) besplatne igre?

Vrh Dno