Tu opciju su imali telefoni u Mesopotamiji![]()
Stigao Black za Lumiu 520, upravo skinuo.
Radi double tap, nema glance, ali će i on sigurno u 8.1, za sirotinju sve na kašičicu! :d
Nista, srecna Nova 3000. p.n.e![]()
Nista, srecna Nova 3000. p.n.e![]()
Ne razumem, sad ja valjda treba da kazem vise srece drugi put, mozda tad fora uspe...
Mislim okej kapiram da vam se nesto ne svidja i postujem to ma sta vi mislili al morate i vi da shvatite da ozbiljno smarate sa nekim stvarima vise cak iako je sala. Niko od nas nije budala pa da koristi to nesto jer eto ne zna ni za sta drugo vec mozda zato jer se sracunao u smislu da ima vise + od - i to je to... Mislim naravno da treba da ima odvojene komande al isto tako nikakva drama nije bila do sad jer ih nije imao.
Како није драма. Играм игрицу, смањим звук, после заборавим да појачам и пропустим позив.
Додато: Скидам Црног. ВИП мрежа.
Jeste, nije mogao da se iskontrolise Najlepsi i najbolje izradjen telefon po mom misljenju, a drzao sam ih sve koji bi trebali da budu u toj kategoriji..
Jel to buraz presao sa One V na L925?
Btw, vec sam napravio burazeru nalog na klasican gmail iz podesavanja, povukao mu je sve kontakte, nema 'as arrive' naravno. Sad ako mu namestim da forwarduje na outlook, moram li da brisem ovaj gmail, hoce se onda povuci kontakti opet, moram li obrisati outlook nalog sa telefona, pa tek onda ponovo dodati, nakon namestanja forwardovanja? Jbm im sve kako su ovo iskompikovali olosi.
Jeste, nije mogao da se iskontroliseNajlepsi i najbolje izradjen telefon po mom misljenju, a drzao sam ih sve koji bi trebali da budu u toj kategoriji..
Ne, napravio je novu Live adresu, gledam da li mogu da zadrzim ovaj Gmail nalog sto sam mu vec napravio, stavim da se rucno skidaju mejlovi, odnosno da ne dira to, a forwardujem mu gmail na outlook i to je to. Kontakte nema nikakve jos na outlooku, tek je napravio nalog..
Spuštaju cijenu, ali na njima bitnom tržištu US (60$), da bi ljudi isprobali wp8, pa ako im se svidi, onda prelaze na neki kvalitetniji.
U EU početna cijena je bilo 200€, sada je oko 100-120€, što je i dalje puno para za totalno ogoljenu Nokiu..
Svi dijelovi + izrada ne koštaju više od 30$, tako da se ne morate brinuti da "jadni" M$ ima samo gubitke sa L520...
Cool. Ovo bi mogao i sebi da uradim realno, da ostavim samo Outlook![]()
Fensi ovaj Glance![]()
Tu opciju su imali telefoni u Mesopotamiji![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari