Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

Nebi trebalo da kasne poruke izvestaj nikad nisam ni ukljucivao tako da sam sad saznao i kako funkcionise obavestenje o dostavu.
Zali se operateru ako ti kasne poruke

Na wp7.8 kada stigne samo se pojavi mala kvacica pored poruke a ovo uzas... I call log isto...

A koliko treba da imam slobodnog prostora kad instaliram black ?

Nisam odushevljen kako rade igrice na windowsu, imam osecaj kao da svaka laguje i ima oko 24fps

Ne znam sta si igrao ali meni je sve radilo dobro.

Poslednja izmena:
Nisam odushevljen kako rade igrice na windowsu, imam osecaj kao da svaka laguje i ima oko 24fps
Ma to je zbog zajedničke podrške za neke igrice, za ove sa 512MB RAM-a. Npr. "Temple Run 2" ,(na mom HTC 8X), mi u toku igre učitava grafiku staze ispred mene kao na nekom starom kompu."Adreno 225", (koji je btw. jači od 305) ladno može da hendluje i mnogo zahtevnije operacije od ove smešne grafike na TR2...:mad:

Ma to je zbog zajedničke podrške za neke igrice, za ove sa 512MB RAM-a. Npr. "Temple Run 2" ,(na mom HTC 8X), mi u toku igre učitava grafiku staze ispred mene kao na nekom starom kompu."Adreno 225", (koji je btw. jači od 305) ladno može da hendluje i mnogo zahtevnije operacije od ove smešne grafike na TR2...:mad:

305 nije puno slabiji od 225 , u pitanju je samo to sto uz 225 ide dual core od 1.5ghz, dok uz 305 ide dual core od 1 ili 1.2ghz...
305 je novija generacija, dok 225 je oc verzija 220.

Rekao si mu. :rtfm:

Evo na primer subway surfers na optimus g dok sam imao i galaxy s3 imao sam osecaj da je igra zakucana na 60fps dok sad na ativu ovom imam osecaj da ima 24 frejmova konstantno, mozhda je takva optimizacija na wp ja stvarno ne znam

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Probajte Final Fight Z ko vec nije!
Igra je zaraza! Predobra.

Ma problem su 2 jezgra, kucaj na youtube da vidish kako rade igrice na nokiji 1520 znachi lete na quad coru :D

Ma problem su 2 jezgra, kucaj na youtube da vidish kako rade igrice na nokiji 1520 znachi lete na quad coru :D
Jel se zezaš ili ozbiljno ? :sceptic: :D
Kakav GPU ima l1520 u odnosu na ove lumijce sa Adreno 305,aaa ?

Pa normalno, posto je SOC u pitanju to je i logicnije - vise procesorske snage - bolje iskoriscenje GPU-a.
Stavite Athlon dvojajcani na 7790 i stavite Phenom 4jezgra - i poredite rezultate :)

Izasao apdejt za mape,bogami kod mene odradio prilicno dobar posao :)

Ja sam zadnji x updetovao mape u petak 31.1 u pitanju su Nokia Mape - Here.
Sad nemam nikakav update.

Meni na 1020 svaka igrica koju sam probao radi isto kao na S4 recimo. Ok S4 ima FHD ali i duplo jaci quad-core.
Dakle svaka igrica mi je radila i radi odlicno.

Vrh Dno