TrueHD.A ubedljivo najgora domaća aplikacija za droid, je ono đu*re od aplikacije, zvano "Kurir"!Pa da, uvek izmisljam.. to mi je i tvoj drugar padobranac djilke potvrdio, da takve aplikacije (pogotovo domace) mogu zesce da uspore telefon sa svojim temp fajlovima na androidu, u sta sam se i sam uverio..
PS. kako si se uverio?
TrueHD.A ubedljivo najgora domaća aplikacija za droid, je ono đu*re od aplikacije, zvano "Kurir"!
Otkud ti ovo?
Posle dva meseca trenutna veličina foldera je
![]()
Pa da, uvek izmisljam.. to mi je i tvoj drugar padobranac djilke potvrdio, da takve aplikacije (pogotovo domace) mogu zesce da uspore telefon sa svojim temp fajlovima na androidu, u sta sam se i sam uverio..
To je to, "OneDrive" sve gomila u Other.Valjda će to moći da se nadgleda na WP8.1 To ili da se isključi synh. sa njim. :d@ nmilicevic
Moguce, ranije (ne znam da li i dalje) kad uploadujes gomilu slika na skydrive, je ubijalo other storage. Jeste smor sto i dalje ne mozes da znas sta je to izazvalo al nesto ti definitivno izaziva probleme. Kucaj Other storage u kombinaciji sa nekom od tih aplikacija na googleu, pa vidi jel se pominje nesto..
Ta aplikacija je mrtva odavno.A možeš i slobodno da je deinstaliraš, jer se "Bus Plus" ukida.Ljudi radi li nekome ona app plusbus kako treba?
Ukida se kao i tv pretplata
Ukida se kao i tv pretplata
Imam Black update i pre pola sata mi je stigao nekakav update sistema ali ne primećujem nikakve razlike. Sada mi je verzija sistema 8.0.10521.155
Imam L920 pre par dana sam aktivirao developer preview i da znam da je to black ali i do sada sam imao black samo neznam koju verziju.
WinPhone 8 FAQ kaze : You can attach photos and Word, Excel, and PowerPoint files to an email. You can also attach videos you've taken with your phone.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari