Trebalo je da postaviš obrnuto pitanje, koje su prednosti Windows Phone 8 u odnosu na Android.Sve što je Boris naveo je njegovo lično mišljenje, za koje ima i te kako kvalitetnih rešenja.Konkretno, "Pocket File Manager" završava sav posao kao i bilo koji fajl manager na droidu.Konkretno taj "Ativ S" je full unlock telefon i na njega možeš da instaliraš bukvalo sve što i na svaki root-ovani android telefon.Konkretna prednost Google Prodavnice nije u aplikacijama,(95% svih iole bitnijih aplikacija, trenutno je dostupno i za ovu platformu).Problem je Google i njegov tihi rat sa Microsoftom, a to se odražava kroz nedostatak "gaps".Ima alternativnih zamena, ali kopija nije isto što i orginal.Koje su konkretno prednosti android telefona u odnosu na wp8, interesuje me funkcionalnost, znaci sta je to sto android moze a wp8 ne? Da vidim da li mi je to bitno, zato sto sam resio da uzmem Samsung Ativ S ali imam bojazan od prelaska na WP8
Na modelu Samsung Ativ S nikada nećeš moći da koristiš FM radio, jer nema ugrađen modul za FM radio.Sve je isto kao na S3 što se tiče kvaliteta zvuka,kamere, etc.Zvuk će moći da se posebno podešava za 10-tak dana.Vibracija hardwerskih tastera i to će sigurno moći da se isključi u sistemu.UI će imati mnogo veću kostimizaciju, notification centar i još mnogo novina donosi 2 aprili i zvanično predstavljanje Windows Phone 8.1 upgrade OS, pa prati.Dotle možeš da pročitaš nešto više na http://www.wpnovosti.com/Da li ce ikada biti moguce slusati FM radio? Da li podrzava multitasking (npr istovremen slusam muziku i otvaram neku prezentaciju ili igram igricu)? Da li moze da prebacuje preko bluetootha sa androidima? Kakav je zvuk, kamera, wi fi (konkretno Ativ S)?
MOLIM ZA ODGOVORE JAKO MI JE BITNO I HVALA UNAPRED!! Uzgred ako se neko seti jos neke mane poput one neka napise. I da li neko moze da mi kaze neke prednosti wp8 u odnosu na Droid (sem brzine, stabilnosti) Hvala
To će biti na novim 8.1 modelima L630 i L930, koji će biti predstavljeni isto tako 2 aprila.
Ne znam kavo to pištanje ti imaš? :d.
I da, moći će da se stavi slika kao pozadina, koliko sam ja čuo...
Normalno, mislio sam civilizovani da mi se nabroje mane i pradnosti svakog od ova 2 sistema, pa ja da vidim da li mi je to bitno!
1. Vise aplikacija na Androidu mi ne znaci nista, jer sve bitne aplikacije i popularne igrice postoje i za WP8 tu je cak i aplikacija b92
2. UI znam da je skromniji ali to je vec subjektivna stvar, navicicu se na to, jer kad se racionalnije razmisli to mi nista i ne znaci, sve sto ima adnrodi tu je i kod wp8
Mene interesuju neki nedostaci kao sto su nedostatak led notifikacije, mogucnost osvetljenja ekrana u samo 3 jacine, ne mogucnost odvojenog pojacavanja media volume i ring volume i tako ti propusti. Da li postoji jos tih propusta? Probao sa Ativ S i video sam da mu vibriraju tasteri Home, back i search, jel moguda iskljuim vibraciju? Da li mogu da stavim neku sifru pri otkljucavanju telefona? Da li poruke otvara kao konverzaciju ili pojedinacno? Da li ce ikada biti moguce slusati FM radio? Da li podrzava multitasking (npr istovremen slusam muziku i otvaram neku prezentaciju ili igram igricu)? Da li moze da prebacuje preko bluetootha sa androidima? Kakav je zvuk, kamera, wi fi (konkretno Ativ S)?
MOLIM ZA ODGOVORE JAKO MI JE BITNO I HVALA UNAPRED!! Uzgred ako se neko seti jos neke mane poput one neka napise. I da li neko moze da mi kaze neke prednosti wp8 u odnosu na Droid (sem brzine, stabilnosti) Hvala
Sve što je Boris naveo je njegovo lično mišljenje, za koje ima i te kako kvalitetnih rešenja.Konkretno, "Pocket File Manager" završava sav posao kao i bilo koji fajl manager na droidu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari