- Učlanjen(a)
- 16.12.2007
- Poena
- 580
Ae opusti se malo zivot je pred tobom, sta si se uhvatio toh draina kao pijan plota...
Pozdrav svima ... Imam mali problem sa storage-om na 720-ici ... tacnije zauzeto mi je oko 2.8 giga, a izbrisao sam sve sto sam mogao ...
Koristio sam i Shrink Storage ( koji mi je ranije dosta pomogao ), i on prijavljuje da je oslobodio tih 2.8 giga memorije, ali storage check prikazuje da je taj prostor jos uvek zauzet, i to vecim delom koristi "Media and files" oko 1.8 giga , a ja sam sve fajlove prebacio na SD card ... Ostali deo je zauzet sa other "dokumentima" ...
Ima li jos koji nacin da oslobodim taj prostor ?
Ae opusti se malo zivot je pred tobom, sta si se uhvatio toh draina kao pijan plota...
Pozdrav svima ... Imam mali problem sa storage-om na 720-ici ... tacnije zauzeto mi je oko 2.8 giga, a izbrisao sam sve sto sam mogao ...
Koristio sam i Shrink Storage ( koji mi je ranije dosta pomogao ), i on prijavljuje da je oslobodio tih 2.8 giga memorije, ali storage check prikazuje da je taj prostor jos uvek zauzet, i to vecim delom koristi "Media and files" oko 1.8 giga , a ja sam sve fajlove prebacio na SD card ... Ostali deo je zauzet sa other "dokumentima" ...
Ima li jos koji nacin da oslobodim taj prostor ?
Klasicno ono "nemam argumente" pa cu da se ponasam u stilu "sta me napadate" i "sta se cimate oko nebitnih stvari". Cisto da te podsetim da si probao nama da objasnis da smo budale a ti sve znas iako smo ti lepo i kulturno rekli da gresis. Kad ta varijanta nije prosla morala je ova druga jer ne volim da neko pravi budalu od mene a jos manje da me ismeva. Tako da sta si trazio to si i dobio. Dakle nisam se ja nicega uhvatio vec si ti bio istrajan u tome da svoje neznanje preneses na nas i sad ti je djavo kriv kad ti je dokazano da nisi u pravu. Al valjda sad znas da se ne izleces sledeci put kad nisi siguran u ono sto mislis da znas. Uzivaj.
Ma samo nije resetovao telefon kada je "Shrink Storage" završio posao.Sad će da se opet javi i klasika.Jel ti ukljucen automatski upload slika na skydrive?
Ma samo nije resetovao telefon kada je "Shrink Storage" završio posao.Sad će da se opet javi i klasika.
P.S. Samo nek mi poklone jos ovih 20GB sto cujem da ce(ili su vec poceli) da dele i dosta mi je clouda za sad, 45gb meni vise ne treba od toga![]()
``Nokia je testirala svoj Black apdejt na uređajima sa 512NM RAM-a``
Svi pljujete Borisov 520, a on ima 512 NM (Njutn metara) rama![]()
![]()
![]()
Ne, nije mi ukljuceno to, sinhronizuje mi samo podesavanja imenik i to . Slike ne.
http://mobile.benchmark.rs/mobile_vesti/lumia_520_smartfon_poceo_da_dobija_nokia_black_azuriranje
Cccc... Pre dodje na 520 nego na 720. Verovatno zbog dodavanja double tap na 720 , a i glance i jos neke stvari ne rade na 520 . Nadamo se uskoro ide za 720
![]()
Ljudi na koliko vi drzite osvetljenje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari