Evo ti jedan primer.
Ja sam odmah instalirao "Here Drive+",(besplatne mape za ceo svet)."Here Drive" ima besplatne mape samo za naš region.Odmah sam ga deinstalirao, bez otvaranja aplikacije.
Razlog: kada prvi put otvoriš "Here Drive", on ti zabeleži tvoju lokaciju i automatski odredi region.Ako posle hoćeš da instaliraš "Here Drive+", Store ti traži da ga kupiš, jer si već zaveden na njihovom serveru.:smash:
Nema to veze sa SIM karticom, nego sa tvojim Microsoft nalogom...
Mogao si da instaliraš HD+ npr. kao sideload aplikaciju, ali si aktivirao "Here Drive" na telefonu i ne vredi ti ni da ga sada deinstaliraš. :S:
Dobro ako tako tvrdite, sad cu da koristi wifi always on, da vidim koliko ce da guta bateriju, posto sam sa drugim modom imao i do 3 dana bateriju od 100% do nekih 4-8 %
Da, sve kupljene aplikacije će se moći instalirati na oba, ALI nastaje mali problemčić sa kontaktima, OneDrive..Ovakva je situacija: imao sam L620 i dao sam ga ženi a meni uzeo L920. E sad samo treba na njenom telefonu da se prijavim sa mojim nalogom i mogu da instaliram kupljene aplikacije (ako sam dobro razumeo) ?
Da, sve kupljene aplikacije će se moći instalirati na oba, ALI nastaje mali problemčić sa kontaktima, OneDrive..
Naime, oba telefona će "potegnuti" iste kontakte sa hotmail-a, kada se na jednom dodaju novi, automatski ga dobije i onaj drugi, oba koriste isti (Sky)OneDrive
Malo je nezgodno da dvije osobe koriste isti nalog.
Koje su konkretno aplikacije u pitanju (ako nije tajna), odnosno koliko koštaju ??
Možda je ipak bolje napraviti odvojene naloge, ponovo potrošiti nekoliko $ , i "mirna bosna".
Može li neko da uđe na wikipedia aplilaciju i da pogleda da li mu radi opcija other langs? Ja kada hoću neki članak da pročitam na nekom drugom jeziku i izaberm other langs od pre neki dan umesto izbora jezika stoji sam crni ekran
Nalog se postavlja prilikom početnog konfiguriranja telefona, i nije ga moguće naknadno mijenjati, jedino hard reset (brisanje svega), i sve iz početka.
Nijo ovo bez veze napravljeno ovako, kada bi se lako mijenjao čitavo "selo"bi koristilo jedan te isti nalog za kupljene igre i programe, i prebacivali se na svoj za sve ostalo![]()
Ama to je aplikacija Wikipedia od Rudy Huyn-a, (jedina je koja ima žuti title) i radi savršeno na svim jezicima.Preinstaliraj ponovo i radiće...:smash:
Ama to je aplikacija Wikipedia od Rudy Huyn-a, (jedina je koja ima žuti title) i radi savršeno na svim jezicima.Preinstaliraj ponovo i radiće...:smash:
http://www.windowsphone.com/en-gb/store/app/wikipedia/fd40c569-2681-48df-9ff3-53ffd80aa9b5
Prvo nisi naglasio da je u pitanju Lumia 720, što je veoma bitno.Eto na istom telefonu prvih dana baterija trajala oko dan jer sam se upoznavao sa telefonom, i,stalirao app igrao se sa opcijama, itd. Sada pri regularnoj upotrebi (SMS, 5-10 min poziva, blagi surf, provera maila, slusanje mjuze na 15-20 isl) izdrzi oko dva dana, najdalje treceg ujutru mora da se puni...
Ima li neki tip za produzenje ovog trajanja?
U poz procesima mi stoji wapp, heredrive i status tile, a osvetljenost je na min. Cuo sam razne price, pa da li je pozeljno potpuno isprazniti bateriju pre punjenja ili ne?
Eto na istom telefonu prvih dana baterija trajala oko dan jer sam se upoznavao sa telefonom, i,stalirao app igrao se sa opcijama, itd. Sada pri regularnoj upotrebi (SMS, 5-10 min poziva, blagi surf, provera maila, slusanje mjuze na 15-20 isl) izdrzi oko dva dana, najdalje treceg ujutru mora da se puni...
Ima li neki tip za produzenje ovog trajanja?
U poz procesima mi stoji wapp, heredrive i status tile, a osvetljenost je na min. Cuo sam razne price, pa da li je pozeljno potpuno isprazniti bateriju pre punjenja ili ne?
Ne utiče uopšte, baš suprotno.Samo mi objasni za šta ti služi smartphone bez Net-a ???I jos jedno pitanje, da li se smanjuje ukupan vek trajanja baterije ako se telefon dopunjuje u hitnim slucajevima?
Za pocetak stavi osvetljenje na low ili auto.
Iskljuci mobile data, prebaci se na 2g.
Pazi sta inslaliras, koristi provereno dobre appp, ne treba ti neko djubre, na zalost ima toga i na wp, do duse mnogo manje nego na Androidu.
Taj Here Drive ti ne treba u pozadini, iskljuci ga, ipak je bolje da ne bleji u pozadini...
Sta se desava ovde![]()
I onda komotno može da baci svoj Smartphone u kantu i uzme 3310 umesto njega. Aman ljudi, ne robujte bateriji, svako veče na punjač, ujutru pun telefon i guraj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari