Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

Nisu same app problem jer se to relativno lako resava.. Problem su neke funcije koje su u settingsu implementirane.. Npr nokia ima glance i evo sad ga najnovijim update-om unapredjuje.. Zasto i Samsung nije uradio to, kad Ativ ima AMOLED, to znaju samo oni..

zar nema i nokia tako nesto ? :/

ativ se razlikuje najvise po tome sto dobijas ekran veci od vecine,sd i odlicnu bateriju (napisao sam sd zato sto 920 925,8x i mozda jos neki nemaju sd a imaju istu kolicinu interne memorije ), a manjak nekih aplikacija je jedini problem

Cini mi se da je napisao ironicno :)

Poslednja izmena:
http://mondo.rs/a653581/Mob-IT/Vesti/Prva-mini-Lumija-1520V-stize-uskoro.html
Bice ovo opasna igracka, ako se realizuje, i ako ostane fHD na 4.3 incha... to je preko 500 ppi

Uh uh, ako se ovo ispostavi da je tacno, ovo je moj buduci telefon. Mene smara sto su svi telefoni dosegli i presli 5 inca, treba mi nesto sto mi nece ispadati iz ruke kad drzim jednom rukom. :) Jos ako bude imalo ovaj dizajn sa tankim okolnim ivicama oko ekrana kao 1520 bice taman i mali telefon sa po meni dovoljnom velicinom ekrana (sve preko 4.5 inca mi je pretjerivanje za telefon vec), plus ovakav hardver, gotovo je, fond za 1520V, ili kako god se bude zvao ovakav telefon, je otvoren. :)

fHD za telefone ispod 5" je preterivanje, mada ako stvarno naprave ovaj telefon+velika baterija+sd card bice savrsen :D

Zato sam i postavio... Idealan :D Veoma me je iznenadio

Poslednja izmena:
Hmmm... Evo otkrio sam nesto da li je bag ili sta ne znam.

Kada hocu SMS da posaljem na vise brojeva ili vise kontakta u imeniku odjednom, izbaca mi gresku da ne moze da posalje poruku. Kao kada nemas signal. Da li moze neko da mi potvrdi da to radi kod vas ?

fHD za telefone ispod 5" je preterivanje, mada ako stvarno naprave ovaj telefon+velika baterija+sd card bice savrsen :D

Istina, meni bi bilo dosta i 720p ili tako nesto, manje opterecenje i za graficku, ali velicina je dosta bitna ovako sa 4.3 inca i ako bude tako uradjen kao 1520 sto se tice ivica oko ekrana ovaj telefon ce biti super velicine sa dovoljnom dijagonalom ekrana. Ne zelim da drzim u ruci nesto sto cu jedva moci da drzim jednom rukom i da se plasim hoce li mi iskliznuti zbog velicine, a upravo u tom se smjeru krecu high end telefoni. Ko zeli veliki ekran neka uzme tablet za to.

ja mislim da je 4k samo za monitore iznad 27"
ja na mom monitoru od 23" vidim pixele samo ako se priblizim, a kad sam normalno udaljen od njega jedva da vidim pixele
a i kad bi stavili u 4,3" FHD mislim da bi se baterija brze trosila
a za kojiu velicinu su najavili taj 4K ?
ni ja nisam imao problema sa slanje vise poruka odjednom (ativ s)

A ko je rekao da ce 4K na telefone da ide?
Koliko ja znam flagship telefoni za ovu godinu ce imati 2K rezoluciju.

Inace monitor i telefon se ne gledaju sa iste daljine tako da nije za uporedjivanje.

Ali slazem se da je 2K rezolucija obican marketing.

Sjajna fora, nisam znao za ovo, posto drzim par podforuma i Google kao tile na homescreenu, pre nego sto odes na "pin to start", zumiras sajt, recimo logo od Google-a da bude preko cele stranice, i onda "pin to start", dobije se lepsi Tile i bolje se vidi sta je na njemu..

Prilozi

• wp_ss_20140119_0001.png
    wp_ss_20140119_0001.png
    54.8 KB · Pregleda: 124
  • wp_ss_20140119_0002.png
    wp_ss_20140119_0002.png
    119 KB · Pregleda: 145
A ko je rekao da ce 4K na telefone da ide?
Koliko ja znam flagship telefoni za ovu godinu ce imati 2K rezoluciju.

Inace monitor i telefon se ne gledaju sa iste daljine tako da nije za uporedjivanje.

Ali slazem se da je 2K rezolucija obican marketing.

za pretproslu 720p, za proslu Full HD, za ovu 2K...nastavi niz :)

Ma da, dobra nam je i VGA rezolucija. :banghead:

Gibo je vec prerastao full hd. A pre tri godine rucno komponovao All Eyes On Me za melodiju :d

Nisam prerastao fhd, ali kada bi svi razmišljali kao telenorce, mi ne bi ni dobili 720p, a kamo li 4k.
I mislim da je full HD taman za mobilne (sve preko toga je čisto pokazivanje napretka tehnologije) , ja vidim piksele na mom neksusu, sa 720p rezolucijom...

Jao ne podsećaj me na taj nemili događaj :D
Gledam i knjigu, ako prosek ne bude preko 8 biće gadno :p

Sta, preko 8, dobijas full hd, ispod 8, 720p? A posle.. :d

Haha ne baš tako, :)
Ako bude preko 8 moći ću od para koje skupim da kupim N5, a ako ne bude, vraćam se na k800 i uzimaju mi sav keš i još neke kazne :(
Ali biće dobar prosek :p

Odosmo u off :d

Nisam prerastao fhd, ali kada bi svi razmišljali kao telenorce, mi ne bi ni dobili 720p, a kamo li 4k.
I mislim da je full HD taman za mobilne (sve preko toga je čisto pokazivanje napretka tehnologije) , ja vidim piksele na mom neksusu, sa 720p rezolucijom...

Pa naravno da ih vidiš, kad imaš glupavu Pentajl matricu.

Poslednja izmena:
Vide se pikseli i na ips ekranima sa RGB matricom...

Asphalt 8: Airborn vam je od danas besplatan!
Ako niste kupili do sad obavezno install, port je odlican.

Skinuo sam moli pleyer i ubacio 2 filma medjutim on ih ne pronalazi. U cemu je problem?

Problem je što ne čitaš ranije postove ili što možda ne razumeš engleski jezik?
Video koji hoćeš da ti Moly Player vidi, prebaci u "Pictures/Camera Roll" folder na internoj memoriji.A ako na telefonu poseduješ SD card, i to je ovde objašnjeno...:smash:

Imam 1,84 gb slobodno al mi kaze da nemam dovoljno memorije za asphalt

E to je muka stim asphaltom. Ja pola telefona ispraznio da bi ga instalirao. Zauzima dosta.

Nazad
Vrh Dno