- Učlanjen(a)
- 25.11.2006
- Poena
- 495
Zamisli sebe da si suport tenk sa sjajnim topom. Znaci nisi HT, vec se motas i cekas priliku da samaras121B, ne znam da igram sa ovim tenkom. 🤢
Buše ga kao sir.
Zamisli sebe da si suport tenk sa sjajnim topom. Znaci nisi HT, vec se motas i cekas priliku da samaras121B, ne znam da igram sa ovim tenkom. 🤢
Buše ga kao sir.
Имам у гаражи Патриота , Т-103 и Француза и на основу искуства кажем да је Патриот понајбољи тенк који може да се узме за бондове.Ова два друга су добри тенкови али овај је за класу бољи по мени.Ne bih se slozio sa tobom. To je tvoje licno misljenje i zadrzacemo se na tome.
Ako cemo da gledamo tako onda i Patriot ne vredi jer se i on daje za bondove. Generalno gledano ja sam zadovoljan i to je ono sto je najbitnije da meni odgovara njegov stil a igranje cu ja prilagodim sebi i partiji i timu. Do sada sam ne znam koliko partija odigrao a u dobar deo njih sam bio top tier po dmg ili u prvih 3-5.
Svakako sam imao sansu da isprobam ne samo Patriota pre kupovine nego T-103 ali jos neke i odlucio sam da je izbor bio odlican. Ali opet sam isto tako napisao da ako skupim i kada skupim bondove da cu uzeti Patriota ili AMX-a M4 49 Lib.
Ali pre nekog od njih odlucio sam da uzmem tenk koji me mnogo nervira kada naletim na njega u partiji a to je M10 RBFM posto nije skup.
2000 golda za 96 dinara. Nema to sanse. Nekoj prevari si poverovao 😁Meni pravi problem kupovina gold-a. Dobio sam u igri ponudu da mogu da uzmem 2000 gold-a za 96 dinara i kada odem na deo za placanje gde treba da se odabere nacin placanja dobijem crnu sliku.
Isto pisao podrsci i dobio odgovor da obrisem karticu i da ocistim kes, kada sam im ponovo pisao posto su tiket zatvorili i reko da je problem u igri onda su mi poslali ovo:
How to reset the game settings and cache | World of Tanks
Corrupted settings and cache can cause a lot of trouble. World of Tanks uses a special folder to store the game settings and cache. Should the gameeu.wargaming.net
Pa sam opet odgovorio da to nije resilo problem samo mi je pobrisalo sva podesavanja u igri. Pa su odgovorili da to prevazilazi njihove mogucnsti i da problem prosledjuju specijalnom timu.
Sve ovo zbog 96 dinara.
Meni su dali akciju 4 kutije za 120 dinara i dobih 1500 golda i još par drangulija. Tako da ima šanse za takvim akcijama2000 golda za 96 dinara. Nema to sanse. Nekoj prevari si poverovao 😁
To se zove ljudska glupost. Ja eto danima sam imao loše partije, a juče je bilo baš dobro.Jucerasnji dan kao da je bio uklet u WoT-u. Tokom dana iz vise puta igranja sam odigrao nekih 50 partija od tih 50 partija pobedili smo 20x a sve ostalo je bukvalno bilo da su nas zgazili u prvih 3-4 min. I to samo zato sto ljudi ni posle 11 godina nisu naucili u igri da ne treba da idu ko patke jedni za drugima nego da se raspodele, ali ne gde je otisao najjaci tenk u partiji svi za njime odose i bar da urade push na toj strani nego i tu velika vecina izgine.
Onda sto pojedini igraci idalje ne svataju da ako mene blokira da ne ce on napraviti vise stete ali neprijatelj ce da njega da izroka. Od ovih boljki je igra patila od samog pocetka i nazalost nece se nikada iskoreniti.
pa dobro napravi se neki izuzetak naravno, ali je previse retardiranih ljudi u jednoj ekipi. Nije pravilno rasporedjena glupost i zato precesto dolazi do 15 0 partija.I dodjes do wtr 11000 i koliko cekas na bitku? i kakva ti svaka bitka bude?
random je random, isto za svakog, gleda samo tenk koji si izabrao, za sve ostalo je na tebi da se snadjes, nema nikkve protekcije
Takav MM bi opet omogucio da igras protiv vikend voriora ali barem bi imali tenk koji je u istom nivou.
ako se bude dugo cekalo ljudi ce napustiti igru. taj “haos” traje vise od deset godina. a WG sve bogatiji, svaki novi prem tenk se “rasproda” svaka nova godina ljudi im daju pare (valjda dajes pare nekome ko radi dobro svoj posao) za lootboxes. da ne valja igra (MM kao core mechanic) vec bi davno propali.Glavni problem jeste MM jer je baziran da ispoštuje broj tipova tenkova i tir i da to uradi što brže, ne daj bože da se čeka malo na partiju. To je uzrokovalo partije koje traju 5min i tako u krug.
Bez ikakvog rangiranja veštine koje odlučuje mm, biće haos i dalje.
valjda dajes pare nekome ko radi dobro svoj posao
Pa nije isto kad ja sa 60k partija imam 4x bolju statistiku od njega. Vecina sa 50k partija pravi 400dmg po partiji. To nije igrac to je bot i poenta je da od njega nemas nikakve koristi... Ne znam bas da li neko uziva da ga siluju svaku partiju. jednostavno su glupavi i za 10godina igranja ne mogu da nauce osnove WoTa da bud barem oke igracija i dalje ne vidim da je tu problem u MM vec u ljudima koji igraju, nikakva pravila nece promeniti to. ako te ne interesuje igra i igras da se razonodis to je to, ***a ima ljudi koji su investirali svoje vreme u igru i bolji su od tebe. a igraju istu igru, sve sto je dostupno osobi sa full spec leopardom dostupno je i ovoj drugoj sa 50% posadom.
zato je random za sve igrace, i taj sa full leopardom je jednom vozio stock tenk i nije znao nista i igrao u istim uslovima i tada i sada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari