nmilicevic
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 02.03.2014
- Poena
- 169
Ne pise. Inače tu sam karticu izvadio iz starog telenor one touch(alcatel ot 999) telefona. Tako da verovatno nije neka klasa.
A gde to ima 16GB UHS1, za jednu crvenu? Daj prosvetli me ili mi još bolje ostavi taj link, na P.M. :trust:Sada cu uzeti neku od 16gb class 10 ili UHS1 to mu dodje isto, za nekih 1000din, meni i ne treba vise, koristim i Cloud.
Nema limita, samo rokaj do nule! Na 8.1 ce moci instalacije i na sd, ako je klase 6. Pozdrav
Ja sam zbog brzine kopiranja kupio class 10, da li cu moci nekako da prebacim instalirane app i igre sa telefonske memorije na SD, ili moram da deinstaliram pa direktno da instaliram na SD?
što se tiče zvono+ vibracija primetio sam da ima veze sa odabirom melodije za zvono, sa nekima i vibrira a sa nekima ne.
Ako melodija traje par sekundi, pa se ponavlja, samim tim se ponovi i vibracija dva puta opet?![]()
Ako neko može neka mi preporuči neku sd karticu od 16 gb, naravno što jeftiniju.
Ja našao Toshiba 16GB Class 10 na kupujem prodajem za 10€, novu naravno
Stavi praznu karticu pre instalacije 8.1 za svaki slucaj, posto ce sam sistem proveravati karticu i moguce formatirati je.
Nije na stetu biti oprezan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari