Šta je novo?

Wipeout HD!

Ja uglavnom vozim Vineta K u Zonama 😀 Nesto mi se ne igra protiv protivnika, ne znam kada sam sta pokupio, a i mnogo vise uzivam u vizuelnom ugodjaju Zone mode-a 🙂

Ne mogu da oborim Zicov rekord pa to ti je. 33.16 max. Iskomplikovali su "barrel roll", ne stignem nekad da se obrnem u vazduhu, dok okrenem levo desno levo, vec sam blizu zemlje. Sve sam staze u kampanji presao sa najmanje srebrnom ali za ove sjajne rez. potreban je "barrel roll", kad bi bio bar na dugme ...
Ima li tu neki trik ?

Probaj da stavis barell roll na sixaxis. Samo cimnes kontroler na gore i on odradi barrell roll, ali mislim da onda automatski ukljucuje i skretanje na sixaxis, sto meni nije odgovaralo, jer nikad ne drzim pravo kontroler, pa mi sam skrece...

Mislis sa ukljucenim "Motion Sensor: Pitch and Steering", nece. Mora isto da nagnes levo desno levo ili obrnuto. Probao sam sa vece visine da cimam jako gore i dole ali nece da se okrene, samo na naginjanje levo desno levo ili obrnuto.
Izgleda su pecurke majka, a moj palac spor... 🙁

Hm, ja koliko se secam kad mi je to bilo upaljeno, samo ga cimnes na gore i radi barrel roll, moguce da gresim.. Ali obozavam taj zvuk kad se docekas posle roll-a 🙂

Ma sve je stvar prakse. Ja ga bez problema (barrell roll) izvodim tamo gde moze na d padu! Cak i na Sebenco Climb stazi posle prve krivine na levo ima brdasce gde isto moze da se izvede ako prvo "uhvatis onu plavu strelicu" tj. ubrzanje.

Moj novi rekord. 😀
psrk1apz101110208km7.png

psrk1apz101r110208kq9.png

Aha, "tvoj" :whip:

*ebote zivot, 101 zona!!? :zgran: :trust:

Jel uspeo neko vise od 50 zona? Juce posle duzeg vremena probao ponovo, iz treceg pokusaja dodjem konacno opet do 50, ali nece preko majku mu 🙂

E *** sad 🙂 Pokusas vise puta uzastopce, meni lakse na "fantom" i "super fantom" nego na onim pocetnim, udjes u fazon i samo lete Perfect laps 🙂 Ali ako ti bilo sta skrene paznju onda se odbijas od sledecih 10 zidova... Ajde Kimi nemoj me razocaravati, oborite mi rekord 😉

Narucis PSN karticu u vrednosti od $20 sa play-asia.com i onda nju upotrebis da kupis igru na americkom Storeu.
Ili to, ili da neko shareuje igru sa tobom.

E, da nije nekom ostao jedan vishak wipeout download, poshto ne bi bilo loshe da ga imam, placam u keshu :d

Aahaha, znachi ima josh jedan za mene ? 🙂

Evo ispala opet, nece biti PS3 sutra nego prekosutra, ako post express nosi pakete uopshte 😉

Moze i meni jedan ako ima neko🙂

I ja placam u keshu ako je nekome ostao Wipeout. Koji je najbolji nachin da kupim wipeout, aj ljudi pomozite skinuo sam demo i jako mi se svidja. Aj ko jos hoce pa da organizujemo nesto.

Poslednja izmena:
Trebalo je da procitas prethodnu stranu, pise jasno da je jedini nacin da se kupi US PSN kartica.

54 zone na Vineta K, jea bejbi! Nije toliko strasan Subsonic kad se malo naviknes, mogao bih i 60 da izvucem... Vidim da svi igraju na Anulpha Pass jer je kao najlaksa za zone, ja jos uvek prkosim sa Vineta K 😛 E da ovo je sa novim Saitek dzojstikom 🙂

Mach 1 ,) (opstao sam citavih pola sekunde)

WR je navodno 75, dal da jurim.. 🙂

Na Anulpha Pass, na Vineta K pise 74... Aj ako moze neko da proveri kako je kod njih (uploadovao mi je ovih 60 zona i trebalo bi da bude medju prvih 11 po poenima, ali jos uvek mi stoji starih 59... uzas da to jos nisu popravili)

Sad sam na 7-om mestu na globalnoj listi 🙂 ocigledno se sporo osvezava, svakih 5, 6 sati... Drugo mesto mogu pojuriti, ali da izdrzim 14 zona u Mach 1... i don't think so 🙂

^ Aaahaahahahha :d

Ajde ko hoce Wipeout da podelimo, nek mi se javi na pm.

Nazad
Vrh Dno