Vip mreza sam, sve sam podesio ruchno lepo al nmg da izaberem ka odem da izaberem ima samo shugavi TIM nishta vishe, moj profil shto sam napravio ne vidi uopshte
Koristi li neko one Nokia Foldere??? Kapiram da je to Nokijin najveci promasaj sto se tice aplikacija. Kopirali su Samsung i eto nije se nesto pokazala, beskorisan dodatak - fail.
Ne stoji im da kopiraju![]()
1) Vrlo često (gotovo uvek) mi se dešava da probam da se nakačim na jednu wifi mrežu od više ponuđenih, konekcija bude neuspešna, pa zatim i za sve druge izbacuje poruku da ne može da se nakači, nakon čega moram da isključim wifi, uključim ponovo i priključim se na onu za koju znam da radi, bez problema. Naravno, nikakav problem ne postoji kada su u pitanju mreže na koje inače može da se nakači, javlja se samo kad je preslab signal ili kad su u pitanju mreže kojima ne može da pristupi. Dakle, javlja se samo kada ne uspe da se prikači na prvu mrežu koju odaberem.
2) Već sam pominjao da se .pdf dokumenti skinuti preko UC Browser ne pojavljuju u Office library, već samo u AdobeReader bazi, dok se dokumenti prebačeni sa računara uredno vide i u Office.
3) Nedostatak stop dugmeta u Music delu, nije najsrećnije rešenje samo pauzirati muziku ili radio program. Insider mi služi da zaustavljam audio plejer i radio, ali bi trebalo i u sam softverski plejer ubaciti to.
4) Već sam pominjao da se prilikom pisanja mejla samo slika može dodati uz napisan tekst. Naravno, dokument može da se doda preko opcije share u Office, ali to onda znači da mora da se ubaci pre otpočinjanja pisanja mejla. Vrlo loše rešenje. Pored toga, ne vidim kako da obeležim više Office fajlova.
5) Call history treba reorganizovati tako da se svi pozivi jednog kontakta grupišu, a ne da na listi stoji deset poziva jednog kontakta, ako smo morali u kratkom vremenskom periodu da se čujemo više puta.
6) Zaista nedostaje File manager, kako bi svi fajlovi bili pregledni. Mene posebno pogađa taj nedostatak, imajući u vidu da je Tota Commander prvi program koji instaliram na svaki računar koji koristim prilikom reinstalacije sistema. Zamara me da pamtim preko koje aplikacije imam pristup kojem fajlu, želim da sve bude na jednom mestu u nekoliko različitih foldera, a da sam sistem prepoznaje u kojoj aplikaciji treba automatski da prikazuje fajlove i izmene u smislu dodavanja novih, brisanja starih, promena imena itd.
7) Search taster je, što se mene tiče, potpuno neupotrebljiv, osim za skeniranje kodova. Ne koristim Bing (doduše, nisam nikad ni probao da ga koristim, možda je i dobar), pa želim da taj taster vodi do nekog drugog sistema za pretragu, tj. da se uvede mogućnost odabira ili ručne promene pretraživača do kojeg vodi pritisak na taj taster.
8) Trebalo bi postaviti notifikacije na glance, jer nema poente da tu stoje samo neka fotografija i vreme. Pritisak na taster za otključavanje ili double tap, da bi se došlo do lock screen i videlo da li ima nečeg novog nema baš preteranu svrhu, pošto nije problem kliznuti na gore i videti šta se dešavalo. Doduše, lock screen prikazuje i notifikacije u aplikacijama koje se ne nalaze na početnom ekranu, ali meni sve najvažnije ionako stoje na vrhu, tako da bi mi značilo da se obaveštenja nađu na glance.
Kako izgleda delivery report u 7.8 ??... A to je sredjeno u wp7.8 kao i delivery report za poruke isto sredjeno u wp7.8...
Evo ja ću da ti odgovorim.Zato što je danas 2014, a ne 2004 godina pa da ti "delivery report" ima neku realnu svrhu.Stvarno sam se iznenadio kad sam video kako funkcionose delivery report ,i nikako ne mogu da skontam zasto su se vratili vise od 10 godina unazad kad je to u pitanju ?
Bukvalno.. kad vam poruka NIJE stigla poslednji put?
Meni je na n97mini bio ukljucen report. Nikad ga nisam primecivao , samo mi je bezveze smetao kao obavestenje. Zamisli da ti za svaku poruku stize notifikacija posle poslate poruke :S ... Ja saljem preko 100 poruka dnevno. Zesci smor bi bio ma kakvo to obavestenje bilo . To mi je bas bezveze . Nikad ga ne bih ukljucio. Mada ne bi bilo lose da ima negde history gde mozes da vidis statuse poruka da li je dostavljena ili ne. Znaci kad nisi siguran i kada ti treba da mozes da pogledas. Ali ne da ima obavestenje .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari