Zna li neko zasto ne mogu da instaliram angry birds go? Pise da koristi f-je koje nemam na telefonu, koje to? U pitanju je L720
Pogledajte prilog 141016
Eeee ***, da je komp sigurno bih dokupio jos jedan stap RAM-a, al' ovako ***
Meni se desilo dva outa za tri meseca u Music+Videos.
Jel vam se desavalo nekad da se ne smanjuje/pojacava muzika? Rade dugmici normalno, pokazuje se i softverski da se menja jacina ali nista se ne desava, tece onom jacinom koja je bila prvobitno podesena... Gledam da li je problem samo sa myTube-om jer koliko sam provalio samo se na njemu desava.
Jel vam se desavalo nekad da se ne smanjuje/pojacava muzika? Rade dugmici normalno, pokazuje se i softverski da se menja jacina ali nista se ne desava, tece onom jacinom koja je bila prvobitno podesena... Gledam da li je problem samo sa myTube-om jer koliko sam provalio samo se na njemu desava.
Check out "Zoom" for Windows Phone http://www.windowsphone.com/s?appid=dd945a05-e1bd-46de-84e6-65783e0923f3
Myappfree akcijamnogo dobar pregledAc slika
![]()
Ima prednosti i mana u odnosu na defoltni. Najvise mi se svidja konkretno zoom, i to sto ima exif informacije o fotkama.
Nesto mi smrducka ovo njihovo:
"The default photos app of Windows Phone 7 and 8 shows up to 2048 x 2048 resolution images and the higher resolution will be downscaled. For example if you take a picture with Lumia 820 it generate 3552 x 2000 (7.1 MegaPixels) resolution HD photo but the default photos app shows the photo in 2048 x 1153 (2.3 MegaPixel) resolution"
Ja primetio nisam razliku kad zumiram na 100% i sa ovom zoom aplikacijom i sa ugradjenom.
Koja je ono glupa fora sa Skydrive ? Na PC-u se nalazi folder Skydrive koji je kao sinhronizovan sa pravim Skydrive-om, sve slike i filmovi imaju svoju velicinu u MB i samim tim je i popunjen prostor na hardu, ali slika i filmova u stvari nema. Svaki put kad kliknem na neku sliku on je download-uje iako na PC-u nije samo thumnail vec kao slika od par MB ?
U cemu je fora ?
Ako vec zauzme na PC-u tih nekoliko GB, zasto slike vec nisu u PC-u vec se svaki put skidaju...
Kad smo kod Onedrive-a odnosno OneNote-a, da li je moguce da su napravili da kad se ulogujem u browseru, da postanem online i na Skype-u :wall: Cimaju me ljudi dok sam na poslu, stizu mi Skype poruke u browseru..
Slike/fajlovi koji se nalaze u skydrive folderu na PC ne zauzimaju nikakav prostor na hardu.
Kazes ne zauzimaju, khmm![]()
Meni je isti size i size on disk, kako na DB tako i na Onedrive-u. Naravno da su fajlovi na kompu bre, sta vam je, ako vam je taj folder sinhronizovan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari