Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

To "rešenje" sa slanjem pdf fajlova preko Onedrive-a je imbecilno do besvesti.

Može da se šalje preko pocket file managera

Razmišljam o tome da mi sledeći telefon bude neka Lumia, pa imam jedno pitanje:kako radi Yahoo Mail? Koliko vidim oni nemaju oficijelnu aplikaciju, a Yahoo ne može da se podesi da prosleđuje primljenu poštu na neku drugu adresu kao što to mogu svi drugi (tj mogu i oni, ali to naplaćuju kao premijum uslugu)

Imas integrisano u telefinu gde mozes da se ulogujes sa yahoo mail-om ne treba ti nikakva aplikacija ova radi pristojno jedino sto ne mogu da se salju vise fajlova od jednom Ali valjda ce i to moci kroz mesec dva sa novim updateom .

Moze li mi neko reci par stvari vezano za app i igre:
1) Da li igra uvek ostaje besplatna ako sam je jednom instalirao (kad se nije placala, a pre se placala)?
2) Da li i kako se cuva savegame i skorovi u slucaju resetovanja telefona?
3) Da li cu sa novim updateom moci da sve igre i app drzim na SD memorijskoj kartici? Kartica je kingston 32 GB class 10.

1.Da
2.Nikako
3.Videćemo
:)

1. Da, svaki sledeci put ako se aplikacija placa izaberes buy, dobijes obavestenje da si je vec kupio i ponudi ti da instaliras
2. Za sada ne moze, u 8.1 stize backup na Onedrive, ali aplikacija mora da podrzava tu opciju.
3. Da, aplikacije ce raditi samo na telefonu sa kog su instalirane, ako prebacis karticu u drugi telefon moraces da ih obrises i ponovo instaliras ako zelis da ih koristis

Poslednja izmena:
Hvala na detaljnom objasnjenju. Nisam ni mislio da ikada vadim karticu, nego mi ovih internih 8GB postaje bas malo.
Steta za ove skorove i savegames, bas sam se ponadao da moze/ce moci da ih cuva u cloud-u

Vec sam pitao al je pao iskul.. Jeste se susreli sa nekom brzom i jednostavnom aplikacijom, da na brzaka dodam par nivoa kontrasta za jednu ili vise slika odjednom? Jer su mi fotke tri puta bolje sa samo malo kontrasta..

Jel neko uspeo da apdejtuje facebook beta ,ja nikako ne uspevam ,pocne da instalira i izbacuje neku gresku .

Ja sam uspeo...obrisi app pa ponovo install. Borise nemam pojma...ja imam onaj Aviary photo editor ali nisam proveravao na kompu kakvi su rezultati, jer nemam nikakav izbor formata, stepena kompresije...

Sad sam ga skinuo, Aviary je isti ovaj sto Flickr na kompu nudi kad editujes, on je super, al izgleda nema vise fotki odjednom da izaberes..

Koristi li neko "FlashVideo" aplikaciju? Kakva ograničenja ima probna verzija u odnosu na kupljenu?

Ja sam probao, nisam mogao fudbal da pustim odnosno da sklonim onu reklamu koju bi ubio na 'x' na kompu..

Fudbal ili? Ako da, napisi kako..

Gledao sam fudbal, lepo radi. Izaberes utakmicu i kliknes na scan. Sad ću da pročitam opis verovatno ima vremensko ograničenje. Gledao sam na "lemon sport".

Poslednja izmena:
Ja sam izgleda skroz ocoraveo, kako da posaljem PDF preko maila, ne mogu da nadjem opciju.

*****ski je odrađeno, prosto za nevericu
moraš da otvoriš Office, zadržiš prst na fajlu, pa klikneš Share i onda odabereš nalog sa kojeg šalješ

ne znam samo kako da se svi .pdf fajlovi prikažu u toj aplikaciji, pošto kod mene prikazuje samo nekoliko dokumenata, a Adobe Reader lista sve
koliko znam, nije moguće poslati više od jednog dokumenta, bilo .doc, bilo .pdf itd
jedino kroz Sender aplikaciju, ali mrzelo me je da pokušavam

ubedljivo najimbecilnija rešenja ovog sistema, nikako mi ne ide u glavu kome je palo na pamet da ovako nešto napravi
valjda će srediti kroz 8.1, stvarno nema smisla

Molim vas ljudi ako neko može da mi kaže zašto moliplayer neće da mi očita nijedan film koji prebacim, da se ne zamajavam više.

Poslednja izmena:
U aplikaciji novcanik nece da mi registruje internet karticu,da li neko zna u cemu je problem?

Treba ti kartica koja je povezana sa PayPal servisom . :type:

Ovo je internet kartica komercijalne banke,da li je moguce registrovati je i kupovati aplikacije sa njom?

Banca Intesa, Raiffeisen Bank...trebalo bi i Komercijalna da može.To treba da pitaš njih. :wave:

Nazad
Vrh Dno