MICRO V91
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.06.2013
- Poena
- 200
Ja na low, cak bi i za nijansu smanjio da moze.
Ja na srednje. Pre sam na low , ali boje izgubi mnogo .
Ja na low, cak bi i za nijansu smanjio da moze.
Promenjen status u coming soon , za 720 i 520, vezano za Srbiju !
Da li mora da se izbrise ili ostavi preview for developers ili ti gdr3 zbog black update-a?
Ne može da se izbriše, kako to zamišljaš ?Da li mora da se izbrise ili ostavi preview for developers ili ti gdr3 zbog black update-a?
Za koju lumiu je najpametnije menjati neotpakovan sgs4? Necu ni da ga otpakujem, ide odma'...925 mi se ne svidja jer nudi sve isto kao i 920, a i ne svidja mi se aluminijum, pre bih na onu "plastiku", polikarbonat...
Ima i ljudi kojima se ne svidja 925Svaki dan nesto novo cujes
![]()
Za koju lumiu je najpametnije menjati neotpakovan sgs4? Necu ni da ga otpakujem, ide odma'...925 mi se ne svidja jer nudi sve isto kao i 920, a i ne svidja mi se aluminijum, pre bih na onu "plastiku", polikarbonat...
Nema potrebe za NSU, ako je izašlo "Coming soon". Prema urednicima WPCentrala, to je znak da dostupnost stiže najkasnije 72 sata nakon toga, a najčešće i istog dana.
I meni se apdejtovao Viber. Solidno unapređenje. Stigla probna i zvučna i push notifikacija za poruku, a zaboravio da prijavim da je čak i onaj bajati Viber uspeo da pozvoni prekjuče.
Vidim da neki imaju problema nakon apdejta (ja ne), a za njih je preporuka da odrade čistu novu instalaciju, kada bi sve trebalo da proradi kako treba.
Kako su počeli da dodaju nove stvari za slabije modele (a za Amber su tvrdili da ih nisu dodali, jer je hardverski bilo nemoguće), ne bi me čudilo da 520 uz 8.1 dobije Glance, a mi na 720 raw fotografije, na primer.
Jedva čekam notifikacije na Glance-u.Mislim da ću biti u iskušenju da vratim glance na "always on", s tim što bi se u tom slučaju Lockscreen praktično pokazao kao nepotreban. :/
Ma meni odgovara nsu, zbog downloada, a i volim da uradim clean install , kad vec se radi veliki ubdate da uradi prakticno i hardreset.
A koliko bi trebao na telefonu cisto Black update da zauzme???
Nije to neki ogroman update, ne bar veci od 100mb ?
Hhehe... Salis se ??? Gdr2 + Amber je bio 1.24 GB, zasto mislis da ce ovo biti manje ? Mozda samo bude vise. Ali 100 mb nece sigurno.
Ako imaš GDR3 već instaliran, onda ćeš dobiti samo Nokia firmware, što i nije neki veliki update, a inače GDR = mali update
p.s.
Bilo je razgovora na WP Central u vezi ovoga, i Daniel Rubino je rekao da ne vidi nikakvu potrebu za tzv. "clean install" opcijom, OTA radi sasvim o.k. , (pa ne koristimo android)..
Ako imaš GDR3 već instaliran, onda ćeš dobiti samo Nokia firmware, što i nije neki veliki update, a inače GDR = mali update
p.s.
Bilo je razgovora na WP Central u vezi ovoga, i Daniel Rubino je rekao da ne vidi nikakvu potrebu za tzv. "clean install" opcijom, OTA radi sasvim o.k. , (pa ne koristimo android)..
Drug kupio l920 nema ni amber jos uvek ,ali nikako ne uspeva da ga apdejtuje preko telefona ,samo stoji 0% i prekine se ,e sad da li postoji neki drugi nacin za apdejt.
Ja sam tako instalirao beamer na l820 tako da moze
E da, sad može i običan Nokia Camera (bez beta) na naše nePureView uređaje.Ja instalirao.
A očigledno da se sa Blackom gube one ručne 4 sekunde za brzinu zatvarača blende
Mada opet, ručno ISO 100 i sam će telefon da pogura na 4sek
Verovatno će moći i Beamer u narednom periodu kad ga optimizuju.
Što se tiče veličine, Amber + GDR2 jeste bio skoro 1,3GB, ali preko NSU-a. Dakle, to je ceo WP operativni sistem bio.
Ovaj update Black + GDR3 bi verovatno trebalo da ide oko 200 MB + još 400-500 privremenih da se to raspakuje i doinstalira.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari