Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

:)

WP81_Volume_controls.jpg

Dobro je, doći ćete vi u 2014 za jedno par godina :p

Nista, srecna Nova 3000. p.n.e :)

Ne razumem, sad ja valjda treba da kazem vise srece drugi put, mozda tad fora uspe...

Mislim okej kapiram da vam se nesto ne svidja i postujem to ma sta vi mislili al morate i vi da shvatite da ozbiljno smarate sa nekim stvarima vise cak iako je sala. Niko od nas nije budala pa da koristi to nesto jer eto ne zna ni za sta drugo vec mozda zato jer se sracunao u smislu da ima vise + od - i to je to... Mislim naravno da treba da ima odvojene komande al isto tako nikakva drama nije bila do sad jer ih nije imao.

Nista, srecna Nova 3000. p.n.e :)

Kako su vickasti ovi androidasi i jos je vickastije sto su non stop tu u ovim temama..

Btw, vec sam napravio burazeru nalog na klasican gmail iz podesavanja, povukao mu je sve kontakte, nema 'as arrive' naravno. Sad ako mu namestim da forwarduje na outlook, moram li da brisem ovaj gmail, hoce se onda povuci kontakti opet, moram li obrisati outlook nalog sa telefona, pa tek onda ponovo dodati, nakon namestanja forwardovanja? Jbm im sve kako su ovo iskompikovali olosi.

Poslednja izmena:
Ja koristim i Android i WP i mislim da je svaki na svoj način OK, svaki ima i prednosti i mane, a realno i jedna i druga platforma fino rade za jednog prosečnog korisnika u Srbiji, a takvih je 98%!

Inače telefon mi je na MTSu, ali je donet iz Italije pa je možda zbog toga dobio apdejt!? :p

Kako sam korisnik i Androida sad čekam apdejt za LG L9 II, nadam se KitKatu. ;)

Ne razumem, sad ja valjda treba da kazem vise srece drugi put, mozda tad fora uspe...

Mislim okej kapiram da vam se nesto ne svidja i postujem to ma sta vi mislili al morate i vi da shvatite da ozbiljno smarate sa nekim stvarima vise cak iako je sala. Niko od nas nije budala pa da koristi to nesto jer eto ne zna ni za sta drugo vec mozda zato jer se sracunao u smislu da ima vise + od - i to je to... Mislim naravno da treba da ima odvojene komande al isto tako nikakva drama nije bila do sad jer ih nije imao.

Како није драма. Играм игрицу, смањим звук, после заборавим да појачам и пропустим позив.

Додато: Скидам Црног. ВИП мрежа.

@ lozac

Pa ja pratim WP8 temu jer razmisljam o kupovini L1020 kad mi istekne ugovor a to sto vi (koji ste presli sa androida od 20e na WP8 i koristite ih kao 3310 sa twitter i blic aplikacijom) ne mozete da prihvatite malo zezanja i kritike.. to je posebna prica :)

Jel to buraz presao sa One V na L925?

Poslednja izmena:
Desire HD i One X su u svoje vreme bili sve samo ne androidi od 20e. I ova sad 920 sa svim svojim manama mi je svetlosnim godinama ispred oba u vreme uzimanja. Sto se koriscenja tice sta je merilo ozbiljnog koriscenja? Jel opet treba da se vracamo na dzojstik pricu ili smo zavrsili sa tim detinjarijama?

Malo zezanja i kritike?? Malo?

Ovo je preslo u nekakvu bolest ili opsednutost, sta li je...

Како није драма. Играм игрицу, смањим звук, после заборавим да појачам и пропустим позив.

Додато: Скидам Црног. ВИП мрежа.

Pa nije drama, prosto ne zaboravis da pojacas zvuk posle toga i to je to. Mislim glupost je da me ne shvatis pogresno, TREBA da ima to podesavanje i imace ga za 2 meseca poenta price da to nije stvar koja je(bar meni) do te mere onemogucila normalno koriscenje telefona da sam bio resen da ga menjam.

@ Emix

Pa ne znam sta ostali rade ali ja ovu temu uglavnom citam, i malo sam se zezao za odvojena podesavanja zvuka od pre hrista, sta sad.. :)

Jeste, nije mogao da se iskontrolise Najlepsi i najbolje izradjen telefon po mom misljenju, a drzao sam ih sve koji bi trebali da budu u toj kategoriji..

Vala bas, mnogo lep i dobar fon samo steta sto ih nema bas po oglasima pa drze jake cene. Deluje bas dobro i u cb kombinaciji.

Poslednja izmena:
Btw, vec sam napravio burazeru nalog na klasican gmail iz podesavanja, povukao mu je sve kontakte, nema 'as arrive' naravno. Sad ako mu namestim da forwarduje na outlook, moram li da brisem ovaj gmail, hoce se onda povuci kontakti opet, moram li obrisati outlook nalog sa telefona, pa tek onda ponovo dodati, nakon namestanja forwardovanja? Jbm im sve kako su ovo iskompikovali olosi.

