Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

Sad mi kazes :) Vratio sam da nije primary... Nego sam primetio, i pre ovog cackanja sa aliasom, da svako malo u email&accounst stoji 'not up to date' za live mejl. Moram sync rucno da bi se sklonilo to, ali uredno mu stizu mejlovi..

Jel toliko to tesko namestiti Gmail ili je to Boris u pitanju? :D

Ispadas bezobrazan iznova, mozda nenamerno. Iskompikovali su stvari, nije vise preko EAS-a, sad mora ova zaebancija sa forwardovanjem ako hoces push.

Vidiš da si mu uzeo android ne bi se toliko patio oko mail-a. Vidim živci popuštaju. Bolje lezi spavaj, sutra ćeš namestiti, sad možeš samo još više da se iznerviras.

Samo ti odmori od ove teme malo. Ne popustaju zivci nego si bezobrazan.

Darko ajde pomozi mu, sad će još i drain da se pojavi :d

Pa jel ti čitaš uopšte nešto, ili ja pišem na kinesko-mandarinskom dijalektu ?

Elem,Borisov buraz prešao sa an-droida na L925 i hoće čovek da mu sve našteluje da radi,jer ovaj nije u tom filmu.Peek u Glance-u nije radio,a to je sistemska aplikacija i treba da se malo pogura, (da ne kažem pushuje). :eyebrows:

E, nemoj da si bezobrazan i drzak! Nema veze sto je sistemska aplikacija, stizu apdejti i za njih, jel stvarno mislis da svi koriste ove gluposti od programa kao sto su sysapp pusher i taj lumia updater.

Baš sam bio se čuo sa drugom i pitao ga (ima valjda 820) baš ga zezao kao čujem patnje za nameštanje mail-a. On kao wtf. Ja kao jel radi push i sve? Kaže radi. Za koliko si namestio? Kaže ne zna, nije merio vreme, ali sve normalno prošlo.

Mislio sam, znajući da Google i nije baš u nekim odnosima sa MS, možda nešto uradio. Znači nije problem do sistema, to htedoh da vidim, jer stvarno šteta za one koji su jako dugo na Gmail-u da imaju problem na WP-u.

E, nemoj da si bezobrazan i drzak! Nema veze sto je sistemska aplikacija, stizu apdejti i za njih, jel stvarno mislis da svi koriste ove gluposti od programa kao sto su sysapp pusher i taj lumia updater.
Ma ne mislim.Koristi ih samo ova gluplja većina koja postuje na ovoj temi...:p

Poslednja izmena:
Ja ne znam o čemu vi pričate ali ni ja nemam as item arrive na gmail, najmanje je 15min sync. Regularno napravljen nalog, tj izabrao Google u opcijama...

Extra, bas sam zadovoljan Black update-om - Glance ima sad pravi smisao postojanja - kao na N9 kako je bio.
No nisam primetio da Double Tap trosi puno bateriju, Glance je na Peak i to mi je nekako najbolje.
E sad pitam se koje sve notifikacije mozemo ocekivati na Glance-u (poruke, email, pozivi, whats up) a dali je omogucen dinamicki prikaz ikonica ili svaka ima svoje mesto tj poziciju na Glancu????
Sta je sa Skype-om, Viberom - jel to predvidjeno da prikazuje notifikaciju ili su samo podrzane app koje se prikazuju i na Lock screen-u?

Ja sinoć proverio, l520 na telenoru nije zaključan

Pa nebulozno je da ih zakljucavaju, sta dobijaju sa time??? Proslo je to vreme, samo se otezava isporuka takvih uredjaja.
Pre ce korisnika privuci nesto otkljucano nego zakljucano...niko ne zeli ogranicenost na jednu mrezu.

Jel zna neko kako da uvezem kontakte sa hotmail na gmaim? Pokusavao nesto ali mi ne ide

Extra, bas sam zadovoljan Black update-om - Glance ima sad pravi smisao postojanja - kao na N9 kako je bio.
No nisam primetio da Double Tap trosi puno bateriju, Glance je na Peak i to mi je nekako najbolje.
E sad pitam se koje sve notifikacije mozemo ocekivati na Glance-u (poruke, email, pozivi, whats up) a dali je omogucen dinamicki prikaz ikonica ili svaka ima svoje mesto tj poziciju na Glancu????
Sta je sa Skype-om, Viberom - jel to predvidjeno da prikazuje notifikaciju ili su samo podrzane app koje se prikazuju i na Lock screen-u?

Sva obavestenja/aplikacije koje namestis da ti daju obavestenja na lockscreenu , ista ta, istim redosledom su ti na glance.
E sada vise bar necemo da cujemo kakav je to wp nema notification LED . Hehehe.... Ovo je MNOGOOO bolje :) .

Zna li neko da li su windows telefoni u telenoru zaključani na mrežu?
Da vam pojasnim: nijedan WP8 kupljen sa mreže nekih od operatera u Srbiji nije zakjučan.Microsoft ne dozvoljava da mu se prčka po softweru, samo tako.Nego mora da se plati rebranding.
Kada platiš licencu, onda možeš da dobiješ npr. Nokia Lumia Vip telefon i zaključaš ga za Vip mrežu...:smash:

Poslednja izmena:
Ja ne znam o čemu vi pričate ali ni ja nemam as item arrive na gmail, najmanje je 15min sync. Regularno napravljen nalog, tj izabrao Google u opcijama...

Koliko god puta ponovo da napravim acaunt, svaki put ima as items arrive. Nemam pojma, mozda stvarno postoji neki bag

Prilozi

• wp_ss_20140131_0001.png
    wp_ss_20140131_0001.png
    38.9 KB · Pregleda: 81
Poslednja izmena:
Hm to je cudno i ja nemam tu opciju...
Da nie to vezano nekako za Gmail podesavanja na kompu??

Prilozi

• wp_ss_20140131_0002.png
    wp_ss_20140131_0002.png
    47.8 KB · Pregleda: 71
Ja za yahoo i gmail nemam dnevnu proveru a imam as item arrive na L820 dok na L520 imam dnevnu a nemam as item arrive

Ljudi kako da namestim da mi posle 3 sms poruke ne prelazu u mms poruku da ne konvertuje u mms, imam ativ s gdr3 zadnji updejt?

To nebi smeo sa tekstom da radi, tek kada dodas neku multimediju (sliku, zvuk ili video) tek onda treba da ti prebaci u mms.
Resetuj ti lepo tvoj Samsung.

Auuu pa ko ce da vraca posle sve :) ima li neko drugo resenje?

Nemoj da pises referate u SHORT message servisu? :p

Nazad
Vrh Dno