Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

Od Blacka kasne poruke na IM+ (Gtalk) nekih 10, 15 min.. neje dobro, mada momci su aktivni i nadam se updateu skoro. Takodje i PC Remote Pro mi otvara par sekundi duze od juce..

Znachi mora da opalim factory, a shta ako bude isto posle toga? :)

Ahahaha :) e zab da vam kazhem da mi je TIM verzija pa mozhda je tako na ovoj verziji

Tako ti je podešeno da više od 3 sms poruke, telefon računa kao mms.Tu hard reset ne pomaže. Koristi email poruke za referate...
@Boris
Probaj da preinstaliraš te problematične programe.
Ipak je dobro što ima vas što su se zaleteli da odmah instaliraju Black.Sada ljudi samo treba da čitaju ovaj forum i procene da li im se isplati blekovati fon...:D :D :D

Tako ti je podešeno da više od 3 sms poruke, telefon računa kao mms.Tu hard reset ne pomaže. Koristi email poruke za referate...
@Boris
Probaj da preinstaliraš te problematične programe.
Ipak je dobro što ima vas što su se zaleteli da odmah instaliraju Black.Sada ljudi samo treba da čitaju ovaj forum i procene da li im se isplati blekovati fon...:D :D :D

Naravno da se isplati, meni je dovoljan razlog notifikacije na glance, i double tap to wake na 720 .

A da , vidim da su promenili raspored opcija u settings . Primetio sam na tome da je sada background tasks prva opcija a bio je na kraju .

Poslednja izmena:
Ja čeprkao i nisam našao. Mislim da sam maksimalno nekad poslao 7-segmentnu poruku, ali ni tada mi nije napravio problem.

Naravno da se isplati, meni je dovoljan razlog notifikacije na glance, i double tap to wake na 720 .

A da , vidim da su promenili raspored opcija u settings . Primetio sam na tome da je sada background tasks prva opcija a bio je na kraju .

Pa ja jos na Gdr1 sam imao back apps na prvom mestu :) to je nesto do tvog modela bilo ;)

Danas restartovao telefon i kada se podigao sistem iskocio toast sa Welcome to Nokia Black, fin detalj samo nisam video sta se krije iza tog toasta... :D verovatno vodi ka extras+info.

Poslednja izmena:
Na 720 imam 10 procesa u pozadini koji mi bas trebaju i baterija izdrzi 1,5 - 2 dana umerene potrosnje.
Wifi ne gasim, drzim peak glance a sada i double tap.
Osvetljenje je na auto.

Koliko pozadinski procesi jedu bateriju? Da li ih blokirate?

Da blokiram sve koje ne trebaju, a realno ne treba ti nista osim vremenske prognoze, whatsapp ako ti ne radi bez procesa, nekima radi..

Ativ s je pandan sa galaxy S3, (samo sa drugim OS).Jedina mu je mana što nema FM radio.Ako ti ne smeta njegov specifičan Samsung dizajn,preporuka svakako.
Za razliku od Lumia telefona potpuno je otključan za instalaciju third-party ".xap" aplikacija i igrica, (pa i onih krekovanih).

Aha, ok. Burazer se zalepio za njega, a gledam lumie su skuplje i to fino, a ne vidim da su nesto extremno bolje. Pandan Ativ S je Lumia 920 koliko sam skontao.

Aha, ok. Burazer se zalepio za njega, a gledam lumie su skuplje i to fino, a ne vidim da su nesto extremno bolje. Pandan Ativ S je Lumia 920 koliko sam skontao.
Jeste ista su klasa, samo što Ativ S ima samo 16GB ROM-a, ali zato ima SD card slot...

Zato sto muski telefoni imaju prednost :D

Ovako radi Nokia update servis.Prvo puštaju update za muški, pa onda ide unisex, a na kraju se apdejtuju i ženski Lumia modeli.Ne znam da li boja maske ima veze sa update police pravilima firme, ali proguglajte i vi malo,nešto,mislim... :type:

Poslednja izmena:
It's ok... Procitao sam negde da ce do kraja ovog dana izaci za sve telefone...

KOd mene još ništa. Lumia 720, mts, proveravao sa podešavanje-ažuriranje i ništa. Mora da je zato što mi plava zaštitna futrola.....hahahaha.

Cccc. na to je trebalo na vreme da misliš.Sada je kasno, jedino da se menjaš sa Borisom, ako hoće da trampi njegov alfa primerak. :d

koji encoding treba da stavim da bih normalno video Š i Ž u Moliplayer Pro?

Nazad
Vrh Dno