Vidis leo120 npr trazi takav vid igranja i to je ono sto meni koji sam covek od akcije ne godi, leo1 je tu bolji jer u stocku je svestraniji.
Sad sam imao veoma zanimljivu bitku iako sam izginuo ali napravio lep dmg, nakon par partija gde su t11 i t10 heviji izginuli u prva 2 minuta a mi preorani, ja uvek imao najveci dmg ali u proseku daleko ispod mog proseka

partija sa 3 lajta , nasa 2 lajta izginu odmah , treci pozivi taman toliko da ja ubijem jednog njihobog, drugog spustim na ispod 400hp, ubijemo im 3. lajta ali vecina hevija izgine u gradu sa jedne strane , nazalost onaj lajt sto je ostao na |400hp nas svetli i tovari,tovare nas drugi uz pomoc njega a niko ne zna gde je , povuci potegni cela partija , pucam na sakala skinem mu minimum minimuma umesto da ga ubijem i ostane na 85hpa a mene rokne zastekani maus. i na kraju pobedimo u zanjim sekundama bitke 2 tda protiv sakala i mausa
za
@ZeeGerman evo ti preciznost leoparda120 i to sa smanjenom depresijom nakon pucanja na lajta, prebacivanja na gold amo jer je jedino navodno to moglo da probije is7 koji je stajao u tacki gde sam nisanio , nazalost granata moja je otisla skroz desno gore ka mitraljezu vidis oziljak od dinga (3 crtice udesno i malo iznad visine topa), ovo je znaci stacionarni tenk an 482m ok ability je na 1 crtici ali ja sam stajao u zbunu i koristeci tomatto gg sa mojim perkovima i equipmentima disperzija je smanjena maximalno, GLD ovde ne pomaze isto razbacijuje, takodje ni vent, mozda jedino AIM, da ne kazem da posto se nije pomerio je jedno jos 4 granate otislo pitaj boga gde ....
Pogledajte prilog 507781