- Učlanjen(a)
- 18.01.2014
- Poena
- 69
Onda ti je bolje da koristiš "WhatsApp", umesto Vajbera...
Nismo, gde si to video.Taj "resuming" je jedna vrsta laga.A ako je tako, to znači da je sistem mnogo bolje "ispeglan".Odprilike razlika, kao između ISC i JB na androidu.Veliki pomak je taj WP8.1Jutros mi ponudilo neki update jer sam aktivirao dev . Nisam prihvatio, cekam wp8.1 predpostavljam da je ovo bilo nesto nebitno.
A da jel ste videli vest da na 8.1 cak i ovi tel sa 512 rama (720) ce retko kada prikazati onaj "resuming" ekran. A sa 1gb , NIKAD .
![]()
Od skora mi nudi da udjem na skayp samo preko ms naloga a ne i preko user-a. Da li je i kod vas isto?
To Sam i ja premitio, Ali zasto ucinise takav propust?? Da li je to samo kod l920 Ili kod svih??
U redu je..
Nismo, gde si to video.Taj "resuming" je jedna vrsta laga.A ako je tako, to znači da je sistem mnogo bolje "ispeglan".Odprilike razlika, kao između ISC i JB na androidu.Veliki pomak je taj WP8.1
Btw. kažu da kasne ove dve nedelje, zbog peglanja bagova.I da neće da bude beta, nego full upgrade, (za nas, koji hoće da odmah pređu).A taj prvi sam ja, u ponedeljak, čim me obaveste.![]()
Ma super, biće to.Plus idu još 2 sigurna update za WP8.1.Nije to ono brzinom kojom bi mi hteli, ali je važno da se ne vrte u krug, kao ove 2 suparničke platforme.Objavili su na ovoj stranici : https://www.facebook.com/wpnewsupdate
Isto i da ce aplikacije koje daju push notifikaciju da se ucitaju malkice pre nego sto korisnik stigne da vidi notifikaciju, i kada kliknes na nju sve ucitano i spremno i pokerce se instant .. Drago mi je da nisu zaposavili 512ram uredjaje vec su optimizovali tako dobro za nas nesrecnike
![]()
Nema limita, samo rokaj do nule! Na 8.1 ce moci instalacije i na sd, ako je klase 6. Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari