jel mi mozes reci kako da podesim na wp8 da placam preko Vip postpaid-a, kad odem na placanje nudi mi samo da unesem karticu kao vid placanja? PozdravJa sam pitao VIP korisnicki servis i rekli su mi da ko ima postpaid moze da placa aplikacije i da mu se naplacuju uz sledeci racun. Pitajte ih ako ne verujete. Za ostale provajdere ne znam.
I mene je interesovao odgovor na ono pitanje.Ne. Bukvalno jedini veci problem koji imam sa sistemom, (a izgleda da sam na benchu jedini a na netu generalno bas i nisam) je random problem sa baterijom koja iscuri svakih nedelju dana, 10 dana, bez ikakvog razloga.. Ode tipa 40, 50% baterije za par sati dok ne radis nista sa telefonom..
Pitam jer me kod Anroida mnogo iritira sto kad instaliram nekoliko aplikacija, koje se sinhronizuju, zapucava OS kao lud...
Zbog toga imam samo nekoliko aplikacija koje koristim. A svelo se na to da jednom mesecno moram da radim factory reset da bi telefon radio kako treba bar prvih nedelju dana...
Dakle "dozivotno" imam te aplikacije. I apdejtove za njih ili se desava da moraju apdejtovi da se doplacuju?
Hvala Borise,Moli plejer sam nasao samo na Americkoj prodavnici i nije besplatan,verovatno sam skinuo demo verziju ili sta vec,pustio mi je film ali nisam uspeo da ubacim prevod.Prevod mi je u istom folderu sa filmom,kada idem da ubacim prevod on mi pokazuje da nema nikakvog prevoda?Moze savet za ovo?Takodje sam ton zvona ubacio u Phone\ringtones ali ga ne vidim kada udjem u podesavanja zvona na telefonu?Mozda sam malo dosadan ali sam tek presao na WP i za sada se ne snalazim bas najbolje,pokusao sam da nadjem neko resenje na forumima ali nema nekog izbora,dosta je to siromasno.Moze li i neki savet za dobar File manager.Namestio sam melodiju za zvono,hvala ti.
A prevod da bi radio mora da se zove identicno kao film.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari