Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

Pa cim je koristio ram buster pro... Šta reći..

Sta pokusavas da kazes sa ovim?
Ram Booster PRO sam skinuo besplatno sa Amazona pre 3-4 dana i napisao sam u temi Aplikacije za Android zasto sam ostavio aplikaciju iako nisam imao nijednu tog tipa ranije...

Edit:
Kamera mi nije nesto od presudnog znacaja, tj znam da je dobra na Lumia telefonima pa cu mozda i vise da je koristim ako pazarim Lumiu ;)

Poslednja izmena:
Tako je i na Androidu, ako postoji wifi signal, ali ne propušta internet, što se meni ponekad desi zbog buđavog sbb rutera, kao i veoma čestih "radova" na mreži, telefon ostaje prikačen na wifi, pa nema interneta.

Da te ispravim :p

Od 4.2.x je uvedeno da čim dodje do prekida nekog ili slab protok wifi-a, da prebaci na mrežni internet.

uploadfromtaptalk1390475088074.jpg

Znači na androidu nije tako, već jedno godinu ipo možda dve, ne znam jel bilo to u 4.2.1

Ja imam tu opciju za weak signal na tabletu, a telefon mi je nažalost 4.1.2. U svakom slučaju, nisam znao za to, hvala na ispravci.

Btw, glede L9 vs. lumia dileme, ja svoj L9 nikad ne bih menjao ni za jednu.

Ovo je sigra za telefon, I surrender! (sa uzvicnikom tako).
Vrh, izdrzao sam do 12-og nivoa..

Cekaj jel pricamo o l9 p760 II, ili o l9 l2 II P760II dual sim II?

Šta si ti sada izmešao, misli na L9 P760

Aha to je Borisov smisao za humor, treba vremena da se provali :S:

*** nije u formi vukajlije, bice prostije sledeci put :)

@ telep

Znas koliko sam gradio ovaj zamak i tek tako mi ga srusis :(

Poslednja izmena:
Presao si ladno :D

Cekaj bre iz jednog cuga ili ste provalili foru da nastavis odakle si stao?

Vi bre niste normalni majkemi :)

Ja se predao nakon 1000 umiranja na bukvalno poslednjem pikselu, tj. ćošku od onog .:.
Prvih 14 nivoa i polovina 15. sa ~400 smrti i onda onaj nemogući kvadrat sa desne strane. Čak i kad njega preskočim, dočeka nemilosrdni gorepomenuti oblik. :(

Što je najgore, očas posla se prelazi igrica (ko je pređe) :D

Recimo da sam dosao do 3. nivoa i 36 smrti i rekao ```bem te Stefane kad slusas onog ludog Borisa`` :D I obrisao je.. :D

Evo šta predlažu urednici "Pocketnow",(btw. mahom korisnici android platforme), šta treba menjati na našem dragom WP sistemu ove godine...

Poslednja izmena:
Koje sve domaće aplikacije postoje a da su kvalitetne, b92, mondo...? Da li one imaju live tile ? Ima flipboard ili tako neka aplikacija ?

Parking manijak ili neka zamena ?

Mene je inače najviše odbijala ona strelica na ekranu ranije na wp7, sada bolje izgleda kada može i menjanje tile-a .

Glupog li klipa, ajde da je bar dao nešto što je stvarno potrebno on se nalupao nepotrebnih gluposti :)

Poslednja izmena:
Svaka aplikacija ima live tile tj moze da se pinuje na osnovni ekran. E sad ako mislis da tile prikazuje odredjene podatke iz app tj da nije samo precica do app, B92 konkretno nema tu funkciju jos, Mondo ne koristim ali mislim da ima. Flipboard nema ali ima odlicnih aplikacija tog tipa, recimo ovo: http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/nextgen-reader/643381de-4724-e011-854c-00237de2db9e

Parking aplikacija ima nekoliko, ja koristim .rs servis koja ima i vesti i kamere i parking itd sve u jednom...

Parking aplikacija ima nekoliko, ja koristim .rs servis koja ima i vesti i kamere i parking itd sve u jednom...

Da li radi tako što ukucaš podatke odnosno tablicu i on kasnije sam radi sve samo odeš send, čak može i preko lokacije da ti odradi sam, to me najviše zanima ?

Da, otkucas tablicu on je zapamti i sam napravi sms poruku za koju kazes send i to je to...

Nazad
Vrh Dno