Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

UTF-8
A za jezik titla u payer-u odaberi srpski ili češki ili sl...

Ja sam Moli kupio prije 10-tak dana, stvarno je vrhunski.
Za ovakvu app mi nikada nije žao dati para.

Sta koristite za navigaciju, drive here, ili default mape?
Oteo sma burazeru Ativ S :D
Najbolje je da na Ativ S instaliraš "Here Drive+", a preko programa "Fiddler2",(koji se naravno predhodno instalira na računar). :smash:

Moze li da se predje 11 level na I Surrender?? Ne mogu nikako da preskocim onu prvu veliku kutiju, imao sam 200 smrti...

Moze li da se predje 11 level na I Surrender?? Ne mogu nikako da preskocim onu prvu veliku kutiju, imao sam 200 smrti...

Hehe imam i ss . :D . Presao sam svih 15 lvl sa 611 smrti tako nesto i to iz prvog paljenja igrice :D

Kako da obrisem privremene datoteke, izasle mi na 800 mb. Kliknuo sam bio na obriši, ali ostaje isto?

a da, kad se region prebaci na US, na primer, PayPal ne može da se podesi zbog adrese i ostalog

Kod Vibera nakon apdejta sve radi kako treba(neki prijavljuju da su morali reinstall/install) jedino ne prijazuje da imate propusten poziv. No to je novi bug jer je to radilo do poslednjeg apdejta te cenim da ce srediti brzo...

Ja sam izbrisao temp. fajlove tako sto sam usao u temporary files >internet explorer settings>delete history
i od dva giga fajlova mi je ostalo 300 mb

Poslednja izmena:
Stignem do zadnjeg nivoa na I Surrender za oko 10 minuta i 400 smrti i na onom nizem nivou znaci pred sami kraj slucajno stisnem home i izbaci me iz igre. Znaci poludeo sam!!

Poslednja izmena:
Cek, cek, zar to nije samo da te baci u background, a opet stisnes home i vratis se?

Kad opet stisnes home ne vrati te, bar mene ne vrati.
Kod svake druge igre iz koje sam izasao nastavis odakle si stao kad otvoris igru opet. Obicno se samo pauzira a ovaj pakao od igre me vratio na pocetak, nema ni pauzu mislim samo jedva ceka kad ces da izadjes (da se predas) :D

Ima li neki changelog za gdr3 developer, kakve su razlike izmedju obicnog gdr3 i developer???

Ima li neki changelog za gdr3 developer, kakve su razlike izmedju obicnog gdr3 i developer???
Samo je jedan gdr3, i NEMA nikakve razlike.
Razlika je što smo ga mi "developri" dobili prije 3 mjeseca, a neki tek sad uz Black update.

edit:
kada je došao Black za moju L820 na popisu je bilo ovo:
wp_ss_20140116_0001.png

Poslednja izmena:
Da i meni je tako isto pisalo.
Mogli su bar da stave da je Black u pitanju ;)

Ne mogu nikako da namestim mobilnu mrezu pomagajte ljudi ativ s je u pitanju :)

Koristi li neko one Nokia Foldere??? Kapiram da je to Nokijin najveci promasaj sto se tice aplikacija. Kopirali su Samsung i eto nije se nesto pokazala, beskorisan dodatak - fail.
Ne stoji im da kopiraju ;)

Zar se to ne učita samo po sebi, kad se ubaci kartica?
Koja si mreža?
Ja mogu da ti iskucam šta je kod mene u podešavanjima za Telekom, ako si kod njih, pa da ručno napraviš AP.

Nazad
Vrh Dno