Nije ti sigurno indetičan naslov ako ga player ne vidi,(tj. naslovi moraju da budu potpuno indetični).***. šta je ovo, osnovna škola?:trust:Ja cu opet malo da vas smaramSad me muci na moli pleyeru da pustim prevod. ubacim preimenujem kao naziv filma na pocetku me pita da cu prevod ili ne i sve kad ukljucim prevoda nigde!?
Nije ti sigurno indetičan naslov ako ga player ne vidi,(tj. naslovi moraju da budu potpuno indetični).***. šta je ovo, osnovna škola?:trust:
Apsolutno isti naslov, i to na par filmova i nece pa nece :-(
I found that my battery would drain in a couple of hours when bing weather occasionally got stuck in a loop.
It is widely believed that there is an issue that occasionally causes batteries to drain quickly. At this point in time, no one here knows if this defect is in the Windows Phone OS as shipped by Microsoft or in firmware provided by Nokia. There might be multiple causes; the trigger might be multiple steps. The point is, no one yet knows "the" cause and everything you read on WP Central is a guess that worked for one person one time. Your mileage may vary.
Lezem sa telefonom, koristim ga kao daljinski za TV karticu dok se uspavljujem, overim net itd.. A punjac mi nije blizu kreveta da bi ustajao i razbudjivao se. A i pisao sam o tome vec, osecam se "porazeno" kad mi samo jedan dan izgura![]()
To su gluposti, još nisam čuo da je neko imao virus u telefonu, tako da...
Kompanija Cisco je po tebi glupost tj njihova statistika ???
mozda su dobili pare od MS-a i Apple-a za laziranje statistike :smash: hahahahhaaaa
E upravo to je jedna ako ne i najveca Mana otvorenih sistema poput Androida.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari