Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

Nije to na kompu Hektore.. Size on Disk treba da gledas.

Jesi li pogledao drugu sliku ? 2.5GB

Ah nisam video , onda ti je selektovano da ti fajlovi ostaju na kompu. Ne mogu sada da nadjem gde sam imao to podesavanje , mozda u metro app koju sam izbrisao. Ali znam da ima opcija da ti sve to salje na cloud, i ne ostaje na pc, ali onda naravno skida kad hoces da otvoris.

Desni klik na fajl/folder - make available offline ili online only...

To sa desnim klikom ne postoji na win 7, gde vi to klikcete? :)

Ma mnogo ste mi simpaticni :) Prosao je period kad sam stavljao novi win cim se pojavi, sad me tako mrzi pogotovo kad mi sve nastimovano kako treba.. A ima i onaj obicaj da se svaka druga verzija instalira.. :)

Jok, da imam legalnu 7, vrlo moguce da bih koristio nju. Posto imam legalnu 8 tj sad 8.1 onda nema mnogo dvoumljenja sta i kako...

Ma mnogo ste mi simpaticni :) Prosao je period kad sam stavljao novi win cim se pojavi, sad me tako mrzi pogotovo kad mi sve nastimovano kako treba.. A ima i onaj obicaj da se svaka druga verzija instalira.. :)

PA ako koristis W7, i pratis taj obicaj, onda treba da instaliras W8.1 , izmedju je jako los W8 . :D

Sada sa ovim update 1 su stvarno mnogo olaksali za mis i tastaturu, a jos ce da rade na tome . No nije tema za to :D .

Btw, Twitter app je lud.. Stavio da mi stizu notifikacije za dva followera, cekam patch za jednu simulaciju, a on mi stavio jos nekoliko random ljudi na istu opciju.. Mogao bi update ovako popularnih aplikacija cesce od jednom godisnje..

Poslednja izmena:
FlashVideo vredi svaki dinar, vec dve cele tekme sam pogledao, stream radi bolje nego na kompu iako navodno iz istog izvora vuce (First Row), desi se prekid na dve sekunde za celo poluvreme, nekad ni to.. I na mobilnom netu radi savrseno, na wifi-ju skoro uopste ne greje telefon.. Vrh. Slika isto ispadne skroz korektna..

Ja ga dva puta deinstalirao pa vraćao dok nisam skapirao da trebam da stisnem scan. Odlične su opcije favorites linkova kao i pretraživanje web-a direktno iz aplikacije. Ja je skinuo dok je bila dž al' da vredi svaki dinar, dola, evro- vredi :)

Jel ima sopcast player za wp8?
Ja preko toga gledam fucu na kompu i na telefonu.
uploadfromtaptalk1399242833581.jpg

E *** sad, bolja slika nego na mojoj TV kartici.. :)

Slika je odlicna,i na kompu i na telefonu.
Pogledaj ako ima sopcast aplikacija na store,poslacu ti sajt sa kog koristim linkove za gledanje.

SopCast i AceStream su majka

inače, ježim se kad vidim te SS sa vaših računara
gde vam je Total Commander?

Jel to ti garantujes ili imas neku insajdersku informaciju?
Zasto onda ima torent klijenata na wp?

Zna li neko kako se postavljaju rodjendani u kalendaru odvojeno od ostalih dogadjaja?
Zapravo sve mi pokazuje zajedno, boja teme

Sta pricas ti :) Naravno da mozes :D Ni jezik ne mora, ni valuta ne mora da bude dinar, da bi mogao da pazaris..
Prebacio sam se na pravo mesto da pitam ovog lepog djecaka :) kako ti bre djecace lepi kupujes ako ti je region, recimo USA.
Na nasem regionu lepo kupujem preko master kartice (nije domaca, mada nebitno). Kada se prebacim na USA region ne mogu da kupujem vec mi kao mogucnost nudi da ubacim novi sistem placanja (kartica, paypal...). Ajde ja kao izaberem master karticu, upisem sve podatke i moje licne i dodjem do obaveznog odabira drzave. Kad gle, u USA ne postoji Srbija kao drzava :) I sta sad ?

E sad, ako je fora da se ja upisem kao Don Dzonson i kao ja zivim u Arizoni, to necu da radim ;)

To ja pricam, regularno da napravis nalog i da izaberes Srbiju kao region i stavis sredstvo placanja moze. Kada probas da prebacis na drugi region i da kupis nesto, ne moze, kada hoces tu istu karticu da ubacis na US recimo ili UK account umesto RS account, ne moze. Dodavanje kartice na US nalog sa varijantom sto kazes, Don Dzonson iz Arizona, Srbija, Beograd, Medakovic 3 ne uzimam za ozbiljno.

Po meni je mnogo bolje vezati regularno karticu zza nas nalog, kupujes bez problema i sve radi kako treba a ako ti bas bas treba neka app koja nije dostupna kod nas, prosto promeni region rad i skini je. Ako je paid app u pitanju i nije dostupna kod nas, jako je upitno zelim li da je kupim... Sta ce mi recimo Pandora ako to ne radi kod nas?

Meni stoji ovako, Phone language - English US, Country/region - Serbia, Regional Format - United States (english), Currency - $.
Dobro bre mozda mora da ostane Country - Serbia, ali ne mora jezik da bude na srpskom :) Kao ni Regional format.. Intezina internet kartica kod mene.

Nazad
Vrh Dno