Šta je novo?

Wipeout HD!

Ajde bre javljajte se ko hoce Wipeout, ostalo josh 2 mesta 🙂

Koliko to cudo izadje? Uzeo bih ja jedan 🙂.

De ces da ga igras? 🙂

Uzeo je ortak pre 2 meseca PS3 u USA(zato ja cekam GT5 da bih kupio PS3).
Trenutno ima samo MGS4, mogao bi jos nesto da odigra.

Ja sam, dobicete na pm gde da uplatite kintu, a ja cu u toku dana kupiti Wipeout i dobicete jedan po jedan podatke za PSN account sa koga cete skinuti, po redu kako ste ste prijavljivali. Ja vec imam skinut Wipeout, samo mi treba onaj mali fajl za aktivaciju, pa ide Switch, shin-bojan, pa ti.

Gotovo, koliko znam moze samo 4 choveka..

Jedan file se moze maksimalno podeliti 5 puta, mada, kapiram da si ostavio jedan slot da bi mogao da skines, ako uradis format hard diska.

ne. problem je sto sam ja skinuo, dao trojici (sto ce reci 4 nas je skinulo, a peti sam cuvao sa drajvera jer sam mu obecao). i kad sam mu dao desavale su se cudne stvari, tj on skine, onda ja ne mogu da koristim (zakljuca mi se igra) a kad odem ja skinem key ponovo onda njemu zakljuca igru i tako u krug. e sad, dal je limit 4 puta ili je mene neko zavrnuo od one trojice kojima sam dao pa skinuo 2 puta (tj dao jos nekom), to vec ne znam 🙂

***, sad ne mogu da upirem prstom ni u koga.. ali drajver je video kakva je situacija bila sa kljucevima (rekao je gore da ima skinut wipeout i da mu fali samo kljuc za aktivaciju..)

I ja sad imam Wipeout, HVALA DRIVER!!!
Ne mogu da pohvatam komande nikako, da li je neko raspolozen da napise mini tutorial za Wipeout? Unapred hvala

e sad, dal je limit 4 puta ili je mene neko zavrnuo od one trojice kojima sam dao pa skinuo 2 puta (tj dao jos nekom), to vec ne znam 🙂

To nije moguce, jer ne mozes ti nikom da prosledjujes, samo onaj "glavni" koji je prvi kupio igru.
I valjda znate da te koje odaberete da im podelitu igru to je to? Recimo ako drajver sad sledeci put kupi Flower, opet ce moci samo vama da podeli, nece moci nekom novom...

I ja sad imam Wipeout, HVALA DRIVER!!!
Ne mogu da pohvatam komande nikako, da li je neko raspolozen da napise mini tutorial za Wipeout? Unapred hvala

Pa nema sta, najbolje upravljaj na levu pechurku, L2 i R2 su ti "air brakes", jako korisno pri vecim brzinama. "barell roll" (okretanje broda) se radi tako sto levu pechurku iscimas levo-desno-levo ili desno-levo-desno ili ako vozis preko sixaxis komandi onda naglo cimanje kontrolera gore-dole. Barell roll ti da boost u brzini, ali takodje osteti brod.
Sto se tice onog pucanja i ostalo, tu bas ne mogu da ti pomognem jer uglavnom igram Zone.

Poslednja izmena:
To nije moguce, jer ne mozes ti nikom da prosledjujes, samo onaj "glavni" koji je prvi kupio igru.
I valjda znate da te koje odaberete da im podelitu igru to je to? Recimo ako drajver sad sledeci put kupi Flower, opet ce moci samo vama da podeli, nece moci nekom novom...

Kako, PSN u bazi drzi serijske brojeve konzola ili tako neshto ?

Ja sam osim trojici ljudi odavde, PSN ID davao i Banetu, shto znachi da vishe ne smem nikom da dam ?

mozes ti dati ali niko nece moci da skine nesto,jer prvo neko na tih pet konzola mora da deaktivara 🙂

Konzolu valjda. Tamo u Account managment moze da se izabere deaktivacija konzole.

Neverovatna igra, ja sam je presao davno i od tad sam je slabo igrao, sem pomalo online.
Ako se budete sastajali online, obavezno da objavite.
Moj PSN: Sinda

Shta da deaktivira ? 🙂

Da, prvo neko od njih mora da deaktivira konzolu (ne znam kako, i na sta se to odnosi) da bi ti mogao jos nekom da podelis nesto. Ja sam recimo sad vezan za Pavleta 🙂

Ajde, sad vas ima vise, domaci zadatak 5-o mesto Zone mod, Vineta K 🙂

Jeste napravili onaj austrijski nalog za besplatan Wipeout ? Do 18-og aprila vam to traje..

Mislite australijski? 🙂

I mene zanima da li da pravim i koliko je ozbiljno..

Pa ništa te ne košta i uvek možeš obrisati

Nazad
Vrh Dno