Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

probao sam i tackmaniu za wp8, dobra grafika, moze da se podesava daljina gledanja i pokazuje ti koliki je fps :D
ALI kontrole su mi skroz retardirane za tu igricu

Angry Birds i AB Rio , uzeo kad bili free
Microsoft Solitaire Colection
Rail Rush
The Machine
Zombie Derby
Hill climb

To su igrice koje imam sada na tel , ni jednu ne igram osim kad bas negde cekam nesto pa se ubijam od dosade.

Btw, jel Angry Birds nemoguce teska na WP8 ili je do mene ? :D Ne mogu nista da predjem, samo po nesto malo levela i zabodem, na jednom ne mogu drugi lvl da predjem :D .

Ja cu opet malo da vas smaram :) Sad me muci na moli pleyeru da pustim prevod. ubacim preimenujem kao naziv filma na pocetku me pita da cu prevod ili ne i sve kad ukljucim prevoda nigde!?
Nije ti sigurno indetičan naslov ako ga player ne vidi,(tj. naslovi moraju da budu potpuno indetični).***. šta je ovo, osnovna škola?:trust:

E sad yoyo nema vise nikakav argument za 512mb telefone :d Da ovo nije izaslo morao bi da menjam telefon.. jel se igra kao agent Izzy, izadje dialer pa onda 4 i 6 za levo desno? :D

Bas je instalirao sad i radi super na lumia520. Samo sto je instalirana u aplikacijama a ne igrama. Verovatno jer je beta.

A u cemu se ne slazes? :D :)

1. Gasis internet i sve to
2. Ne apdejtujes nista
3. Ne svidja ti se tapatalk
4. Ne punis telefon nocu

:D

Ne gasim vise :D
Sve sam apdejtovao
Dabome
Dabome

:D

Ne gasis? I pretpostavljam da od tada nemas drain jel tako? :D

Ako je odgovor da treba ti oduzeti telefon :D

Pre koji mesec takodje nisam gasio, a najveci drain mi je bio oko 20% preko noci, sto sad vidim da je sasvim normalno da se ponekad desi na svim telefonima, losa mreza i slicno. Ali da, moguce da su manje sanse kad je non stop upaljen net jer se ne zbunjuju aplikacije "dje net ba, sta sad!?".

Evo jos nekih skorijih postova sa WP central..

I found that my battery would drain in a couple of hours when bing weather occasionally got stuck in a loop.

It is widely believed that there is an issue that occasionally causes batteries to drain quickly. At this point in time, no one here knows if this defect is in the Windows Phone OS as shipped by Microsoft or in firmware provided by Nokia. There might be multiple causes; the trigger might be multiple steps. The point is, no one yet knows "the" cause and everything you read on WP Central is a guess that worked for one person one time. Your mileage may vary.

Znaci nisi imao drain :) A mozda je i zato sto je twitter blokiran. Nema veze, samo nek potraje :D

Ali zanimljivo stvarno da nisam imao tih problema, sem ranije uz Here Drive+ Beta.

Niste merodavni za to uopste *** :) Telefon vam je vecini 12 sati samo van punjaca, tako da i ako dodje do draina od 10% na sat bez razloga, opet necete provaliti :)

Pa da, zar treba vise od toga da bude van punjaca? :) Ok nije 12, bude ponekad i po 16h ali cinjenica retko. Em je zdravije za bateriju dopunjavati je po malo em ne brines da ces ostati bez iste. Ali opet bas zato sto dosta koristim telefon drain bih itekako primetio... Kao sto i jesam primetio tad kad nije valjala Here Drive...

Nije lose lozac da se puni nocu... Nece nista biti bateriji, cak je i nokia 1100 kad se napunila, automatski prestajala da koristi punjac, a kamoli Lumia... Nocu najbolje, nikad ne brines za bateriju...
Ne stedis preko dana jer ce sigurno izdrzati do uvece, i dok spavas nista ti ne znaci da li je na punjacu ili ne... Sta mi znaci da prenocim sa 15%, i ujutru krecem odmah negde, imam 10% da ne bi bio na punjacu preko noci, i kad mi najvise zatreba, ugasi se...

Lezem sa telefonom, koristim ga kao daljinski za TV karticu dok se uspavljujem, overim net itd.. A punjac mi nije blizu kreveta da bi ustajao i razbudjivao se. A i pisao sam o tome vec, osecam se "porazeno" kad mi samo jedan dan izgura :D

Poslednja izmena:
Lezem sa telefonom, koristim ga kao daljinski za TV karticu dok se uspavljujem, overim net itd.. A punjac mi nije blizu kreveta da bi ustajao i razbudjivao se. A i pisao sam o tome vec, osecam se "porazeno" kad mi samo jedan dan izgura :D

Kupi produženi kabl i zaboravi na bateriju.

+1

To su gluposti, još nisam čuo da je neko imao virus u telefonu, tako da...

To su gluposti, još nisam čuo da je neko imao virus u telefonu, tako da...

Kompanija Cisco je po tebi glupost tj njihova statistika ???
;) mozda su dobili pare od MS-a i Apple-a za laziranje statistike :smash: hahahahhaaaa

E upravo to je jedna ako ne i najveca Mana otvorenih sistema poput Androida.

Poslednja izmena:
Kompanija Cisco je po tebi glupost tj njihova statistika ???
;) mozda su dobili pare od MS-a i Apple-a za laziranje statistike :smash: hahahahhaaaa

E upravo to je jedna ako ne i najveca Mana otvorenih sistema poput Androida.

Pa dobro jeste to tacno ali kad uzmes u obzir da je koliko 80-90$ uredjaja na Androidu to je i sasvim logicna statistika. Nece niko da pise malware za sistem koji ima udeo 10% ili 15% ...

Nazad
Vrh Dno