- Učlanjen(a)
- 29.07.2006
- Poena
- 465
Jesi li pogledao drugu sliku ? 2.5GBPravis problem oko 26mb 😀 ? Ne znam sta je to, mozda neke koje jos nisu sinhronizovane uploadovane, nesto . Meni size on disk samo 5mb.
Jesi li pogledao drugu sliku ? 2.5GBPravis problem oko 26mb 😀 ? Ne znam sta je to, mozda neke koje jos nisu sinhronizovane uploadovane, nesto . Meni size on disk samo 5mb.
Jesi li pogledao drugu sliku ? 2.5GB
Desni klik na fajl/folder - make available offline ili online only...
Gledam ja size on disk, ali vidim i da je zauzeto 2.5gb u tom direktorijumu 🙂Nije to na kompu Hektore.. Size on Disk treba da gledas.
Ma mnogo ste mi simpaticni 🙂 Prosao je period kad sam stavljao novi win cim se pojavi, sad me tako mrzi pogotovo kad mi sve nastimovano kako treba.. A ima i onaj obicaj da se svaka druga verzija instalira.. 🙂
Desni klik na fajl/folder - make available offline ili online only...

Prebacio sam se na pravo mesto da pitam ovog lepog djecaka 🙂 kako ti bre djecace lepi kupujes ako ti je region, recimo USA.Sta pricas ti 🙂 Naravno da mozes 😀 Ni jezik ne mora, ni valuta ne mora da bude dinar, da bi mogao da pazaris..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari