Pa to sam imao na SE K810i prije 6-7 godina..Na wp7.8 kada stigne samo se pojavi mala kvacica pored poruke a ovo uzas... I call log isto...
Nisam odushevljen kako rade igrice na windowsu, imam osecaj kao da svaka laguje i ima oko 24fps
Bukvalno.. kad vam poruka NIJE stigla poslednji put?
Ma to je zbog zajedničke podrške za neke igrice, za ove sa 512MB RAM-a. Npr. "Temple Run 2" ,(na mom HTC 8X), mi u toku igre učitava grafiku staze ispred mene kao na nekom starom kompu."Adreno 225", (koji je btw. jači od 305) ladno može da hendluje i mnogo zahtevnije operacije od ove smešne grafike na TR2...Nisam odushevljen kako rade igrice na windowsu, imam osecaj kao da svaka laguje i ima oko 24fps
Ma to je zbog zajedničke podrške za neke igrice, za ove sa 512MB RAM-a. Npr. "Temple Run 2" ,(na mom HTC 8X), mi u toku igre učitava grafiku staze ispred mene kao na nekom starom kompu."Adreno 225", (koji je btw. jači od 305) ladno može da hendluje i mnogo zahtevnije operacije od ove smešne grafike na TR2...![]()
Jel se zezaš ili ozbiljno ? :sceptic:Ma problem su 2 jezgra, kucaj na youtube da vidish kako rade igrice na nokiji 1520 znachi lete na quad coru![]()
Izasao apdejt za mape,bogami kod mene odradio prilicno dobar posao![]()
Ma problem su 2 jezgra, kucaj na youtube da vidish kako rade igrice na nokiji 1520 znachi lete na quad coru![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari