MICRO V91
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.06.2013
- Poena
- 200
@Darko1290
Hvala na odgovoru. Po svemu sudeci ja mislim da bih mogao da predjem na WP. Jos ako uspem negde da vidim kako radi uzivo pa da se prikljucim klubu![]()
Odi u neku telenorovu radnju
@Darko1290
Hvala na odgovoru. Po svemu sudeci ja mislim da bih mogao da predjem na WP. Jos ako uspem negde da vidim kako radi uzivo pa da se prikljucim klubu![]()
Majku mu kad otvorim windowsphone.com/demo onda mi ovo ucitava i nikako da otvori
Pogledajte prilog 133768
meni jedino 3G uništava bateriju
Salu na stranu sad, sto se tice prelaska na WP nemas nikakvih problema osim ako:
1. Zestoko zavisan od Google servisa. Za vecinu stvari postoji resenje ali to nisu zvanicne aplikacije a za neke resenja uopste nema. Osnovne stvari tipa mejlovi, kontakti, gtask, gtalk, sto vecina koristi, radi.
2. Zelis da cackas po sistemu, menjas sve i svasta itd. to je na WP no-no.
3. Koristis veliki broj domacih aplikacija. U principu necega i ima na WP ali velike vecine nema...
Sto se ostaloga tice, ne bi trebalo da bude ikakvih problema.
Edit:
@Djilkos
Jesi nekad imao wp telefon ili samo zaebavas i svrljas kao po jos nekim temama?![]()
Ne bi trebalo da ti "Skype" loše radi,jer ipak je to MS aplikacija.Ja ga stalno koristim na GDR3-u i nemam takvih problema.Ovo za tvoj menadžment isključivanja mob. neta, tj.2G/3G kada god ti nije u upotrebi, je vrlo korisna stvar na svakom WP8, i dosta uštedi na battery juice....Skype mi je isto problematičan. Nekad ne izađe nikakvo obaveštenje, nekad čujem zvučnu notifikaciju, ali kad dođem da pogledam telefon, nema ničega. Tek kad se uđe u aplikaciju i krstari po njoj minut-dva pojavi se poruka. A opet, nekad radi i jako lepo.Ne mogu ga smatrati pouzdanim za neku bitnu komunikaciju, za razliku od FB i WA.
A još jednom do ponovim, mislim da WP ima najbolji menadžment potrošnje baterije od svih sistema, kad je reč o stendbaju. Sa uključenim wi-fijem, a isključenim mobilnim internetom u 2G režimu, meni baterija pojede oko 1% za noć. Pri tome se sinhronizuju 2 mejla (as it arrives), facebook, whatsapp, viber, skype, prognoza na sat vremena, 6tag (instagram klijent) na pola sata. Uključen je i glance screen na peek to preview, koji se doduše ne pali tokom spavanja, ali je aktivan senzor pokreta sa IC lampicom non stop, tako da kapiram da i to nešto troši.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari