Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

Sada mislim da izmišljaš, tj. nadam se da izmišljaš.

Ako si ipak ozbiljan onda ne znam šta pametno da napišem.

Pa da, uvek izmisljam.. to mi je i tvoj drugar padobranac djilke potvrdio, da takve aplikacije (pogotovo domace) mogu zesce da uspore telefon sa svojim temp fajlovima na androidu, u sta sam se i sam uverio..

Sumnjam da neko to može da tvrdi, ali ako je on to rekao voleo bi da nas prosvetli. Uostalom čita temu, pa će valjda odgovoriti.

PS. kako si se uverio?

Pa da, uvek izmisljam.. to mi je i tvoj drugar padobranac djilke potvrdio, da takve aplikacije (pogotovo domace) mogu zesce da uspore telefon sa svojim temp fajlovima na androidu, u sta sam se i sam uverio..
TrueHD.A ubedljivo najgora domaća aplikacija za droid, je ono đu*re od aplikacije, zvano "Kurir"!

Poslednja izmena:
PS. kako si se uverio?

Na WF-u, One V.. Posle factory reseta lete, par meseci sa tim aplikacijama tri puta sporije, a i gledajuci podfoldere koje naprave i gomilu sitnih fajlova i slicica..

Ti si nešto pratio vezano za nove verzije androida i šta su predstavljali kao novine, i onda spojio sa temp fajlovima, samo to nema veze sa realnošću. I to je glupost.

TrueHD.A ubedljivo najgora domaća aplikacija za droid, je ono đu*re od aplikacije, zvano "Kurir"!

Kada je app izašla bila je jedna verzija koja je sve slike čuvala i time pravila veliki temp folder. Sledeća verzija je to ispravila i obrisala keš fajlove, i od tada radi normalno.

Poslednja izmena:
Nemam pojma sta si sad rekao, al da ne sirimo dalje nepotrebno..

Ponekad čitam stripove u cbr formatu pomoću programa comicana. Skinem strip na telefon internet explorerom, ponudi mi da ga otvorim comicanom, i kada pročitam strip obrišem ga iz programa. U telefonu imam 500 megabajta knjiga u mobi formatu, koje čitam fiction book readerom, knjige su u program prebačene pomoću skydrive-a. Da li postoji mogućnost da mi neki od ta dva programa pravi probleme?

Poslednja izmena:
Otkud ti ovo?
Posle dva meseca trenutna veličina foldera je

screenshot2014-04-05-15-.png

Meni posle vise od 15 meseci - 783kb.

Ljudi radi li nekome ona app plusbus kako treba?

@ nmilicevic

Moguce, ranije (ne znam da li i dalje) kad uploadujes gomilu slika na skydrive, je ubijalo other storage. Jeste smor sto i dalje ne mozes da znas sta je to izazvalo al nesto ti definitivno izaziva probleme. Kucaj Other storage u kombinaciji sa nekom od tih aplikacija na googleu, pa vidi jel se pominje nesto..

Samo još da pitam u vezi ovoga pa da prekinem, da li će na wp8.1 moći da se vidi šta zauzima other storage?

Kad sam ti ja to rekao? Inače ja znam za kurir (koji ne koristim, to se neki žalili na forumu), a ne za blic ;)

@ nmilicevic

Moguce, ranije (ne znam da li i dalje) kad uploadujes gomilu slika na skydrive, je ubijalo other storage. Jeste smor sto i dalje ne mozes da znas sta je to izazvalo al nesto ti definitivno izaziva probleme. Kucaj Other storage u kombinaciji sa nekom od tih aplikacija na googleu, pa vidi jel se pominje nesto..
To je to, "OneDrive" sve gomila u Other.Valjda će to moći da se nadgleda na WP8.1 To ili da se isključi synh. sa njim. :d

Ljudi radi li nekome ona app plusbus kako treba?
Ta aplikacija je mrtva odavno.A možeš i slobodno da je deinstaliraš, jer se "Bus Plus" ukida. :D
http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74.html:485658-Ukida-se-Bus-plus

Poslednja izmena:
images.jpg

Sad se pretplata plaća 2x... Uz račun za struju i iz budžeta. /off

Imam Black update i pre pola sata mi je stigao nekakav update sistema ali ne primećujem nikakve razlike. Sada mi je verzija sistema 8.0.10521.155

Imam Black update i pre pola sata mi je stigao nekakav update sistema ali ne primećujem nikakve razlike. Sada mi je verzija sistema 8.0.10521.155

Daj nam malo vise informacija, nije MS striktno samo za tebe pustio update...

*koji model koristis?
*dali si aktivirao developer preview?

Imam L920 pre par dana sam aktivirao developer preview i da znam da je to black ali i do sada sam imao black samo neznam koju verziju.

**** me konj i kad kupih moly palayer. Gde god da smestim film player ga ne vidi. Probao sam 10 puta. Prebacim restartujem, ali opet *****. Jedino sam uspeo preko wirelesa da prebacim i da ga vidi.

Ja sam izgleda skroz ocoraveo, kako da posaljem PDF preko maila, ne mogu da nadjem opciju.

WinPhone 8 FAQ kaze : You can attach photos and Word, Excel, and PowerPoint files to an email. You can also attach videos you've taken with your phone.

WinPhone 8 FAQ kaze : You can attach photos and Word, Excel, and PowerPoint files to an email. You can also attach videos you've taken with your phone.

Da li je moguce da ne mogu da posaljem PDF sa telefona na mejl, oce li da ce srede ovo u 8.1, slanje atachmenta preko mail-a je stvarno lose odradjeno a jedna je od osnovnih funkcija, a na buildu su tupili koliko je dobar za biznis korisnike :trust:

Nazad
Vrh Dno