A sta si stavio kao MS nalog? Tu gmail adresu? Ako da, onda nista ne moze bez hard reseta. Ako imas iste kontakte na gmail i outlook prosto ce sam da napravi merge i to je to, ne moras brisati ako neces. Ako forwardujes mail sa gmail na outlook mozes da obrises gmail onda, ostace kontakti sa outlooka.

Ne, napravio je novu Live adresu, gledam da li mogu da zadrzim ovaj Gmail nalog sto sam mu vec napravio, stavim da se rucno skidaju mejlovi, odnosno da ne dira to, a forwardujem mu gmail na outlook i to je to. Kontakte nema nikakve jos na outlooku, tek je napravio nalog..

Jeste, nije mogao da se iskontrolise :D Najlepsi i najbolje izradjen telefon po mom misljenju, a drzao sam ih sve koji bi trebali da budu u toj kategoriji..

Kvalitet izrade je vrhunski. Ja sam se ranije razmisljao da li bih mozda menjao itd ali sam odustao. Da sam imao bilo koji drugi WP verovatno bih to napravio ovako sa 920 se jednostavno ne isplati. Em treba skoro pola para dodati, em gubim 16gb memorije, em se meni licno vise svidja IPS od Amoleda. Ali cinjenica kad uzmes telefon u ruku opet se nekako zapitas a da li mozda ipak... :)

A, da, i wireless charging :D

Poslednja izmena:
Ne, napravio je novu Live adresu, gledam da li mogu da zadrzim ovaj Gmail nalog sto sam mu vec napravio, stavim da se rucno skidaju mejlovi, odnosno da ne dira to, a forwardujem mu gmail na outlook i to je to. Kontakte nema nikakve jos na outlooku, tek je napravio nalog..

Exportuj sa GMaila na PC-ju kontakte kao csv, dobijes jedan fajl, uploaduj ga na Live, to je minut posla bukvalno i svi kontakti su prebaceni. Na Gmailu na PC u opciji forwarding dodaj da sve mejlove forwarduje na tu live adresu i u telefonu ostavi samo taj live nalog. Povuci ce sam sve kontakte i imace push mail cim nesto sa GMail stigne na Live a stici ce odmah a samim tim odmah i na telefon...

Cool, probacu tako.. a da ne brisem sad ovaj live koji je vec na telefonu pa da ponovo dodam posle ovog uvozenja CSV fajla?

Poslednja izmena:
Ako je to taj isti nalog tj AKO JE PODESEN kao MS account onda ga ne diraj, samo na kraju napravi sinhornizaciju. Ako nije on podesen kao MS account moras hard reset pa ispocetka.

Pa onaj nalog, potreban da bi sljakao Store.. Sa live.com.

Onaj nalog koji si upisao kad si prvi put upalio telefon, dakle, da taj je. Onda ne moras da brises, samo uradi sync na kraju.

Cool. Ovo bi mogao i sebi da uradim realno, da ostavim samo Outlook :)

Fensi ovaj Glance :(

Spuštaju cijenu, ali na njima bitnom tržištu US (60$), da bi ljudi isprobali wp8, pa ako im se svidi, onda prelaze na neki kvalitetniji.

U EU početna cijena je bilo 200€, sada je oko 100-120€, što je i dalje puno para za totalno ogoljenu Nokiu..

Svi dijelovi + izrada ne koštaju više od 30$, tako da se ne morate brinuti da "jadni" M$ ima samo gubitke sa L520...

Da u pravu si, ali tako je manje vise sa svim modelima...
Koliko je izrada Nokije 100 , 200din??
Pa i 1520 ne verujem da je vise od 200e izrada a prodaje se za koliko 700e...
A tek prica za Galaksije...to je tek tuga pomenuti, otimacina.
Htc one sa Nokijinim patentiranim mikrofonom :D trebalo bi da kosta najvise 300e

Cool. Ovo bi mogao i sebi da uradim realno, da ostavim samo Outlook :)

Fensi ovaj Glance :(

Pa mogao bi, planiram i ja to da napravim. Manje naloga za sync a sve je tu...

Glance ima smisla zbog Amoleda. I na 820 izgleda super. Mislim izgleda i ovde na 920 al sve sam nekako ubedjen da ce da trosi dosta struje. Ona peek varijanta mi je ne znma, nekako polovicno resenje :) Moracu na kraju da ga ostavim ceo dan ukljucenog da vidim jel ima razlike...

Prebacio sam neku aplikaciju na sd karticu, ali u windows prodavnici nemam opciju da instaliram sa sa kartice.

Vrh Dno