Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

Jedno pitanjce, kad skinem nesto preko explorera, kako da nadjem taj fajl? Ili ga je jedino moguce videti iz app koji je koriscen za otvaranje tog fajla?

Btw, wtf sa svim ovim ikonicama u status baru ?!?! What a mess .
To su sve ikonice koje postoje na odredjenom telefonu,niko ziv ne drzi toliki nered u status bar-u.
Meni ekstra izgleda kombinacija lumie s androidom:p

Plus je taj screenshot mesavina touchwiza sa stock androidom, plus softverski dugmici na telefonu koji ima hardverske, neko nema pojma sta fotosopuje.

Plus je taj screenshot mesavina touchwiza sa stock androidom, plus softverski dugmici na telefonu koji ima hardverske, neko nema pojma sta fotosopuje.

Ma to je bila cista *******cija, boris mi dao ideju, a uvek sam zeleo lumiu sa androidom :) . A screen shot sam nasao kao 4.2.2 Android. I vidis da u ovom slucaju nema hardwerske vec softwerske :) . Nije lose ispalo. Ali ne lezi ovom dizajnu.

Kako kome... WP dizajn ne lezi nikako, cak i da ga fotoshopujes na IP5s. :)

Ok, prvo da se zahvalim Borisu za ideju :) .

Moya Lumia 720 :) .

MY720 by MICROV91, on Flickr

I mislio sam da bih kupio lumiu sa Androidom, ali....... Ovo nikako ne lezi, zar ne ??? :)

Android 720 by MICROV91, on Flickr

Btw, wtf sa svim ovim ikonicama u status baru ?!?! What a mess .

Ne znam ko ima toliko ikonica u status baru. A i wallpaper je odvratan. Kad se promeni izgledalo bi lepo, nego ti se čini jer si navikao.
Aha, sad vidim da je neko odgovorio.

Poslednja izmena:
De citiras i ove slike, cak i meni smetaju :D .

Ne znam ko ima toliko ikonica u status baru. A i wallpaper je odvratan. Kad se promeni izgledalo bi lepo, nego ti se čini jer si navikao.
Aha, sad vidim da je neko odgovorio.

Koji kanal bi bila ta lumia sa androidom :D Cudili bi se ljudi takvom promasaju...

U bre što lepo izgleda ovaj Dungeon Hunter ali odbija da se instalira iako mi je 2GB slobodno, koliko mu treba? Vidim izašao i Final Fantasy III, cena sitnica :D

Koji kanal bi bila ta lumia sa androidom :D Cudili bi se ljudi takvom promasaju...

Why? It'll be fine just fine.

4y3aba2e.jpg

lol, jel ti pao ekran na pod, sta mu je s bojama :d

Hmmm.... Still no ! :) A i windows logo ne lezi :D . Heheh...

Evo sada bas sa komsijom pricam , ne moze da se odluci izmedju 920,925, LG G2 :) .
A i ja iskreno ne znam sta da preporucim, ja bih verovatno uzeo 920 crnu :) .

MS me namerno sabotira :d

Tapatalk upload, nisam ocekivao nista od njih bolje

Skinuo sam moli player pro,prebacio video fajl preko pc,ali kada udjem u moly player nema tog video,a u integrisanom playeru ima. Da li neko zna do cega je?

Pa i predpostavio sam da ovde necu da dobijem odgovor G2 , osim ako navale yoyo i ekipa :D . HAhaha... Inace iskreno ja msm da je G2 tu najbolji , ali je i najskuplji a i on nije bas poznat po tome da cuva telefon, tako da msm da je za njega idealna 920 ili 925 . Mozda najvise 920 . A mozda ga zeznem kad je uzme da mu doplatim malo i dam 720 za nju :D .

925 ima katastrofa bateriju verovatno i 920. Uz normalno koriscenje ne moze da sastavi 24h. G2 je pojam za njih a o sistemu da ne polemisem.

Ne bih se slozio za bateriju.

Interesantno da od vlasnika ili bivših vlasnika WP8 uređaja čujem suprotne informacije o bateriji. Nekom traje duže od prošlog android telefona a nekome kraće.

G2 ima 3000mAh bateriju. Apsolutno neuporedivo. Sve zavisi od upotrebe generalno ali u proseku jesu malo bolji rezultati od androida. Ne sad drastično nešto kako neko možda očekuje. E sad za razliku od androida recimo ovde mi je trebalo možda i celih par dana nakon što sam uzeo telefon da se baterija pokaže u punom kapacitetu. Sada uz moju rekao bih popriličnu upotrebu izdržava ceo dan i nijednom za ovih godinu dana mi se nije desilo da ostanem bez iste.

Nazad
Vrh Dno