Pozdrav WP-ovci
Skupljam m*da da predjem na WP pa sam dosao da vidim sta vi imate da kazete

Trenutno imam LG L9 povremeno dozivljavam nervne slomove kada pocne da baguje i u tim trenutcima samo spominjem WP i citam po netu i kopam da vidim da li da predjem na WP. Ali onda kad se smirim ubedjujem sebe da mi nista ne fali i prodje me dok me opet ne iznervira.
Sada malo pretrazujem WP market i gledam ono sto koristim svakodnevno da li ima i kakvo je.
Tapatalk mi je must have i vidim da ima, samo mi jos recite jel lepo radi? Malo mi se cini drugacije (da ne kazem ruznjikavo) ali prezivecu ako lepo radi...
Swiftkey vidim da nema ali u sustini kada mi zabaguje tastatura nekad dok se podigne na L9 pa jos ako se zapuca i ne otkuca rec mozda cu brze kucati na WP

b92 recimo ima i ok izgleda, tj shvatam da je sve na taj fazon na koji jos nisam navikao ali valjda ocu ako se odlucim na ovaj korak.
Clash of clans vidim da imaju tutorijali i guide-ovi ali ne vidim app :/ Mada to igram od pre nedelju dana pa mi se svidelo.
I standardno trebao bi mi Whatsapp i fb messenger a to verujem da radi lepo.
Olaksavajuca okolnost je sto imam i tablet gde je android pa mogu da igram Clash of Clans na njemu. Inace ne igram igrice bas, ali eto to sam sada poceo pa mi se svidja.
Posle svega mene zanima da li uzeti Lumiu 625 ili 720 jer mi se cine slicni? (Moguce ako se odlucim da odem i na 820 jer kontam nije velika razlika pa cu skrpiti nekako :d)
Inace mozda bi se zadrzao na L9 ako bi uspeo da otkljucam bootloader ali nikako ne ide, valjda sam ubo takav primerak. Nesto se nadam da bi lepse radio sa CM.
I da napomenem da sam citao 20ak strana sa pocetka, 20ak iz sredine i par sa kraja.
Vidim da ima pomalo mucenja kada postoji neki problem ali dobro nije mi tesko cackati oko telefona kada treba.
I bilo bi dobro ako bi mi rekli sa kojeg Androida ste presli na WP i koji i da li ste zadovoljni?
Hvala unapred, sta god da napisete meni ce pomoci