Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

Necu vise da pricam, da vidite nesto i sami :p Ta vest je donekle tacna, otvoren kalendar, ie, viber i tt, jedino kod tt-a ima resuming ostalo instant :D

Koji telefon ? Na 1gb rama su rekli da taj ekran ne postoji :D .

Ali dobro verovatno developeri moraju nesto i aplikacije da promene da to sve funkcionise kako treba.

Poslednja izmena:
Drugari treba mi vasa mala pomoc.
Sestricina mi je donela L520, da joj instaliram par igara whatsapp itd. Medjutim kad tapnem na install na bilo koju app/igru pise sledece: Da biste mogli da kupite ovaj artikal potrebno je da podesite kontrolnu tablu moja porodica.
Sta da radim da ovo resim?

Drugari treba mi vasa mala pomoc.
Sestricina mi je donela L520, da joj instaliram par igara whatsapp itd. Medjutim kad tapnem na install na bilo koju app/igru pise sledece: Da biste mogli da kupite ovaj artikal potrebno je da podesite kontrolnu tablu moja porodica.
Sta da radim da ovo resim?

Koje godiste je stavila na tom MS nalogu. Msm da mora da bude 18+ za skidanje aplikacija samostalno nisam siguran.

Joooo ja sam zapeo na 96% preparing to install....

Realno je meni samo 13/19 bio nesto duzi ove je jako jako brzo prosao... I na restart sam cekao isto. Ali najvise na 96% :)

Au sta sve ima ovde ne mogu da se organizujem moram sve da promenim raspored i sve zivo. :D

A cortana radi super samo vreme daje mrtvo Bing koje kaze da ce sutra u Trsteniku da pada sneg :D

I mislim da vise necu da koristim nokia kameru sad mi se svidja ova MSova i dosta se brze pokrece.

Poslednja izmena:
Kakvi su utisci nakon azuriranja? Znam da sada svi proveravamo sta radi a sta ne i prilagodjavamo se ali moze po neki komentar.

Au sta sve ima ovde ne mogu da se organizujem moram sve da promenim raspored i sve zivo. :D

A cortana radi super samo vreme daje mrtvo Bing koje kaze da ce sutra u Trsteniku da pada sneg :D

I mislim da vise necu da koristim nokia kameru sad mi se svidja ova MSova i dosta se brze pokrece.
Odakle ti cortana ,ja menjao I region al nista .
EDIT :Stavio jezik na English (united states) I sad radi cortana ,ali kad god pitam nesto samo izbacuje rezultate na bingu kao da trazim tu rec na netu?

Poslednja izmena:
Odakle ti cortana ,ja menjao I region al nista .
EDIT :Stavio jezik na English (united states) I sad radi cortana ,ali kad god pitam nesto samo izbacuje rezultate na bingu kao da trazim tu rec na netu?

Pa jel bing nije sa neta :D ? Ona ti daje rezultate pretrage na bingu.

Hm evo nasao prvi problem store ne radi :S . Mozda zbog jos uvek preopterecenih servera ?

Pa da al gde je ono da je pitas nesto a ona da ti odgovori ?

jedan glupav detalj - stavio sam pozadinu, u redu u kojem imam samo jednu ikonicu se slika na pozadini vidi kroz tu ikonicu, ali je na preostala tri prazna polja crnilo

Pa da al gde je ono da je pitas nesto a ona da ti odgovori ?

Pa odgovara na neka pitanja koja "ume" da odg. Ne na sve. Kazi joj npr tell me a joke, who is ur daddy, whats the weather for tomorrow ... Ima puno toga .

Edit da li vam radi store dobro ?

Vidim da nisam jedini i kod mene Store ne radi. Inace 8.1 izgleda mocno. Cortana radi samo na US regionu, koliko sam uspeo da primetim. Pozdrav

Store je meni radio odlicno al od pre pola sata ne radi ,samo stoji loading .

Meni store ne radi uopste...

Meni otvara i poskidao je sve sto je bilo u tel. Ali kad idem na search nece nikako. Predpostavljam da ce srediti to brzo.

Kortana nece da mi pokaze sise :( . Samo izbaca njenu sliku na bing search. Pa kakav mi je to zenski licni asistent :D ????

Poslednja izmena:
Micro ,ne vredi i kad je pitam tell me a joke ,on samo to trazi na bingu
Edit : Radi trebao sam u speech setings da stavim always on

Poslednja izmena:
Micro ,ne vredi i kad je pitam tell me a joke ,on samo to trazi na bingu
Edit : Radi trebao sam u speech setings da stavim always on

Meni prica neke kratke viceve. Aaaa... Da moras da skines english lang pack. Ono kao za navigaciju i to . da bi pricala.

Ma jok sad ponovo samo otvara bing ,jednom mi je samo rekla da nije bas u najboljim odnosima sa internetom kad sam je pitao da mi isprica vic :D

Ma jok sad ponovo samo otvara bing ,jednom mi je samo rekla da nije bas u najboljim odnosima sa internetom kad sam je pitao da mi isprica vic :D

Haha. Pa tebe nesto net zeza tu onda ne znam. Meni svaki put radi lepo. Ali me nervira sto ne radi store.
Inace svidja mi se manji font na porukama. Kalendar... Dosta toga.

Pretrazio sam net I nisam jedini koji ima problema sa cortanom ,svi kazu da hard reset resava problem ,mada neki pisu da im je proradila tek posle dva sata pokusavanja I da sada radi ok .

Vrh Dno