Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

Ako skinemo preview, pa posle dobijemo full update, da li telefon ostaje "otkljucan", tj. moze li da se primeti da se preview instalirao

Kada instaliraš preview, ti možeš da otključaš telefon, ali i ne moraš.
Da, može se primetiti, čak i kada ti je aktuelni OEM up to date, sa telefonima koji su ažurirani standardno preko OTA.Fazon je u tome, što je ovo zvanično Microsoft ažuriranje i nema nikakve veze sa tvojim operaterom, (jer tvoj telefon, nije posebno brendiran ni za jednog domaćeg operatera).Nije čak ni zaključan na nijednu mobilnu mrežu.
P.S.preko NSU možeš lako da rivertuješ tvoj sistem na stari WP8, ako budeš to želeo da radiš...:type:

ako mislis dali treba da imas windows 8 na racunari da bi mogao normalno da koristis windows phone odgovor je ne

Za windows phone sdk je potreban windows 8 i visual studio 2012, a za wp 8.1 sdk je potreban i vs2013. Ako si kojim slucajem mislio na sdk...

Nije mislio na sideload aplikacija, hoće samo da se registruje kao dev. za upgrade na WP8.1 preview. To može da se odradi i bez računara...

Da, na to sam mislio. Ne treba mi sideload vec ovaj 8.1 preview. Istrazicu detaljnije temu kad prodje ispit ali me zanima da li je potraban W8 ili i sedmica zavrsava posao, ako treba 8 da trazim nekog ko ima...

Sa Win 7, možeš skoro sve, što i sa Win 8.1.
Ali ako imaš WP8.1 telefon, mnogo je bolje imati isti sistem i na PC-ju.Pogotovo sa ovom novom nadogradnjom za Win 8.1...:smash:

Poslednja izmena:
@zdenko 1690 placas ako hoces da kacis aplikacije na market...

Uradio sam unlock na telefonu, nista on ne menja ako nedaj boze moras da nosis tel u servis samo izbrises tu app i to je to. E sad ako instaliramo 8.1 preview i tad moramo da nosimo u servis a nije izasao zvanicno onda mogu da ne prihvate garanciju. Ali kao sto je vec receno moze da se vrati na zvanicni update.

Registrovao sam se kao dev, znaci pitanje je bilo glupo, moze sa bilo kod os-a jer se ne instalira sdk :)

Veću glupost nisam dugo pročitao. :d
Pa M$ intenzivno testira wp8.1 već mjesecima, pa nije ovo neki custom rom koji je napravio neki klinac iz dosade..

******ština najobičnija. Precrtani za ubuduće, da ne gubim vreme čitajući gluposti. Ni da prevedu ne znaju ono što pročitaju na drugim sajtovima.

Abnormalna glupost jos kazu da se i gubi garancija o_O
kako da izgubis garanciju ???? to je microsoft dozvolio kao preview potpuno zakonito cak i ako ga apdejtujete sa nekim ne-microsoft programima.
smesni su skroz

******ština najobičnija. Precrtani za ubuduće, da ne gubim vreme čitajući gluposti. Ni da prevedu ne znaju ono što pročitaju na drugim sajtovima.
+1
Samo kilkneš desnim tasterom miša na bookmark ovog sajta i odabereš opciju delete. :)
Ima mnogo kvalitetnijih sajtova za WP, od ovih past and copy amatera...:type:

Bookmark mora da se zasluži, ovde sam mislio na to da klikem na link kad neko postavi...

Abnormalna glupost jos kazu da se i gubi garancija o_O
kako da izgubis garanciju ???? to je microsoft dozvolio kao preview potpuno zakonito cak i ako ga apdejtujete sa nekim ne-microsoft programima.
smesni su skroz

Zapravo microsoft je naveo da postoji mogucnost da se izgubi garancija. Ali ako odneses telefon sa preview verzijom os-a na servis. Ali ako vratis na oficijalnu verziju , ne mozes da izgubis nista.

Ma nije ovde problem o garanciji.Problem je što je ceo članak, u stvari amaterski uredak, idiJotski pamflet, etc, itd...:S:

Ma nije ovde problem o garanciji.Problem je što je ceo članak, u stvari amaterski uredak, idiJotski pamflet, etc, itd...:S:

Slazem se jedino to oko garancije su imali malo tacnosti. Sve ostalo totalne nebuloze.

Pazi majke ti "netestirana" Pa sta su radili napravili ga i odma ga daju developerima , nisu ga testirali :D ahahahha :D .

A i oni izbacaju telefone u prodaju sa tim sistemom. Ne bi to uradili da nije spreman.

Nazad
Vrh Dno