Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

Onda ti je bolje da koristiš "WhatsApp", umesto Vajbera...

Da je do mene, bilo bi tako, ali dosta osoba sa kojima komuniciram koriste i jedno i drugo pa moram koristiti oba programa, a u zadnje vreme viber me izludjuje.

Jutros mi ponudilo neki update jer sam aktivirao dev . Nisam prihvatio, cekam wp8.1 predpostavljam da je ovo bilo nesto nebitno.

A da jel ste videli vest da na 8.1 cak i ovi tel sa 512 rama (720) ce retko kada prikazati onaj "resuming" ekran :D . A sa 1gb , NIKAD . :D

Viber nikada i nisam koristio ozbiljno, Whats Up i Skype su mnogo ozbiljniji ;) Skype je keva za video pozive :)
Doduse sve to ume ponekad da zabaguje, nije savrseno.
Problem je sto moras koristiti brdo tih socijalnih servisa, posto drugi koriste... Facebook, WhatsUp, Viber, Skype, Twitter, Instagram....
Hoce li neko ukrstiti sve to i spakovati u jedan ;) lakse bi sve bilo.

Pa FB ima na svom "kontu" Instagram i WhatsApp, tako da... :)

Jutros mi ponudilo neki update jer sam aktivirao dev . Nisam prihvatio, cekam wp8.1 predpostavljam da je ovo bilo nesto nebitno.

A da jel ste videli vest da na 8.1 cak i ovi tel sa 512 rama (720) ce retko kada prikazati onaj "resuming" ekran :D . A sa 1gb , NIKAD . :D
Nismo, gde si to video.Taj "resuming" je jedna vrsta laga.A ako je tako, to znači da je sistem mnogo bolje "ispeglan".Odprilike razlika, kao između ISC i JB na androidu.Veliki pomak je taj WP8.1 :)
Btw. kažu da kasne ove dve nedelje, zbog peglanja bagova.I da neće da bude beta, nego full upgrade, (za nas, koji hoće da odmah pređu).A taj prvi sam ja, u ponedeljak, čim me obaveste. :D

Poslednja izmena:
Od skora mi nudi da udjem na skayp samo preko ms naloga a ne i preko user-a. Da li je i kod vas isto?

Ova Cortana veoma podseca na HAL9000 samo da nebude zlobna :)

Mozda ste i negde pisali o time da li noze da zvoni i vibrira u isto vreme u pitanju je lumia 920

Samo dva puta zavibrira, posle zvoni..

Borise el cekas Preview, si aktivirao Developer account? Kazu da ce biti final, a ne beta za developer preview :)

To Sam i ja premitio, Ali zasto ucinise takav propust?? Da li je to samo kod l920 Ili kod svih??

Kod svih.. Pitaj boga zasto.

U redu je..

gyhyhune.png
byzapeha.png

Izgleda mi je Skype jedino resenje, Viber je skup, jel poredio neko ova dva servisa za poziv ka Mobilnim mrezama?

Nismo, gde si to video.Taj "resuming" je jedna vrsta laga.A ako je tako, to znači da je sistem mnogo bolje "ispeglan".Odprilike razlika, kao između ISC i JB na androidu.Veliki pomak je taj WP8.1 :)
Btw. kažu da kasne ove dve nedelje, zbog peglanja bagova.I da neće da bude beta, nego full upgrade, (za nas, koji hoće da odmah pređu).A taj prvi sam ja, u ponedeljak, čim me obaveste. :D

Objavili su na ovoj stranici : https://www.facebook.com/wpnewsupdate

Isto i da ce aplikacije koje daju push notifikaciju da se ucitaju malkice pre nego sto korisnik stigne da vidi notifikaciju, i kada kliknes na nju sve ucitano i spremno i pokerce se instant . :) . Drago mi je da nisu zaposavili 512ram uredjaje vec su optimizovali tako dobro za nas nesrecnike :D

Narode, kada se instaliraju aplikacije na WP8, da li postoji problem kao kod android telefona sa memorijom?
Odnosno, cesto na androidu postoji unutrasnja memorija na koju se mogu instalirati aplikacije i eventualno neke prebaciti na sd.
Unutrasnja memorija je cesto samo mali deo deklarisane memorije telefona, pa je to veliki problem jer treba brisati aplikacije da bi se instalirale nove.

Konkretno za Lumiu 520 pise da ima 8 gb memorije, da li to znaci da se svih 8 moze iskoristiti za instalacije ili neki deo?

Nema limita, samo rokaj do nule! Na 8.1 ce moci instalacije i na sd, ako je klase 6. Pozdrav

Objavili su na ovoj stranici : https://www.facebook.com/wpnewsupdate
Isto i da ce aplikacije koje daju push notifikaciju da se ucitaju malkice pre nego sto korisnik stigne da vidi notifikaciju, i kada kliknes na nju sve ucitano i spremno i pokerce se instant . :) . Drago mi je da nisu zaposavili 512ram uredjaje vec su optimizovali tako dobro za nas nesrecnike :D
Ma super, biće to.Plus idu još 2 sigurna update za WP8.1.Nije to ono brzinom kojom bi mi hteli, ali je važno da se ne vrte u krug, kao ove 2 suparničke platforme.
"BlackBerry" sam već prežalio.I to od onog momenta, kada su ga se odrekli u Stejt departmentu i prodali ga kinezima za siću. :D

Hardware Tests vam u opciji Phone Updates jedini daje da zavirite i vidite koje su komponente update-a ;)
jy2e8a8u.png
u6u2esez.png

Poslednja izmena:
Pise na kartici, sa prednje strane imas u krugu broj.

Poslednja izmena:
Treba da stoji broj u kružiću. Taj broj označava klasu.

Vrh Dno