Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

Eeee jbm ti Endomondo!!! Imali su one odlicne bing mape gde se vidi sve ko na dlanu sad ove mrtve ne vidim nista. A sto je najgore na Microsoftovom operativnom sistemu ne mogu da nadjem ni jedne mape koje koriste taj prikaz iz aviona ili kako je vec slikano. JOOOO!!!!

Jeste li probali da zaobiđete ograničenja koja ima Spotify? Na računaru mogu da ga koristim, na telefonu servis ne radi zbog nedostupnosti u Srbiji. Da li je dovoljna promena regiona?

WP 8.1 DEV NOW LIVE!!!!!!!!

2wxJPBK.png

Oo yeah samo da ne popucaju serveri :D

We are currently unable to check for updates 80072ee7 :) Ala ste navalili na downlodovanje :D

Edit: Krenulo :)

Poslednja izmena:
Skinuo update, koliko sam video zauzima oko 150mb, sada cu da ga instaliram :) Mobile data kida, posto nemam wifi u blizini :D koi sam freak!
a8aruvat.png

Poslednja izmena:
To "migrating data" mogli su da sinhronizuju sa Spinning cogs :) Ovako nas drze u veoma stresnoj situaciji, kao i ono Goodbay kada gasis fon :D

Koliko vidim po komentarima niko nije imao probleme jos uvek. A ja na oko 53% download :( .

Instalirao, L620 ima treci red plocica i mnogo je kul, aplikacije se opet preuzimaju...

Nema je dok ne prebacis na US region. A kako je totalno nefunkcionalna za nase podrucje i nemam preteranu zelju da je probam...

Nema je dok ne prebacis na US region. A kako je totalno nefunkcionalna za nase podrucje i nemam preteranu zelju da je probam...

Pa moci ce da navije sat, da stavi nesto na kalendar itd , neke stvari ne vezane sa lokacijom :D .

Ja sam na 76% ......

Nisu mi vredne te "pogodnosti" menjanja regiona sa naseg na US... :) Tako da dok je ne naprave kod nas da radi kako treba ne zanima me. Naravno postujem tudji izbor :)

Prodje leto trideseto , matorih tile-ova mi zao nije ...
Nije vazno kakvo je bilo sad je vazno koliko providno li je :D

auuu ljudi, kalendar, IE, tastatura za sada odlicno :)

Jel je onaj osecaj "seems faster" ili je "LAAGGG"

Najvise sam se plasio da dodavanjem svega toga bude sporiji. ALi onda vidim vest da cak i uredjeji sa 512 ram ce retko vidjati resuming screen :)

Poslednja izmena:
Jel je onaj osecaj "seems faster" ili je "LAAGGG"

Najvise sam se plasio da dodavanjem svega toga bude sporiji. ALi onda vidim vest da cak i uredjeji sa 512 ram ce retko vidjati resuming screen :)

Sad valjda kapiras sta znaci Micro Soft :)

Necu vise da pricam, da vidite nesto i sami :p Ta vest je donekle tacna, otvoren kalendar, ie, viber i tt, jedino kod tt-a ima resuming ostalo instant :D

Vrh Dno