Evo lista aplikacija koje sam ja instalirao:
.RS SERVIS - Jako korisna aplikacija, vesti, it vesti, tv program, vremenska prognoza, parking servis, kamere uzivo, horoskop, kursna lista, lutrija Srbije, vazni telefoni, bukvalno sve informacije iz Srbije.
Adobe Reader - Svi znate sta je

.
Burton - Za nas snowboardere neverovatna app . Expluzivno samo za Luma telefone.
Camera360 - Photo editor, ne toliko koristan, ja je koristim samo zbog mogucnosti manuelnog fokusa.
Compass - Odlican kompas.
Endomondo - Sports Tracker , koristi bing mape, zato ga i koristim, inace msm da je bolji Sports Tracker applikacija.
gMaps - Bing mape i here drive su lose sa POI , zato koristim gMaps da nadjem prvo adresu necega sta trazim pa onda Here maps za Turn by turn do tamo
Insider - Po meni najbolja app za Battery monitoring, + hardver test, bateriska, i jos dosta toga.
Lock svreen Text - Za postavljanje bilo kog texta ispod vremena i datuma na lock screenu, ja je koristim kao podsetnik.
Meni najbliza - Vec postavljena
myAppFree - Svakog dana neka applikacija koja se placa bude besplatna, skinem pa ako mi se ne svidja uninstall, ali nije lose imati ih za kasnije, mozda zatreba.
PhotoBeamer - Deljenje fotki sa PC ili drugim telefonom, samo je potrebno da na pc ili tel u browseru otvorite photobeamer.com i vasim telefonom skenirate qr kod, i slike koje gledate se prikazuju u browseru.
Photosynth - Za pravljenje panorama
Quick settings - Za wifi , bluetooth, flashlight itd, svidja mi se jer prikazuje trenutno stanje, on ili off .
Recorder Pro - za snimanje zvuka
SkyDrive - znate vec sta je
SofaScore LiveScore - po meni najbolja app za rezultate, daje i obavestenja.
SoundHound - Bolji je bing audio, ali on je samo za strane pesme, ova app pronalazi i domace.
Speedtest.net - Provera brzine neta
TeamViewer - RemoteControl
ToolBox Plus - Mnnoooogoooo korisnih stvari u jednoj aplikaciji
TubePro - Youtube app, ja i ne gledam klipove preko tel, tako da sam instal prvu koju sam video i tu koristim ponekad
Whatsapp - znate sta je
Napomena: SVE NAVEDENE APLIKACIJE SU BESPLATNE .