On sad kulira, ja sam pokusao da napravim Intro, al eto![]()
Preinstalirao sam, ali opet ne radi. Mogu ja u podešavanjima da izaberem bilo koji "glavni" jezik i normalno radi. Ali kada izaberem neki članak i kliknem na ikonicu globusa(other langs), ranije su izlazili svi jezici na kojima taj članak postoji, a sada samo crni ekran.
Ja nikad nisam nesto ludo stedeo bateriju, gasio sam navece net zbog smarackih mejlova da me ne bude a ne zbog baterije..
A da bi svako voleo da puni jednom u 5 dana znam da bi, ko kaze drugacije laze..
E, ne mogu da verujem da vam je toliko teško da uđete na wikipediu i proverite da li vam radi otherl langs opcija? Samo hoću da znam da li je do aplilacije ili do mog telefona.
Ma nije nam teško, nego nam je samo mrsko.E, ne mogu da verujem da vam je toliko teško da uđete na wikipediu i proverite da li vam radi otherl langs opcija? Samo hoću da znam da li je do aplilacije ili do mog telefona.
Garancija na baterije je uglavnom 6 meseci,.
Btw, meni je ovo neopevana glupost. Ja nisam video da to u nekom garantnom listu piše. Baterija je sastavni deo uređaja jer bez nje isti ne može da radi, samim tim je pokrivena istom garancijom kao i ceo uređaj, tj. dve godine. Čik da vidim da nego pokuša da mi proda tu foru oko baterije kao "potrošnog materijala" i slične fore naših prodavaca... Kao kad nisu hteli da mi daju novo crevo za sudomašinu jer je ono koje je stiglo iz nju curalo, iste fore, to nije pokriveno garancijom, trt-mrt... čim sam digao frku, dotrčali su istog dana da mi donesu novo.
Radit će svaka normalna baterija više o 2 god. ako se puni svaki dan, samo što ce kapacitet biti značajno manji nego na početku.
Zato su uređaji kod kojih korisnik može sam staviti novu u velikoj prednosti, naročito jer postoje solidne "no name" varijante za 10-15$
Nema mitova Borise, ovde uglavnom postuju ozbiljni ljudi.Ni-Mh baterije treba prazniti do kraja i nikako ne dopunjavati.Za razliku od njih, Li-Ion ne treba prazniti do kraja i povremeno dopunjavanje ne utiče na njeno zdravlje.U jednom momentu će ti "BL-5J" oslabiti.A kada,e to zavisi koliko si je puta punio od 0 do 100%.Koliko tu mitova ima boze me sacuvaj, pa ono 'nikako dopustati ispod 20% da padne!', a ja svaki telefon punio kad je gotovo na izdisaju, ne dozvolim da skroz crkne ali cesto to bude 5, 6%, kapacitet je uvek bio skoro kao prvog dana..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari