Šta je novo?

World of Tanks

I opet ebr dok stoji u mestu preživi heat granatu, pogodjen direktno u kupolu.
No penetration.

U istoj rundi, is7 dobio po njušci, probijen sa običnom granatom.

Za sve leoparde je definicija ista. Štekaju se, kada na primer vide da će budu pregaženi begaju od borbe pa se ponovo štekaju.

Meni nekako merak kada se nadju ispred mene.

da, kao i pickice u bat chatu, dojure do tebe pucaju ceo klip i onda kada isprazne i pune ponovo pobegnu, ne ostanu i dalje tu gde su bili dok su praznili klip...

nesto ne vidim da ljudi igraju leo u onslaught, obj 140, e50m, cent ax sto se tice mediuma

I opet ebr dok stoji u mestu preživi heat granatu, pogodjen direktno u kupolu.
No penetration.

U istoj rundi, is7 dobio po njušci, probijen sa običnom granatom.

Za sve leoparde je definicija ista. Štekaju se, kada na primer vide da će budu pregaženi begaju od borbe pa se ponovo štekaju.

Meni nekako merak kada se nadju ispred mene.
Sa Kobrom 2 puta pogađam premijumom super Hellcat i oba puta 0 dmg, kao da šampion ima energetski štit.

da, kao i pickice u bat chatu, dojure do tebe pucaju ceo klip i onda kada isprazne i pune ponovo pobegnu, ne ostanu i dalje tu gde su bili dok su praznili klip...

nesto ne vidim da ljudi igraju leo u onslaught, obj 140, e50m, cent ax sto se tice mediuma
Ne razumem?
To mu i jeste primarna funkcija, kao support tenk. sačeka da opališ, izleti isklipa i ode na reload. Zato i može većinu mediuma da ubije iz clip-a kao i niže tirove.
Brz je, dobar camo, dobar inicijalni spot, kad zatreba i kad se lomi da odradi svoje.

Svaki tenk kad se igra kako je namenjen je jako opasan i svaki tenk ima svoju funkciju.
Sad što ljudi igraju pogrešno i kukaju to je druga stvar. Zašto platoon i sa 2 unicum igrača ima preko 70% pobeda i može lagano da dobije i 2 vs 7, 8? Zašto što ih igraju kako su namenjeni da se igraju.

A i zato sto platoon kolega nece da pobegne glavom bez obzira i ostavi te na cedilu, ili naprasno resi da se povuce na kontra stranu mape, tj ne igra kao solo.

• Like
Reagovanja: Ube
A i zato sto platoon kolega nece da pobegne glavom bez obzira i ostavi te na cedilu, tj ne igra solo.
Pa ima i toga.

Ali samo da se pogleda kako dobri igrači pozicioniraju svoj tenk, i onda kad opale pa ljudi misle da je cheat a ustvari su toliko svesni svake pozicije i situacije to nije normalno.
Juče sam malo gledao Skill-a igrao je tier 5 ja mislim, pa čovek kaže spotan sam, mora da je taj i taj tenk i da je u ovom bush-u. Opali jednu granatu i ode dalje, neće da se zadržava.
Jedan od njih koji jako lepo igraju i Kajzoo pogotovu sad kad je jurio misije za Black Rock moglo se videti kako igra FV-a, pa ostale tenkove.
Ostale ne pratim toliko, većina je igrala onslaught pa mi to nije bilo toliko interesantno da pratim.

Autoloaderi bi trebali da budu sporiji da bi bili jednaki sa drugim medium tenkovima.

Ljudi, uzmite i vi Lea ili autoloadere pa igrajte. Ko vam brani?

Sigurno bi bila bolja igra da su svi tenkovi isti i da imaju istu ulogu i specs, a?

Možete da se ljutite koliko hoćete, ali sa ovakvim komentarima samo pokazujete koliki ste nubovi ili jednostavno ne znate da igrate igru, makar imali i 50k partija.

RNG utiče na igru maksimalno 10-15% i to je to. Ostalo je na vama i mm.
Tvrdim da meni samo strpljenje fali budem mnooogo bolji igrač. Kad ga imam, odigram kao unicum. Kad nemam, onda se zaletim iako znam da me ceka sigurna smrt. I moja je krivica. To sto te mm nekad stavi sa početnicima ili sa onima koji misle da znaju, a ne znaju... na to ne mozes da utices. Na to otpadne 20ak % i ipak većina toga u igri zavisi od tebe. Ako kukate, kao sto vas dvojica kukate, onda je do vas. Ende

Poslednja izmena:
pa lakse je kriviti druge

Nemam ja problema igrati protiv leoparda i batchera nego mi problem kada su oni u mom timu. Bukvalno beže.

Ovako obožavavam da se nadmudrujem sa njima.

Nema rpg toliko kada mirno nišanim i opalim. 😁

Edit: Jel još neko ima problema da ga izbacuje sa servera zbog navodno interneta iako ne sve u redu sa njim? I onda me ubaci u igru gde su svi tenkovi ispred mene, rokaju me. XD

Poslednja izmena:
Vrh Dno