Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

Microsoft jeste upozorio kada aktiviras dev da je moguce da ces da izgubis garanciju kod nekih proizvodjaca. Cak i da ako telefon prestane da radi prilikom instalacije ili koriscenja preview verzije oni ne snose nikakvu odgovornost.

Rizik je tu, ali ako tel moras da nosis na popravku na nokiji mojes da vratis zvanicnu verziju i ne mogu da provale. Ja sam gdr3+black cekao nisam hteo da instaliram preview jer nije bilo vredno raditi to samo zbog zakljjucavanja rotacije i zatvaranja app na X :D .

Ali sada za 8.1 hocu da uradim ne mogu ovo da cekam do juna :D . A i tel je kod mene 8 meseci, a i to je Nokia to se ne kvari tako lako :D . Msm da 99% nas nece uopste ni trebati garanciju tako da msm da rizik nije preveliki.

Promenjena dialer app, nema smart dialera ali su se setili da grupisu pozive i da stave detalje o trajanju poziva i vremenu. Hvala Bogu :)

Poslednja izmena:
Epic fail.

Neke stvari se kod MS-a nikad neće promeniti.

Opet nebuloza.Postoje aplikacije sa funkcijom smart dailera.Niko te ne tera da koristiš default dailer.Jedino fabrička tastatura, nema alternativu.Važnije su ove nove sistemske dail funkcije, kao što je taj caunter, itd...

A kolike bi trebale da budu? Meni su oko 1.5 mb fotke na 520, a ne znam ni gde si nasao "best quality" opciju.. U Onedriveu je 'original' najveca opcija.

Borise Borise kao da ne koristis WP :D
rupubema.png

Gledao sam bas u OneDriveu, ne u Photos and Videos. Nebitno, i kad bacim na Flickr recimo u full rezoluciji, opet su tu oko 1-1.5 mb, sto bi bile 3mb..

Ah, corav sam.. Meni su fotke 2592x1456 kad se uploaduju.

Opet mi je "other storage" podivljao i zazima 3gb. Desilo mi se to i pre 10 dana i uradio sam hard reset. Ima li neki drugi način da se obriše ta memorija?

Cudno mi je to, davno je to trebalo biti reseno.. Jesi siguran da nista ne uradis sa nekom aplikacijom sto bi moglo to da izazove?

Ne znam koja bi to aplikacija mogla da radi. Koliko je normalno da zauzima other storage?

Ja other imam samo na SD kartici ne u telefonu.
Inace kamera na 525 teski krš. Identicna kao i na kineskim telefonima. Sve vuce u ljubicasto-plavkasto i isprano. AtivS je premia za ovaj 525. Baterija jedva izdrzi 1 dan slabog koriscenja. Bas je jadan u PM :)

Do giga.. Meni je 690mb.

Za srpski meni bi vas sve

Sterling-Archer-Slapping-Cyril.gif

Nece vas striko na slavi manje voleti ako vidi srpski meni :) Nastaje konfuzija kad trazite problem na netu ili kad neko treba da vam pomogne.. Ko zna sta bi moglo biti, mozda Mondo trpa sve u Other, kao na Androidu sto prave problem Novosti, Blic itd.. B92 nema sigurno tih problema jer ga imam od prvog dana. Al definitivno nije normalno da posle par dana od Hard reseta opet podivlja Other. Ne znam da li to moze biti hardverski problem..

Pika TV ? Te tv i stream/podkast aplikacije znaju da prave problem.

Meni je wptorrent jednom napravio haos. Probao da skinem neki film (tj. uopšte kako radi aplikacija), petljao sa drugim aplikacijama i napravio mi oko 3GB other-a. :( Verovatno je bilo greška što sam skinuo puni torrent pack, pa iz njega izvukao samo jedan film koji sam skidao, ali problem je bio takav da sam morao hard reset.
Srećna stvar je bila da sam ionako hteo da odradim hard reset, jer sam bio nabacio GDR3 par dana pre toga, a trebalo je da mi stigne SD kartica, pa sam svakako odradio to nakon kupovine kartice. :)

E sad, znam da ovo nije imalo veze sa tobom jer nemaš wptorrent, ali pre bih pikirao na aplikacije koje prave veliki transfer podataka, kao MoliPlayer ili Youtube, mada su one u principu proverene i često korišćene, tako da ne znam šta bih mogao da mislim. Eventualno ovaj Google Maps. :/

Meni je wptorrent jednom napravio haos.E sad, znam da ovo nije imalo veze sa tobom jer nemaš wptorrent, ali pre bih pikirao na aplikacije koje prave veliki transfer podataka, kao MoliPlayer ili Youtube, mada su one u principu proverene i često korišćene, tako da ne znam šta bih mogao da mislim. Eventualno ovaj Google Maps. :/
Ja nzm. ni za šta će mu Goole Maps, kada nije zvanična.Ja sam instalirao starau dobru "Maps", jer sam se navikao na onaj hybrid view, kada do ga kraja zumiraš.

Gledao sam bas u OneDriveu, ne u Photos and Videos. Nebitno, i kad bacim na Flickr recimo u full rezoluciji, opet su tu oko 1-1.5 mb, sto bi bile 3mb..
Izgleda mi ipak da je ipak 3 MB slika, (i to obrađivana fotka od oko 1,5 MB, u aplikaciji "Nokia Creative Studio").

@telep
Daj ne laži ovde.Ti "Blic" aplikaciju, koristiš jednom mesečno ?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno