Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

Ne pise. Inače tu sam karticu izvadio iz starog telenor one touch(alcatel ot 999) telefona. Tako da verovatno nije neka klasa.

Aha. Imaš OEM karticu. One su klasa 2, u najboljem slučaju klasa 4.

Ja isto imam tako neku, 8gb koju sam dobio jos dok sam koristio SE Arc S, sada cu uzeti neku od 16gb class 10 ili UHS1 to mu dodje isto, za nekih 1000din, meni i ne treba vise, koristim i Cloud.

Nije isto. Obavezno UHS-I. One garantuju bolje brzine čitanja podataka.

E hvala za savet. Mislio sam da uhs1 podrazumeva class 10.

Kod Operatera, kada su na popustu...

Sada cu uzeti neku od 16gb class 10 ili UHS1 to mu dodje isto, za nekih 1000din, meni i ne treba vise, koristim i Cloud.
A gde to ima 16GB UHS1, za jednu crvenu? Daj prosvetli me ili mi još bolje ostavi taj link, na P.M. :trust:

Poslednja izmena:
Nema limita, samo rokaj do nule! Na 8.1 ce moci instalacije i na sd, ako je klase 6. Pozdrav

Ja sam zbog brzine kopiranja kupio class 10, da li cu moci nekako da prebacim instalirane app i igre sa telefonske memorije na SD, ili moram da deinstaliram pa direktno da instaliram na SD?

što se tiče zvono+ vibracija primetio sam da ima veze sa odabirom melodije za zvono, sa nekima i vibrira a sa nekima ne.

Ja sam zbog brzine kopiranja kupio class 10, da li cu moci nekako da prebacim instalirane app i igre sa telefonske memorije na SD, ili moram da deinstaliram pa direktno da instaliram na SD?

Veruj mi da ne znam, sacekajmo update pa cemo izneti utiske ovde.

Predpostavljam da ces moci prebaciti veecinu instaliranih aplikacija na sd, e sad ne znam odakle dali ce biti u samom Store-u lista instaliranih aplikacija pa ces moci da ih organizujes ili preko neke opcije u okviru Storage Sens-a ...

Stavi praznu karticu pre instalacije 8.1 za svaki slucaj, posto ce sam sistem proveravati karticu i moguce formatirati je.
Nije na stetu biti oprezan.

Ako neko može neka mi preporuči neku sd karticu od 16 gb, naravno što jeftiniju.

što se tiče zvono+ vibracija primetio sam da ima veze sa odabirom melodije za zvono, sa nekima i vibrira a sa nekima ne.

Ako melodija traje par sekundi, pa se ponavlja, samim tim se ponovi i vibracija dva puta opet? ;)

@nmilicevic

Ja imam oko pola godine Transcend microSDHC class 10, 16GB,
piše na ambalaži: "up to 20 MB/s", "great for Full HD recording", "lifetime warranty" :d

Radi super, koštala 15€.

Ako melodija traje par sekundi, pa se ponavlja, samim tim se ponovi i vibracija dva puta opet? ;)

Nisam siguran kako funkcioniše, meni je podešeno na windows phone> toplina i zvoni i vibrira naizmenično a kada stavim bilo koju drugu melodiju samo zvoni bez vibracije (vibrira samo na silent).

Bilo je retoricko pitanje ;) Tako funkcionise.. mislim obrati paznju na melodiju (iako ne znam koja je, "toplina" je*ote, srpski..), traje kratko sigurno :)

Ja licno uzimam sandisk i pre toga sam uzimao transcend. Kingston sam kupio 5-6 puta i tri su bile felericne

Naravno Sandisk, Toshiba pa Transcend, treba i gledati na budjet, Sandisk je npr i duplo skuplji od Transcend koji uopste nije los.

Ja našao Toshiba 16GB Class 10 na kupujem prodajem za 10€, novu naravno

Stavi praznu karticu pre instalacije 8.1 za svaki slucaj, posto ce sam sistem proveravati karticu i moguce formatirati je.
Nije na stetu biti oprezan.

Nisam znao da ce formatirati karticu. Dobro mi rece, jer na kartici drzim sve slike i muziku. Doduse mjuzu imam i na kompu, a slike jok

Ovo može za neku godinu da postane stvarnost.
Ti furaš "Cortana" ličnu sekretaricu, a tvoja devojka "Siri".Imaju sve podatke o vama i nemaju šta rade.Onda kreće trash talking i "čupanje za kosu" ljutih rivalki, etc...
Slično kao ovde na forumu. ;)

Nije "Lumia Cyan update", ali je "WP 8.1 on the Nokia Lumia 520" :)

Preview.png

;)

Da li je moguce da se kao live tile ubaci neki kontakt iz imenika, da se doda slika kontakta u tile i da se dodirom tog tile-a direktno pozove kontakt?
Drugo, da li je moguce napraviti folder tile nazvan npr. prijatelji, pa kada se klikne na tile da otvori slicice sa tim prijateljima i naredni klik direktno poziv? Dakle u dva klika da pozovem nekog.

Ides u people ,pa u groups I tu dodajes koje prijatelje zelis ,I kad dodas ,zadrzi taj folder groups I pinuj ga na pocetni ekran I to je to .

Nazad
Vrh Dno